אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ניר צוק: "אני בזבזן"

25 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

18.
הכל מתחיל ממיסוי ושכר מינימום
אם אנשים היו יכולים לחיות בכבוד, ואני לא מדבר על שכבה מסוימת, אני מדבר על פועל פשוט או כל אדם אחר מהיישוב. אנשים היו מרשים לעצמם לבלות יותר ולבזבז יותר, רק בצורה הזו הכלכלה הייתה זזה. ישנם אנשים בישראל שעבורם קניית מנה פלפל הנה מותרות ברמה של יציאה יוקרתית, כן זה כאן מתחת לאף שלנו. אם להם היה יותר כסף אז גם לבאים מעליהם היה יותר כסף(אין מה לעשות , זו שרשרת המזון).
נועם | 17.01.10
17.
על טעם וריח אין מה להתווכח, ניר צוק קולע לטעם מסוים, שאין אותו למרבית האוכלוסיה
כמו ילד קטן שעומד במטבח ומנסה לערבב כל מיני מוצרים בתקווה שאולי ייצא מזה משהו טעים. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. אני אישית אוהבת אוכל פשוט ולא מתוחכם מדי, אבל כל אחד לפי טעמו ואפשר גם לגוון מדי פעם. כמובן, שגם לא לכולם יש את האפשרות הכלכלית עם המשכורות הנמוכות שיש פה בארץ. באשר לאמירה שלו שהמסעדות האחרות לא רווחיות לו, קשה לי להאמין שזה נכון, אחרת , הוא היה פשוט סוגר אותן, בשביל מה לשפץ ולטפח עסק שהוא לא רווחי ?
נודלס את פיצה | 17.01.10
12.
מיקו, גברגבר.... לך לשווארמיה השכונתית שלך
אתה מתבלבל בין כמות (של לקוחות) ואיכות (של הכנסות). המקומות הללו לא בנויים לבשל להרבה לקוחות. זה לא חדר אוכל של קיבוץ או בצבא. הוא לא יכול לבשל למאות לקוחות, והמעט שהוא יכול לארח במסעדה לא מוכנים לשלם את עלות הארוחה (הכוללת גם את הזמן שלו ב-5 בבוקר לקום ולחפש את החציל המסויים ההוא). ובגלל זה הוא אומר שאין מקום למסעדות איכותיות. לא כל דבר איכותי הוא סימן לפלצנות. אישית, אני לא מעריך את ההבדל בין יין שנה זו ליין שנה ההיא, אז גם אני הולך וזולל בשווארמה. אבל אני מבין ומכבד אנשים שמצליחים להבדיל בין סוגי היינות והמזונות. ומי שרוצה איכות, ומוכן לשלם עליה, שיבושם לו.
יעקב | 17.01.10
4.
פרגון מקסים לעשייה מרשימה של איש מקסים
כמי שסועדת אצל ניר מזה מספר שנים - גם אני טיפה מאוהבת בו. הוא לביי, חם ואוהב ללקוחות, אנו כלקוחות קבועיים מרגישים כבר כמעט בני משפחה. התרגשנו לאורך השנים מעשייתו הבלתי פוסקת ובטח שהשנה עם העשיה הרבה כל כך והפטיסרי ההורס החדש. כתבה מקסימה!
דיקלה | 17.01.10
1.
במדינה האומללה הזו לא ייתנו לעסק איכותי אך קטן לשרוד. כבר ימצאו איזו דרך או תקנה או נוהל...
לסגור אותם. הם מעצבנים את העיניים של העסקים הדגולים ולעסקים הגדולים ,יש חברים... תעשו את החשבון לבד. האמת, כבעל עסק קטן ובאמת איכותי בתחום אחר לחלוטין אני יכל לאמר דבר אחד - לצרכנים הישראליים, לא מגיע עסק איכותי. הם לא יודעים להעריך וממילא איכות גבוהה היא לא מה שמעניין את רוב הצרכנים פה.
אילן | 17.01.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת