4. הקמת פורום לקידום בטיחות במזון אדישות הציבורי לסיכנות נובעות מבורות. היצרנים ובעקר מסעדות ובתי אוכל מנצלים את המצב ומסכנים את בריאות הציבור. אולי ניצור פורום של אנשים שיש להם מודעות לנושא להפעלת לחץ אזרחי מתון לקידום הנושא? חנן | 15.03.09 (ל"ת)
2. וכדאי שלא תדעו מה קורה בארץ והמצב בארץ חמור פי כמה. אין פיקוח ואכיפה ובטח שאין ענישה. מפעלים קיקיוניים מיצרים מזון, מזון נמכר ללא פיקוח בשווקים. אסף | 14.03.09 (ל"ת)
1. מדאיג ומפחיד המזון עובר לא מעט תלאות, עד שהוא מגיע אל פיותינו. השינוע בדרכים, הפריקה מהמשאיות, הסידור של המוצרים על המדפים במרכולים ועוד. בן לבן המזון מאבד מטריותו ומאיכותו. מי ערב לכך שמוצרים קפואים לא הפשירו והוקפאו מחדש, מי ערב לכך שמוצרי החלב, טופלו כראוי ומוחזקים בטמפרטורה מתאימה, מי ערב לכך שהמזון לא מקולקל. מי ערב לכך שאין תופעות לוואי מצטברים לאורך השנים , כתוצאה מהמזון שאנו משלמים במיטב כספנו. מי ערב לבריאות הציבור. לא בטוח שהמזון בריא במאה אחוז. גדעון | 14.03.09 (ל"ת)
אובמה: "מערכת בטיחות המזון בארה"ב מהווה סכנה לבריאות הציבור"
4 תגובות לכתיבת תגובה