אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מיתוס נולד: מה באמת עשה האינטרנט לנוער?

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
קשה לי להעיר לגבי ה"מחקר" כולו
אבל לגבי החלק שעוסק במשחקים, תחום שבו אני מבין דבר או שניים, יש לו בעיה מרכזית אחת: הוא רלוונטי בעיקר לבריטניה וגם, במידה פחותה, לארה"ב, וגם אז הוא מראה רק חלק קטן מהתמונה המלאה. הייתי אומר שהוא מתרכז בבני-נוער מבתים מבוססים, ולא ב"עמך" ובטח שלא במהגרים. אני מניח שאפשר להשליך מכך גם לדו"ח כולו.
יובל בירב | 25.07.09
6.
לא הבנת את המסמך
אני לא יודע למה אתה כל כך נגד מה שילד הבריטי ההוא כתב, אבל מה שברור זה שלא הקדשת זמן לקרוא אותו או להבין אותו. קודם כל זה לא מחקר. זה רק מסמך שילד כתב על מה שהוא חושב. מה שמיוחד בו זה האופן שבו הוא ניסח את הדברים (לא כל אחד יכול להפיק מסמך שכתוב טוב ובטח לא ילד בן 15) והתוכן, שסתר את כל מה שהתעשיה הישנה חושבת. מה שמעניין במסמך הוא לא האמינות המדעית שלו, אלא המגמה. ברור שהיום המדיה הישנה שולטת, אבל המסמך מדבר על מה שיקרה בעתיד. כשהילדים של היום יהיו הרוב המוחלט של המחר. בכתבה שלך אתה רק מציג תמונת מצב של היום ולא לאן השוק הולך. ומה לעשות שהעתיד הרבה יותר מעניין מהעבר. אי אפשר לקחת מסמכים כמו מה שהילד כתב ולהתיחס אליהם כאמת משמיים. אפילו אם כותב המסמך הוא פרופסור שנשען על טרהבייטים של נתונים. וזאת בשל העובדה שהוא מתיחס לעתיד, או לפחות כך צריך לראות אותו. אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים. לדעתי, השוטים הם אלה שחושבים שקיימת נבואה. השוטים הם אלה שחושבים שיבוא היום והם יקראו/יראו/ישמעו משהו שיספר להם באמת מה הולך לקרות בעתיד. אולי מה שגרם לתרעומת זה הניפוח הפומפוזי שהתקשורת עשתה למסמך הזה. אותו סוג של פומפוזיות שאתה מציג בכתבה הלא מקצועית שלך. אני מציע לך בחום לקרוא שוב את המסמך והפעם תנסה להבין מה חשוב בו. תנסה להבין שזו לא מלחמת גרסאות ונתונים של מה יותר חשוב. תנסה להבין שאולי הנוער חושב אחרת מהמנגנונים הכלכליים הקיימים ומהמצגות של היזמים. והדבר הכי חשוב שאולי מבשר על הבאות: שאולי יום יבוא והנוער ידע לתקשר יותר טוב את הצרכים שלו ולא לסמוך על חבורה של זקני מחשבה שחושבים שהם מבינים ילדים.
אלעד | 25.07.09
5.
תגובה ל2
טוויטר אף פעם לא עלה כסף....השירות ניתן בחינם וכל האפשריות הניתנות בטוויטר חינמיות לגמרה כך שלפני שאתה פולט שטות כזאת תבדוק את עצמך.... אני בן 17 ואני יכול להגיד אכן שקשה למצוא בני נוער בטוויטר אבל לדעתי אין בזה כל דבר רע השירות מאד נחמד אולי זה נראה דיבלי בהתחלה אבל במהרה מבינים את הענין ומתאהבים בזה
איליה | 25.07.09
1.
לא מדויק (בלשון המעטה)
ישנם לא מעט עיתונים בארה"ב שזונחים את הפרינט לטובת אונליין. הנה רק שתי דוגמאות. הראשון הוא ann arbor newspaper. השני הוא christian science monitor שזה אולי נשמע כמו עיתון לא חשוב אבל הוא התפרסם במהדורת דפוס יותר ממאה שנה. בקיצור, קצת שיעורי בית לא יזיקו גם לך.
יובל | 24.07.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת