אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מיזם מכולות האוכל שרוצה להחיות את מתחם הבורסה בר"ג

44 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

37.
ל 35, מה שאתה מתאר לא מאפיין רק אוכל רחוב
כמו בכל דבר, אפשר לעשות אוכל רחוב נקי ומוקפד ואפשר למצוא מסעדות מסודרות שמזלזלות. צריך להתייחס לכל מקום לגופו. באופן כללי אתה צודק לגמרי, אין אצלנו בארץ הקפדה על הגיינה וזה מפריע גם ברמה האסטטית ... אפילו בדוכני פלאפל אתה יכול לראות לא פעם שימוש בסכין יפני (להב משומן שאולי ניקו ואולי לא) ומוכר בלי כפפות שמטפל בכסף מדבר בטלפון ומכניס יד לתוך הפיתה כדי לפתוח מקום לפלאפל.
ל | 15.08.18
35.
הזהרו בקיץ ובמיוחד באוגוסט עם אוכל רחוב
אין חינוך והבנה בכל הנושא הזה אצל רוב בעלי המסעדות. ושיער מהידיים והזקן נושר להם לתוך האוכל ורוב הזמן הם נוגעים באצבעות ללא כפפות באוכל בתוך הצלחת. הידיים לא נקיות גם מהזעה כי חם במטבחים .בקבוקי הזלפה של טחינה ורטבים הם חד פעמים כי בלתי אפשרי לנקות אותו עם סבון ומים חמים כי הוא מפלסטיק. אף אחד לא מנקה רק מוסיפים לתוכו. ;תבדקו כמה שפים למדו תברואה. אין אחד כזה וזה תנאי למקצוע
== | 10.08.18
28.
אוכל מצויין אווירה כיפית
בתור עובד במתחם הבורסה חייב להגיד שאפו !לכל אלה שכותבים דברים לא טובים חבל אכלתי בכל המסעדות שם והאוכל מצויין שירות אדיב אווירה כיפית לגבי מי שכתב על החום אז לא היית שם כי גם יש מזגנים ניידים וגם לא חם שם בכלל גם בשעות הצהריים הלוהטות שווה לנסות מומלץ בחום
ערן | 10.08.18
17.
עליבות... לא מבינים בעסקים
לקח שנתיים להקים מתחם של חמישה קונטיינרים שבסין היו מקימים בשלוש שעות וגם זה בהגזמה. באופן חגיגי המתחם נפתח לפני שבועיים ומאז פתוח לפי החשק, יום כן יום לא ויום למה לא. ככה לא מנהלים מתחם. העיקר דאגו אתמול לכתבת יחצ ענקית בוואלה ובאותו ערב פקדו את המקום זוגות שהופתעו לגלות שהמקום שוב סגור. בישראל כמו בישראל לא יודעים לנהל, בקרוב יהפוך לקונטיינרים של פיפשואו
חיימון | 09.08.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת