25. קורדליה המסעדה הכי טובה בארץ אני חושב שקורדליה הינה המסעדה הכי טובה בישראל ומי שלא מבין אז חבל אורן | 23.01.10 (ל"ת)
22. אכן קשה גם אם אתה טוב קשה להרוויח ממסעדנות. ראו את הקישור http://www.fs-cpa.co.il/subpage.asp?page_id=27 משה | 18.01.10 (ל"ת)
21. מקום מרהיב - האוכל לא הייתי אצלו מספר פעמים וכל פעם התאכזבתי מחדש. המסעדה המקום והאווירה - נהדרים. אבל העיקר - האוכל - פשוט, רגיל ויקר מדי. צריך לעשות פחות רוח ולעשות אוכל טעים. חיים | 18.01.10 (ל"ת)
19. הגזים קצת לא אכלתי אצלו אבל הבעיה היא הפוכה, ברוב המקומות בארץ פשוט לא נותנים לצרכן את היחס המגיע לו ולכן הוא מעדיף ללכת לרשתות הגדולות שם הוא לפחות לא מקבל יחס ומשלם בזול כגודל הציפיות גודל האכזבה חניבל | 17.01.10 (ל"ת)
18. הכל מתחיל ממיסוי ושכר מינימום אם אנשים היו יכולים לחיות בכבוד, ואני לא מדבר על שכבה מסוימת, אני מדבר על פועל פשוט או כל אדם אחר מהיישוב. אנשים היו מרשים לעצמם לבלות יותר ולבזבז יותר, רק בצורה הזו הכלכלה הייתה זזה. ישנם אנשים בישראל שעבורם קניית מנה פלפל הנה מותרות ברמה של יציאה יוקרתית, כן זה כאן מתחת לאף שלנו. אם להם היה יותר כסף אז גם לבאים מעליהם היה יותר כסף(אין מה לעשות , זו שרשרת המזון). נועם | 17.01.10 (ל"ת)
17. על טעם וריח אין מה להתווכח, ניר צוק קולע לטעם מסוים, שאין אותו למרבית האוכלוסיה כמו ילד קטן שעומד במטבח ומנסה לערבב כל מיני מוצרים בתקווה שאולי ייצא מזה משהו טעים. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. אני אישית אוהבת אוכל פשוט ולא מתוחכם מדי, אבל כל אחד לפי טעמו ואפשר גם לגוון מדי פעם. כמובן, שגם לא לכולם יש את האפשרות הכלכלית עם המשכורות הנמוכות שיש פה בארץ. באשר לאמירה שלו שהמסעדות האחרות לא רווחיות לו, קשה לי להאמין שזה נכון, אחרת , הוא היה פשוט סוגר אותן, בשביל מה לשפץ ולטפח עסק שהוא לא רווחי ? נודלס את פיצה | 17.01.10 (ל"ת)
16. מסעדת הקורדיליה פשוט חוויה קולינארית אדירה !!! הייתי לפני שנה במסעדת הקורדיליה- חייב לציין שזו אחת המסעדות הטובות בהן סעדתי בחיי (וסעדתי הרבה) אמנם מדובר במסעדה יקרה , אבל אם יודעים לשמור על פרופורציות וללכת בעיקר בימי חג ואירועים - זה שווה כל אגורה. | 17.01.10 (ל"ת)
15. האוכל של ניר צוק פשוט לא טעים נכון, העיצוב של האוכל מדהים והמסעדות מרהיבות (בעיקר קורדיליה), אבל האוכל פשוט ברמה נמוכה. צ'יקו | 17.01.10 (ל"ת)
14. ניר צוק אני מפרגן מאוד לניר צוק בחור עם תעוזה מאחל לו הצלחה לגבי המגיבים שלישראלים לא יודעים להעריך איכות אל נא לשכוח מה השכר הממוצע במשק שזה שכרם של רוב האזרחים שימי | 17.01.10 (ל"ת)
13. רוב המסעדות היוקרתיות בארץ ברמה בינונית מינוס השפים שלהן אומנם פלצנים וכל כתבה מהללת ומשבחת את טיב האוכל - בפועל לא מקבלים תמורה לכסף ובמקרים רבים אי אפשר אפילו להינות מהאוירה.... | 17.01.10 (ל"ת)
12. מיקו, גברגבר.... לך לשווארמיה השכונתית שלך אתה מתבלבל בין כמות (של לקוחות) ואיכות (של הכנסות). המקומות הללו לא בנויים לבשל להרבה לקוחות. זה לא חדר אוכל של קיבוץ או בצבא. הוא לא יכול לבשל למאות לקוחות, והמעט שהוא יכול לארח במסעדה לא מוכנים לשלם את עלות הארוחה (הכוללת גם את הזמן שלו ב-5 בבוקר לקום ולחפש את החציל המסויים ההוא). ובגלל זה הוא אומר שאין מקום למסעדות איכותיות. לא כל דבר איכותי הוא סימן לפלצנות. אישית, אני לא מעריך את ההבדל בין יין שנה זו ליין שנה ההיא, אז גם אני הולך וזולל בשווארמה. אבל אני מבין ומכבד אנשים שמצליחים להבדיל בין סוגי היינות והמזונות. ומי שרוצה איכות, ומוכן לשלם עליה, שיבושם לו. יעקב | 17.01.10 (ל"ת)
11. מה שיפה בבנאדם זה שהוא אומר את האמת ישר בפרצוף אני אוהב אנשים כאלה אמיתיים שגם אם קשה לפעמים לאחרים לשמוע את זה. שיהיה לו המון הצלחה (: bob | 17.01.10 (ל"ת)
10. אין היום אפשרות להתפרנס ממכירת ספרים בארץ, מקסימום דמי כיס... 50% לוקחת הרשת (סטימצקי, צומת ספרים וכו') 12.5% המפיץ 16% מע"מ. 10% עלויות הדפסה. 25% - 45% ממה שנותר מס-הכנסה למדינה... יוצא שספר שמשווק לצרכן בעלות של 100 ש"ח מכניס לבעליו כ-12.5 ש"ח... פשוט גזל! טל | 17.01.10 (ל"ת)
9. long ago many many years ago i was at your place and enjoyed your food and hospitality glad to see you have turned into a good businessman who knows to utilize his skills. nice:) Lorien | 17.01.10 (ל"ת)
8. עושים מעשי זמרי, ודורשים שכר כפנחס. תרגום בגוף התגובה שירות וטיב של עולם שלישי ומחירים של מסעדות ראשונות במעלה באירופה נתן | 17.01.10 (ל"ת)
7. ניר צוק אני מאד אוהב את היצירתיות של ניר צוק בבישול (לפי צפייה בתוכניות בישול בכיכובו) חבל שאין לו מסעדה כשרה. קובי | 17.01.10 (ל"ת)
5. הבעיה אינה המסעדות הקטנות, אלא המחירים הגדולים תורידו מחירים ואז יגיעו אנשים ואתם גם תרוויחו. ועצה נוספת: פחות פלצנות גם יועיל לכולם מיקו | 17.01.10 (ל"ת)
4. פרגון מקסים לעשייה מרשימה של איש מקסים כמי שסועדת אצל ניר מזה מספר שנים - גם אני טיפה מאוהבת בו. הוא לביי, חם ואוהב ללקוחות, אנו כלקוחות קבועיים מרגישים כבר כמעט בני משפחה. התרגשנו לאורך השנים מעשייתו הבלתי פוסקת ובטח שהשנה עם העשיה הרבה כל כך והפטיסרי ההורס החדש. כתבה מקסימה! דיקלה | 17.01.10 (ל"ת)
3. הלוואי והיה לי טיפה מהיכולת שלו לעשות נשמע בן אדם מדהים כל הכבוד לו. בכל מקרה אני עדיין בליגה של מסעדות פועלים. אוריאל | 17.01.10 (ל"ת)
2. מסעדות קטנות אנו זוג בשנות ה-60 תמיד חיפשנו את המסעדות הקטנות ומומלצות, ביקרנו פעם ראשונה ואם זה היה מוצלח היינו חוזרים. אבי | 17.01.10 (ל"ת)
1. במדינה האומללה הזו לא ייתנו לעסק איכותי אך קטן לשרוד. כבר ימצאו איזו דרך או תקנה או נוהל... לסגור אותם. הם מעצבנים את העיניים של העסקים הדגולים ולעסקים הגדולים ,יש חברים... תעשו את החשבון לבד. האמת, כבעל עסק קטן ובאמת איכותי בתחום אחר לחלוטין אני יכל לאמר דבר אחד - לצרכנים הישראליים, לא מגיע עסק איכותי. הם לא יודעים להעריך וממילא איכות גבוהה היא לא מה שמעניין את רוב הצרכנים פה. אילן | 17.01.10 (ל"ת)
ניר צוק: "אני בזבזן"
25 תגובות לכתיבת תגובה