8. ל2 אתה טועה ומטעה אין שום בעית כשרות לצלות בשר על מחבת פלאנצה תנור או כל דבר העולה ברוחך, אין שום עניין כשרותי בצליה על האש, מלבד כבדים ולבבות שחייבים צליה על אש אפשר לאכול הכל ללא צליה. בתיאבון!!! מיקו | 20.12.17 (ל"ת)
7. שומר כשרות זה אדם ולא בהמה ל1 רק חזיר אוכל כל מה שטעים , אדם זה לא חזיר אתה יכול לנסות לאכל צואה יכול להיות שזה טעים hi | 13.05.13 (ל"ת)
6. לכל הקשקשנים מציע שבעניי כשרות תשאלו רב ולא תבלבלו תמוח. סטייק שקונים במעדניה כשרה או בסופר הוא בדרך כלל מוכשר ולא צריך לצלות אותו למוות. אורי | 28.01.10 (ל"ת)
5. מי אוכל אנטריקוט רר? צריך להמיס את השומן של האנטריקוט. 3 צודק. זה המדד היחידי, כי הזמן תלוי עובי סטייק. קניבור | 17.01.10 (ל"ת)
3. המשקל לא רלוונטי - רק העובי... עד שנפתח את 'חוש הלחיצה' (?) הסתכלו על הסטייק : ברגע שהוא מתחיל להפריש נוזל מעל (מזיע) = מידיום רייר, רטוב = מדיום ורטוב מדמם= הלך עליך....והרי אמרתי הסתכל על הסטייק!! בני | 15.01.10 (ל"ת)
2. שכחחתם לציין שהמתכון מתאים רק לאוכלי טרפות ונבלות! סטייק שלא עבר צלייה על האש הוא לא כשר , והבשר הוא טריפה, אבל אצל החילונים מה זה משנה, הם מכניסים לבטן שלהם כל שרץ. נירו | 14.01.10 (ל"ת)
איך להכין את האנטריקוט המושלם
10 תגובות לכתיבת תגובה