2. למספר 1 - ארוחת 7 מנות ב230 אירו זה זול. והחומרים ממש לא נגמרים ב20% מהמחיר. בנוסף, אם תלמד את הקונספט הכולל של המסעדה, תבין שההוצאות שלה שונות לחלוטין משל מסעדה רגילה. רועי | 14.02.10 (ל"ת)
1. איך לעזאזל מפסידים חצי מיליון יורו בשנה ממטבח עילי עם כזאת רשימת המתנה? הרי החומרים לא עולים אפילו 20% ממחיר המנה, כל מקצוען בישול בא לעבוד עבורך בשכר מינימום רק כדי שיוכל לכתוב ברזומה שעבד ב - "אל בולי", הוצאות השיווק נמוכות (כי כולם כבר יודעים מי אתה), דמי השכירות בקוסטה בראווה לא בשמיים, וההכנסות מסועד פשוט אדירות. איך מפסידים במצב כזה? שידף | 14.02.10 (ל"ת)
המסעדה הנחשבת לטובה בעולם נסגרת
3 תגובות לכתיבת תגובה