אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כמה קרינה אנחנו סופגים מהסלולר?

36 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

35.
איך לצמצם ככל הניתן את הנזק?
האם אפשר לקבל הנחיות מסודרות על צמצום הנזק. למשל, מה אוזניה תורמת להפחתת הסיכון, אם בכלל? כשמדברים עם אוזניה ואוחזים את הטלפון ביד, או בכיס, האם יש בכך תועלת, לעומת דיבור ישיר למכשיר? ברור שצמצום זמן הדיבור חיוני, אבל בהנחה שיש הכרח לעיתים, מה טווח הזמן הבטוח יחסית? תודה מקרב לב
אהובה מחנאי | 13.09.09
33.
צריך לבדוק נתונים
Vodafone HTC Magic != T-Mobile myTouch 3G זה לא אותו מכשיר ואין להם את אותם נתונים. לרוב בארה"ב המכשירים פולטים יותר קרינה בגלל המרחק בין האנטנות. T-Mobile myTouch 3G SAR Information 1.55 W/kg@1g(Head) 1.43 W/kg@1g(Body) Vodafone HTC Magic SAR Information 0.954 W/kg @ 10g (Head) 1.870 W/kg @ 10g (Body) הנתונים נלקחו מה User Guide הרשמי של המכשירים
שחר | 10.09.09
30.
ל - 12 : יש פתרון כדי לנסות
מצאתי בגוגל חברה בשם איירק טכנולוגיות ישראל שפתחה מוצר שמצמידים אותו על מכשירים סלולרים ומכשירי חשמל בשם ZONE030. נכנסתי, הסתכלתי ואמרתי לעצמי "מה כבר יש לי להפסיד", לפחות הם מציעים פתרון אפקטיבי לפי המסמכים שהם הציגו שם. האמת איפשהו אני באמת מרגיש יותר רגוע ובטוח. כדי לנסות.
אלירן | 10.09.09
29.
אתר לבדיקת רמת קרינה www.slolari.com/sar.php
אתר מצויין יש בו כמעט את כל המכשירים. יש עוד אתרים אפשר לחפש בגוגל קרינה SAR ולמצוא אותם. שימו לב שיש מכשירים בעיקר של נוקיה שיש להם רמת קרינה שונה מזו שיש לאותם מכשירים המשווקים בארה"ב או במזרח וצריך לבדוק לפי הדגם של המכשיר. כי יש הבדלים מאד גדולים בין הדגמים, כנראה זה לפי המקום שבו יוצר המכשיר...
יוסי | 10.09.09
26.
מה זה השטויות האלה?
אין מחקר משמעותי אחד שאומר שקרינה של פלאפונים גורמת לסרטן!!! (קצת פיזיקה קוונטית - בשביל לגרום סרטן צריך ליינן את האטומים במולקולות הגוף ולגרום לסוג של מוטציה. איינשטיין לימד אותנו שבשביל ינון פחות משנה העוצמה של הגל וחייבים לעבור סף תדר מסוים - התדר ליינון מולקולה הרבה יותר גבוה מתדר פלאפונים) אז עודף קרינה סלולרית אולי לא בריא במיוחד אבל להגיד שזה גורם סרטן - זה כמו להגיד שמי שאוכל עגבניה יהיה לו יום טוב - מיתוס בעלמא. דבר נוסף -דווקא העליה בסרטן באוזן לא עלה משמעותית ביחס לסרטנים אחרים דבר אחרון - סלולרי כן הורג!!! - בעיקר בכביש, בפרט מי שמדבר בלי דיבורית באוטו או שחוצה כביש תוך כדי דיבור.
דורון | 10.09.09
25.
רגע, מה עם אוזנית הבלו-תות?
מה רמת הסיכון של מי שמשתמש בקביעות באוזנית בלו-תות? אני מקפיד בפנאטיות להשתמש אך ורק בה לצורך שיחות. במהלך גלישה המכשיר E71 מוחזק רחוק ככל האפשר מהגוף, מה הסיכון? ומה הסיכון למי שטוען את המכשיר במשך הלילה כשהוא מונח ליד המיטה, כחצי מטר מהראש? יש עוד שאלות רבות שזקוקות למענה.
צבי | 10.09.09
24.
זה ממש כמו שאני יגיד שבמבה מססרטנת ...
חברים ,כל הכתבות האלה מגמתיות וחסרי תועלת קרינה בלתי מיינת שנפלטת ממכשירי סלולאריים מעולם לא הוכחה מבחינה מדעית כמסרטנת ,אני ההיתי בודק את זיהום מי השתייה או האוכל הסינטטי שאנחנו מכניסים לפה ... או בכלל התגברות זיהום האוויר ..אלו דברים שכבר הוכחו מדעית כמזיקים לבריאות אבל אנחנו לא רואים שזה מזיז למישהו .. לא הוכח חד משמעית זה פשוט מאוד לא הוכח מעולם וגם לא הגיוני מבחינה מדעית .. אתם מוזמנים לחפש .
בן | 10.09.09
20.
IPHONE
בהמשך לכתיבת תגובתי הקודמת - מתנצל על הביקורת הגורפת. קראתי בעיון שוב את הכתבה - ואכן ציינתם את מרבית הנתונים כסידרם. סליחה. עם זאת - הנתון שהקפיץ אותי וגרם לי להעריך שאינכם קוראים את הנתונים בצורה נכונה הינה התייחסותכם, שנראתה כפירסמית ל- IPHONE, ולכן כתבתי (מהר מידי - ושוב התנצלות וסליחה) את תגובתי!!! גם לאחר שיפור הקרינה מהדגם הקודם - עדיין, טלפון זה, בחלק מזמן עבודתו נמצא בתחומי הקרינה העליונים!!! אין משמעות לרשום משפט כמו - "2/3 מהרשימה" - וזו ההטעיה המכעיסה !!! טלפונים רבים ברשימה אינם נמכרים בארץ. החשוב לגביו, ובמיוחד אם "המין האנושי" מנסה להתרחק מהשפעות הקרינה - כפי שבהחלט ציינתם, הוא שעדיין הקרינה היחסית שלו מאוד! גבוהה! (1.19) - פי 4 מהטלפונים בעלי הקרינה הנמוכה - הפותחים את הרשימה. שנה טובה ובריאה לכולם.
איל | 10.09.09
14.
לכל מי שיש ספק שיגש למחלקה האונקולוגית ויראה את התפרצות סרטן הבלוטות
סרטן הבלוטות לאו דוקא סרטן הרוק יש סרטן הלימפה סרטן בלוטת התריס תבדקו את המיקומים שלהם ותבינו למה הם מתפתחים הסלולרי שמוצמד לאוזן מקרין על האיזור הזה בדיוק עכשיו תבררו כמה חולי סרטן הבלוטות נתגלו מאז דיברו בסלולרי טלפון סלולרי הורג !!!
אייל | 09.09.09
9.
קוראים לקרינה מסלולרי "sar"
לפני שאתם קונים מכשיר, תבדקו את רמת ה SAR שלו. למשל חפשו בגוגל: sar phone chart עד שתמצאו רשימת של טלפונים סלולרים ורמת הקרינה שלהם - תחפשו את הסלולרי שאתם רוצים לקנות ברשימה וכך תדעו מה מסוכן ומה לא. מה שמעל 0.7 - לא לקנות !!! ועוד משהו - אל תאמינו לרשימת ה SAR שמפעילות הסלולר נותנות לכם - הם לא מדוייקות בלשון המעטה - ככה זה כשנותנים לחתול לשמור על השמנת.
 | 09.09.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת