20. אלדו דקונסיליו היית יביפו, מקום מהמם והגלידות טעימות מאוד מאוד, איזה אנשים נחמדים ואדיבים עובדים שם ..... תענוג ! אמנון | 07.09.09 (ל"ת)
18. סקופ ביקרתי באלדו די קונסיליו - לא דומה בכלל לרשת המתחרה. גלידה מדהימה , חבל שהגלידה נגמרה כבר בחצות. אתם חייבים לדאוג שכל הזמן תהיה גלידה. מני | 06.09.09 (ל"ת)
17. הכי טעים הכי טעימה זאת גלידה תירס שאני מכין בבית מפרחי ברוקולי טריים. באחריות! גלידיונר | 06.09.09 (ל"ת)
16. חומר הגלם תגובה ל-15 לא נראה לי הגיוני שאלדו דה קונסיליו האיש שהביא את הגלידה האיטלקית לישראל ...... צריך שמישהו ילמד אותו איך וממה עושים גלידה.......הוא לימד את כולם....... פגשתי את הבחור בסניף ביפו והוא חי גלידה, אדם מקסים איטלקי אמיתי.. דני | 05.09.09 (ל"ת)
15. חומרי הגלם לגלידה של אלדו לכל המלעיזים על רשת אלדו ומשבחים את האחרים, גם הסניף החדש שפתח אלדו האיש עושה שימוש החומרי גלם של רשת אלדו המקורית שאין על איכות החומרים שלה. אלדו המקורית פריירית שלא מונעת ממנו את השימוש בחומרים אלו. אין על הגלידה של רשת אלדו בכל הסניפי. מייק | 03.09.09 (ל"ת)
13. יש עוד גלידה איטלקית מהממת ובריאותית שאוכלת את כולם נחבאת קצת בין הכלים אבל גלידה ברמה טעימה והעיקר בריאותית (ללא שמנת מגעילה כמו שאר הגלידות שהוזכרו פה) כדאי לנסות שוב ושוב .............ממליץ מחום אסף ומירי אסף | 02.09.09 (ל"ת)
12. ואוו, אפילו באיטליה לא טעמתי כזאת גלידה כל טעם בול! הם מוכרים שם גלידה מהסרטים גם ארלקינו לא רעים... יעל | 02.09.09 (ל"ת)
10. אלדו דקונסיליו הסניף שלהם ביפו לא קשור לרמה"ש ולא לשום סניף אחר, אמרו לבעלי ולי שזה סניף הדגל דלהם ושהם לא קשורים לאף-אחד !!!!!!! שלומית | 02.09.09 (ל"ת)
9. אלדו דקונסיליו ביפו יש שם גם גלידה בטעם בזיליקום - מושלם !!!! טעמים מיוחדים. שיפרה | 02.09.09 (ל"ת)
8. איך בא לי גלידה טעמתי בסניף ביפו מול אבועלפיה את הריקוטה תאנים היה מדהההההים מאיר | 02.09.09 (ל"ת)
7. ice berg גלידת אייסברג היא הגלידה הטובה בארץ ,אמנם הסוד והאיכות איטלקי אבל במקרה זה,גבר הגזר על הגנן. uzon | 02.09.09 (ל"ת)
6. סניף מדהים הייתי בסניף של הרשת החדשה מול אבועלפיה והיה ממש טעים...... טעמים כמו של גלידה איטלקית אמיתית. אלדו דה קונסיליו מייצר בעצמו את הגלידה כל בוקר. כל הכבוד. אשר | 02.09.09 (ל"ת)
4. לא נכנס לאלדו רמה"ש ! יום אחד הלכנו אישתי ואני לאלדו ברמת השרון המוכרת הגישה לאישתי את הגלידה, שילמנו לה ואיך שהתיישבנו, עוד לפני הלק הראשון, נפלה לאישתי הגלידה על הריצפה. לא רק שלא הציעו לנו גלידה חלופית כמו בכל מקום אחר שמכבד את עצמו ואת לקוחותיו, אלא שגם אף לא טרח לקום ולנקות ואישתי נאלצה גם לשלם על גלידה שלא אכלה וגם לנקות אחריה... שירות על הפנים. להבדיל, אני ממליץ על ארלקינו בת"א - סוף הדרך, הטעם והשירות ! יחזקאל | 02.09.09 (ל"ת)
2. אלדו היא גלידה לא משהו בכלל, כבר אכלתי טובות ממנה. נסו את פרדו ברמת השרון, ונשבע שאין לי אחוזים. א | 02.09.09 (ל"ת)
1. אייסברג אוכל אתכם בלי מלח אחח איפה גלידת אייסברג בטעם אשכוליות ואגסים ביין. מישקפופר | 02.09.09 (ל"ת)
מייסד רשת הגלידריות אלדו פותח רשת חדשה
20 תגובות לכתיבת תגובה