3. אם יש סכוי קטן ככל שיהיה שעוד יכין אם יש סכוי קטן ככל שיהיה שעוד יכין חוזה רכישה של נכס משועבד ללא הסרת השיעבוד הוא לא צריך ובודאי לא יכול להקרא עוד ולכן תשלום צריך לשלם עפ ההצלחה בסיום העבודה Quill | 15.09.16 (ל"ת)
2. פשוט כי אם העו"ד פישל וקנית דירה משועבדת פשוט כי אם העו"ד פישל וקנית דירה משועבדת אתה תובע אותו. הוא משלם על הטעות לפי ערך הדירה ולכן המחיר שהוא לוקח זה כי תמיד יש סיכון שהוא ישכח פרט חשוב או יטעה במשא ומתן וכו׳ Car | 14.09.16 (ל"ת)
1. טוב ויפה אבל מדוע שכ"ט צריך להיות אחוז טוב ויפה אבל מדוע שכ"ט צריך להיות אחוז מ.... כלומר אלפי שח ?! מדוע שכט צריך להיות מנותק מהיקף הטירחה של עוה"ד ? מה זה עניינו של עוה"ד מה שווי הדירה כשהוא טורח ? הבעיה בולטת במיוחד כשמספר דיירים שוכרים את שירותיו והוא עבור אותה טירחה גובה מכפלות של שכט ללא קשר להיקף עבודתו. מדוע אין רגולציה צרכנית על שכט של עושקי ציבור אלה לגבי משקי בית ?! החוק שהתקבל לאחרונה בזכות יוזמתו של חכ שטרית המגביל את שכהט ל5000 שח הוא רק צעד ראשון בהתמודדות בבעיות הצרכנות המשפטית , בעיות של עושק וחמדנות מצד עו"ד כלפי משקי בית ולקוחות חד פעמיים. Teepee | 13.09.16 (ל"ת)
חסכון בתשלום שכר טרחה לעורך דין עלול לעלות לכם ביוקר
3 תגובות לכתיבת תגובה