אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שאול אברון: "יועזר לא מתנהלת כמו מסעדה רגילה"

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
תודה על התרבות הקולינרית
כתבה על אושית קולינריה חשובה אשר אנו חבים לה תודה על התפתחות הקולינריה המקומית. שאול אברון הינו אחד האנשים שבהחלט היה קטליזטור בהתפתחות התרבות הקולינרית בישראל ועדיין משמש ציר חשוב בתרבות זו. תודה על עשייתך. תודה על הכתבה! אם כי לטעמי היה אפשר להתכנס למעט זכרונות קולינריים וסיפורי עבר שיעוררו את התיאבון אצל הקוראים...גם על דפי עיתון כלכלי כמו כלכליסט. לחיים!
אורלי סגל | 27.08.08
5.
מסכים עם תגובה 3
נהגתי לסעוד שם לפני מספר שנים בקביעות. שבתי לתל אביב וחיכיתי לחזור לאכול ביועזר. הרמה של האוכל ירדה בטירוף, השירות מזעזע! מלצרים עושים טובה שהם עובדים, שוכחים מנות ומתעלמים. וחשוב להזכיר גם את הבראנץ' המהולל. מחיר שערורייתי על כלום! והדבר הכי חשוב - לדעתי, לא ניקו את המסעדה מהיום שפתחו אותה. אפשר לשמור על מראה "של פעם" גם בלי לכלוך ובלי שהקירות יהיו דביקים ומסריחים. שאול עברון - אינני מכיר אותך אישית. אתה באמת אוטוריטה קולינארית. מרשים, מבין באוכל ואחד המייסדים של תרבות האוכל בארץ. אבל אנחנו כבר לא בניינטיז. כדאי לא לקפוא על השמרים בזמן שמסעדות איכותיות, קפדניות ומשקיעניות קמות בתל אביב כמו פטריות לאחר הגשם
אודי | 19.08.08
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת