7. תודה על התרבות הקולינרית כתבה על אושית קולינריה חשובה אשר אנו חבים לה תודה על התפתחות הקולינריה המקומית. שאול אברון הינו אחד האנשים שבהחלט היה קטליזטור בהתפתחות התרבות הקולינרית בישראל ועדיין משמש ציר חשוב בתרבות זו. תודה על עשייתך. תודה על הכתבה! אם כי לטעמי היה אפשר להתכנס למעט זכרונות קולינריים וסיפורי עבר שיעוררו את התיאבון אצל הקוראים...גם על דפי עיתון כלכלי כמו כלכליסט. לחיים! אורלי סגל | 27.08.08 (ל"ת)
6. ממש לא מסכים עם 3 ו-5 אכלתי שם כמה פעמים בחדשים האחרונים ולא היתה מנה אחת שלא נהניתי ממנה, נכון שלא בדיוק זול אבל טעים טעים. נמרוד | 20.08.08 (ל"ת)
5. מסכים עם תגובה 3 נהגתי לסעוד שם לפני מספר שנים בקביעות. שבתי לתל אביב וחיכיתי לחזור לאכול ביועזר. הרמה של האוכל ירדה בטירוף, השירות מזעזע! מלצרים עושים טובה שהם עובדים, שוכחים מנות ומתעלמים. וחשוב להזכיר גם את הבראנץ' המהולל. מחיר שערורייתי על כלום! והדבר הכי חשוב - לדעתי, לא ניקו את המסעדה מהיום שפתחו אותה. אפשר לשמור על מראה "של פעם" גם בלי לכלוך ובלי שהקירות יהיו דביקים ומסריחים. שאול עברון - אינני מכיר אותך אישית. אתה באמת אוטוריטה קולינארית. מרשים, מבין באוכל ואחד המייסדים של תרבות האוכל בארץ. אבל אנחנו כבר לא בניינטיז. כדאי לא לקפוא על השמרים בזמן שמסעדות איכותיות, קפדניות ומשקיעניות קמות בתל אביב כמו פטריות לאחר הגשם אודי | 19.08.08 (ל"ת)
3. מהמסעדה נשאר רק השם אכלנו שם בשבוע שעבר. אוכל מתחת לכל ביקורת, מחירים חסרי כל פרופורציה. אפס תמורה, שירות ביזיון. היזהרו המקום גובל ברמייה של ממש אלי | 18.08.08 (ל"ת)
2. כתבה נפלאה על אושיה קולינרית חשובה שאול אברון הינו אחת הדמויות שעזרה לנו להגדיר והלתחיל תרבות קולינרית, אם ככתב ובטח כמסעדן. כתבה נפלאה שמשאירה טעם לעוד סיפורים על אושית הקולינריה...אולי כמה חוויות אוכל שיש לו לספר ועוד הגיגי קולינריה... יום מקסים דיקלה כץ | 18.08.08 (ל"ת)
1. כתבה נפלאה על איש גדול. יועזר ושאול אברון שמורת טבע של איכות אנושית וקולינרית. יוסריאן | 18.08.08 (ל"ת)
שאול אברון: "יועזר לא מתנהלת כמו מסעדה רגילה"
7 תגובות לכתיבת תגובה