23. דעה אישית לימוזין - בינונית+, מיטבר - נפילה, פורטרהאוס - בינונית לעומת זאת, עב בשר - מעולה, רנה החיפאית - טובה, רובינשטיין הנתניתית - סבירה מאד. ניקי אקשטיין | 01.03.10 (ל"ת)
22. כולם בסדר לא רעות אבל אחת מנצחת בגדול חברה מי שלא ניסה את עב בשר ,בנתניה ,באזור התעשיה החדש . לא יבין על מה אני מדבר ,שירות מדהים ,פשוט מקצוענים . האוכל מעולה כל פעם שאכלנו שם התענגנו על הבשר המשובח במיוחד הסטייק 500 גרם מיושן במידה ומעולה . יין ישראלי ,מהמשובחים שיש ,שם הכרנו את בן חיים [היין] בקיצור, לכו תהנו ואולי אפילו תודו לי . המחיר לא הכי זול אבל ביחס לתמורה שווה כל שקל . בתאבון בנצי | 28.04.09 (ל"ת)
20. צ'רלי'ס פיטר לוגר מעולה למרות שממוסחר. ממליץ על רשת צ'רלי'ס בארה"ב. זאת שבאורלנדו, מדהימה. פילה נמס בפה כמו חמאה. אנטריקוט אלוהי. מגישים גם נתחוני אליגטור לנשנש לפני המנה העיקרית. חוויה. שני מלצרים אישיים לכל שולחן סועדים (: יקר אבל במסגרת השפוי. אלון | 28.04.09 (ל"ת)
19. פורטרהאוס אומנם לא בתל אביב, וצריך טיפה להשקיע בשביל להגיע אבל אכלתי שם את אחד הסטייקים הטובים שאכלתי בארץ. פרה | 27.04.09 (ל"ת)
16. הדסון - מסעדת הדסון ברמת החייל, בשר הכי טוב שאכלתי בארץ, לא פיטר לוגר אבל הכי טוב שיש במחוזותינו. נווה צדק מקום של בשר גם מעולה. עידו | 27.04.09 (ל"ת)
15. הכל יחצנות מי קונה בשר במחירים כאלה סטייק ב-255 שקל???????? מי שבאמת מבין יודע שאנטריקוט טוב הוא בעצם מפרה צעירה אם כבר ולא מבכירה??? גם אני לא הבנתי את הביטוי, סתם שמות מפוצצים של כלום ושום דבר. אנטריקוט מעולה באמת אפשר לאכול במוזס בת"א, באל גאוצ'ו ובאקזה באילת באל-ראנצ'ו בטבריה ובעוד מס' מקומות. נ.ב באף אחד מהמקומות אנטריקוט 300 גר' לא עולה על 100 ש"ח. מיכל | 27.04.09 (ל"ת)
13. פורטרהאוס??? סתם קקה של מקום. רוצים בשר לכו ליועזר בן יין או ng אף אחד אחר ארנון | 26.04.09 (ל"ת)
9. אמת בפרסום על מיט-בר יותר משבועיים אין את כוס יין גמלא והם לא מציעים יין חלופי. זה לא מפריע להם (ולכם) להמשיך לפרסם שזה חלק מהמבצע. כמובן שזה לא מצוין בשום מקום וכשהתלוננתי נעניתי בזלזול שכדאי שאקרא את האותיות הקטנות של המבצע. הערה נוספת מדובר בנתח אנטריקוט אנגוס ולא באנטריקוט מפרה מקומית שהוא יקר יותר בתפריט. הייתי אתמול בסניף התל אביבי. את הבשר עצמו לא אהבתי אבל זה עניין של טעם. השירות היה מזעזע. bob68 | 26.04.09 (ל"ת)
8. שכחתם להזכיר... הטחנה במטולה!!!! לטעמי בתור פריק של בשר אולי מסעדת הבשרים הטובה בארץ. כל פעם שאני מגיע לצפון אני אוכל שם. בשר מצוין שירות נהדר ומחירים סבירים יחסית. בדיוק חזרתי מסופ"ש בצימר עם האישה אכלנו שם שוב פעם והיה נהדר כרגיל. מומלץ בחום!!!!!! בייחוד האנטריקוט או שיפוד האסאדו. דניאל | 26.04.09 (ל"ת)
7. פיטר לוגר מספר אחד - רק שזה בברוקלין מי שלא אכל סטיק של פיטר לוגר בברוקלין לא אכל סטיק לעולם. זה סטיק. ולא ה crap בישראל. פיטר לוגר | 26.04.09 (ל"ת)
6. יועזר בר יין - Waste of space אנחנו אוהבי בשר מדופלמים ומסכימים עם כל ההמלצות למעט kdch יועזר בר יין. קשה לי לזכור נפילה גדולה יותר במסעדת בשרים מאשר במסעדה זו. היות והשוותי עם חברים אחרים שלי, אשר כולם הסכימו עם דעתנו, אני לא מבין איך המסעדה מקבלת ביקורות "מקצועיות" טובות כל הזמן (אלא עם כן המבקרים המקצועיים מונחים משיקולים אחרים...). המקום מוזנח להחריד, איכות המנות בינונית במקרה הטוב והמחיר אינו סביר לחלוטין בהשוואה לכל שאר המסעדות שצויינו לעיל. בקיצור, חיסכו מעצמכם את עוגמת הנפש ותבחרו בכל אחת מהמסעדות שצויינו בכתבה. בתאבון! אלי | 26.04.09 (ל"ת)
5. מעדני הבשר של עודה המקום עם הבשר הכי טוב בארץ שיפודים עם תוספות במחיר שפוי של 12 שקל . לא חרטה של בשר מיושן שיש וכל הקשקושים. בנושא הטריות צריכים קצת להשתפר (אבי - זוכר שקבלתי שלשול ) בשורה התחתונה הכי מומלץ הכי טעים אלירן כהן | 26.04.09 (ל"ת)
4. מחירים כאלה במשבר?? כבר עדיף לקנות לבד ולשים על גחלים יותר זול! אתם מנותקים מהמציאות מפטרים עובדים ואתם מעלים ?? פראיירם יגיעו אני לא!! אלי | 26.04.09 (ל"ת)
2. בשרים צודק הכותב הקודם מדוע שכחתם את רק בשר מסעדה יחודית שהפכה בתוך זמן קצר למסעדת הבית שלנו ואנחנו אוכלים/אכלנו בכל המסעדות שצויינו בכתבה. אנחנו קבוצת קרנבוריםשגלנו את רק בשר בחודשיים האחרונים ופשוט נהנים. אריאל אריאל | 26.04.09 (ל"ת)
מהן מסעדות הבשר הטובות בארץ
23 תגובות לכתיבת תגובה