אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מתמטיקאי הוא מכונה

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

10.
נראה כמו תרגום לכתבה מרחוק רחוק, ללא כל קשר תרבותי לישראל
יש כל כך הרבה מה לכתוב על קפה בארץ. למה להתמקד בשוליים שבשוליים? יש כאן תרבות קפה מבורכת, שגדלה מעצמה בסוף שנות השמונים, והיתה מודל לחיקוי בכל העולם, גם באיטליה. אין עוד מקום בעולם שניתן להשיג בו קפוצ'ינו עשוי היטב בקלות שכזו, בלי להתחנן, ובלי לשתות הרבה זבל בדרך. סטארבקס ניסו להפוך את בתי הקפה הקטנים והנעימים, אלו שאתה קורא להם "מקום שלישי", לעוד חנות ממותגת בבעלות תאגידית, והיופי הגדול הוא שהם לא הצליחו בדיוק מהסיבות הנכונות - יש לנו תרבות קפה נהדרת והיא חזקה יותר, אפילו מהכסף האמריקאי הגדול. כן ירבו תתי-תרבות כאלו.
א.ל. | 31.10.09
8.
מס' 5 צודק למדי
בסטארבקס לא שתיתי, ובכל זאת אני די בטוח שהקפה שמגישים בבתי קפה טובים בארץ איכותי מהקפה של הרשת. בגרמניה, למשל, לא התפעלתי בכלל מהקפה: אומנם הפולים איכותיים אבל אין הקצפה או הקפדה על טמפרטורת ההגשה. מקציפים כאילו מכינים עוגה ומוזגים בשלאכטה לספל. הייתם צריכים לראות איך הקפידו איתנו על הקצף ועל המזיגה בדוכן שבו עבדתי לפני ארבע שנים!
ליאור קינן | 31.10.09
5.
הקפה האמריקאי ,כולל זה של סטרבק,עדיין גרוע...
למרות השמות "הנכונים".אספרסו.קפוצינו וכו" ,טעמם של האמריקאים בקפה השתפר רק במעט.קפוצינו למשל אינו דומה למשקה כפי שהוגדר על ידי האיטלקים וכפי שמוגש בארץ.לחובבי קפה אין מה לחפש שם .להוציא בסיאטל שם מגישים קפה של ממש. לא לחינם סטארבקס לא זכו להצלחה בארץ.שתיית קפה גרוע שהולך ומתקרר מכוס פלסטיק גדולה תוך כדי הליכה או נהיגה או גרירתו למשרד כשהוא קר לגמרי לא נראית מושכת במיוחד. בארץ,אגב, מגישים קפה טעים,טרי ומוכן כהילכתו.
בני | 31.10.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת