32. חברה פרגנו לא הבנתם נכון החומר זה סוג של פולימר שיהיה. על הבקבוק וימנע הכנסת חומרים משמרים למשקאות או למזון שאתם אוכלים זה טוב לא רע המשמרים הורסים לכם את ההגוף לא משהו אחר כל הכבוד אפלון אם לא הייתם קשורים לחמר היום הייתי קונה את המנייה אייפון | 26.04.10 (ל"ת)
30. קוקה קולה מתעסקת גם במכירת מיצי פירות(=טרופיקנה)!....ואם יש חומר מהפכני שמשמר טוב יותר מיצים,חלב ומזון...אז זה נפלא. פעם לא ידעו את סוד המלחמת הבשר, מה שהביא לצפדינה קטלנית אצל אנשי ים. בהמשך, גילו את יתרון ההקפאה...והמציאו את המקרר. ולא נדבר, על בישול וצליית בשר באש....ככה זה, לומדים ומתפתחים עם השנים. נקווה כמובן שזה לא "עורבא פרח", כדי להריץ מניה.... והכי בריא, זה כמובן "פרי טרי" שנקטף ישר מהעץ...אותו עץ שלא רוסס, וגודל במים נקיים ואדמה בריאה. אבל למי יש???? פרי טרי בריא | 25.04.10 (ל"ת)
28. דרינה - מזה שנים שטמפרטורת הפסטור שיצרני החלב עושים בה שימוש גבוה מזו שהמצאתי לפני שנים. הם מבצעים "היפר-פסטור" שמעקר ומסרס את החלב (במיוחד חלב עמיד) ומותיר אותו ללא ערך תזונתי; וכל זאת מדוע? על מנת להעניק לו חיי מדף ארוכים יותר. על מנת לפצות, הם מכניסים לתוכו תוספים. ואני שואל, מי רוצה לשתות חלב עם חיי מדף של חודש ומעלה? בכלל, מה הטעם בשתיית חלב באופן סדיר ועוד של יונק אחר? לואי פסטר | 25.04.10 (ל"ת)
25. כל הכבוד לחיים מר! זוכר לו איך תוך 20 שנה גידל עסק להקמת תרנים עם טנדר D200 להיות אימפריה טכנולוגית ועכשיו זה... תותח, הלואי יצליח לו גם זה רונן | 25.04.10 (ל"ת)
24. נשמע מזעזע אמנם אני לא שותה את הרעל הזה שנקרא קולה בכל מקרה אבל זה באמת נחוץ להוסיף עוד כימיכל לתערובת? הרי כשכסף נכנס לנוסחא, בריאות הציבור נעלמת מאותה הנוסחא... ג'ק | 25.04.10 (ל"ת)
21. את המחיר נשלם בעוד 20 שנה אז יגלו החומרים מסרטנים ופוגעים בגוף האדם. בכלל כול תעשיית הביוטק בעולם המודרני רצה מהר מדי. בשוק תחרותי שבו הזמן הוא גורם מכריע. מתקבלו לא מעט החלטות המבוססות של שיקולים עסקיים גרידא ולא בהכרח בריאותיים. פחות חומרים כימיים באוכל.... יותר בריאות. ושלא יעבדו עליכם ירון-אשדוד | 25.04.10 (ל"ת)
20. זהירות- תאכלו ותשתו רק אוכל לא מעובד ולמי שלא קרא את הטוקבק שלי שימשיך להרעיל את עצמו ובני משפחתו. | 25.04.10 (ל"ת)
19. too good to be true אולי מהיבט כלכלי הכל נראה טוב ויפה, אבל מהיבט כימי, טכנולוגי ובריאותי יש לי כמה שאלות: 1. איזה מין חיידקים מתפתחים בקוקה קולה בסביבה חומצית? 2. את הבקבוק סוגרים בתנאים אספטיים, החיידקים יכולים להכנס רק כאשר צרכן פותח את הבקבוק. אחרי פתיחת הבקבוק עם קוקה קולה, המשקה נשתה בד"כ מאוד מהר לפני שמספיק להתפתח שם משהו. אם לא שותים מהר, אז הגזים יוצאים וקולה נעשית פשוט מגעילה וממש לא נעימה לשתיה. 3. חודשיים וחצי ניסוי לחומר שבא במגע עם מזון..... חברים, זה לא רציני. לא מאמינה שרשות המזון במשרד הבריאות תעביר דבר כזה. קצת רקע בעניין החלב: בתהליך ייצור החלב מבצעים פיסטור, כלומר חימום של החלב ל- 72 מע"צ. בתנאים כאלה חיידקים עדיין נשארים. זה בניגוד לחלב עמיד שעובר סטריליזציה בקיטור ואחריו החלב יוצא סטרילי ולכן הוא עמיד לאורך זמן. מה שעושה אדון מהכתבה, הוא הורג את החיידקים בחלב ונותן לשתות את הפגרים של החיידקים. החלב לא מקולקל, אבל גופות החיידקים עדיין נמצאים בו. מישהו בדק מה נוצר שם עוד? את מישהו זה מעניין? לא נראה לי. דרינה | 25.04.10 (ל"ת)
18. נשמע כמו המצאה שמלבד מהפך בתחום אריזות המון גם: א. תזהה התקפי לב לפני שהם קורים באמצעות מדבקה פשוטה ב. תאיר את כל רמת גן | 25.04.10 (ל"ת)
17. מבין כל היצרניות - דווקא קוקה קולה...? הרי המשקאות של קוקה קולה נהיים מגעילים הרבה לפני שהם מתקלקלים - עקב בריחת הגזים החוצה, לפני חדירת/גדילת החידקים בבקבוק. כלומר, עבור המשקאות המוגזים (כלומר, כמעט כל המשקאות בבעלות קוקה קולה העולמית) - הפיתרון הזה לא עוזר יותר מדי... סטארט-דאון | 25.04.10 (ל"ת)
16. ל 1 ו 8 1) ילדים בגוף של ילד שלא התבגרו. 8) את לא חייבת לשתות את המשקה הזה. זה שנים שאני לא נוגע במשקאות ומיצים ממותקים. כנ"ל לגבי שתיית חלב באופן שגרתי. מה אני תינוק? | 25.04.10 (ל"ת)
11. קישור לבקשה לפטנט של אופלון. עכשיו הכל ברור! http://www.faqs.org/patents/app/20100087769 רדיופוב | 25.04.10 (ל"ת)
10. "החומר "- נבדק מה ההשלכות שלו על בני אדם ?? ביחד עם עוד מזונות ?? ספק רב חומר כזה לבדיקות לוקח שנים רבות ועולה הון כסף - מנסים לעשות פה קיצורי דרך ,מקווה שמשרד הבריאות יתערב . אחד | 25.04.10 (ל"ת)
9. ומה בדיוק החומר הזה עושה ? או - מה הוא מכיל ? ומה עם החידקים שחיים בגוף שלנו ? האם הוא קוטל גם אותם ? ומה עם החידקים שחיוניים לקיומינו ולעיכול המזון בגופינו ? | 25.04.10 (ל"ת)
8. יופי, תמשיכו להרעיל אותנו - הצרכנים. עוד חומר ועוד חומר... אנחנו "רק" שותים את המשקה. החומר הזה יהרוג חיידקים אבל אולי גם יזיק לנו... כמובן, מדובר על אריזה בלבד - האומנם? קרן | 25.04.10 (ל"ת)
6. 3 טועה - הסבר בפנים זה נכון שקוקה-קולה מעדיפה זמן תפוגה קצר. זה גם נכון שלכאורה אין לה אינטרס להשתמש בפטנט... לכאורה .... מה שקוקה-קולה עשוייה לעשות זה להשתמש בפטנט אבל לא להאריך את תאריך התפוגה. מה שהיא תקבל זה : א. יחסי ציבור ב. סיכוי נמוך בהרבה להתקלקלות של המוצר במהלך התקופה שהוא מותר לשיווק = ירידה בכמות התביעות נגדה ושוב, שיפור תדמיתה בגלל העדר תביעות. לגבי בסיס התיאוריה שלך, אני לא משוכני שהיא נכונה, קוקה קולה הוא מוצר כלכך נצרך, עד שאני לא חושב שכמות הבקבוקים שנזרקים כתוצאה מפקיעת תוקף הוא כזה גדול... אדרבה, אם נזרקים בקבוקים , השיטה החדשה תגרום לזה לקרות אף יותר. כשתאריך התפוגה כלכך רחוק, אנשים ישימו ארגזים במחסנים , מזווה וכו' ופשוט ישכחו מהם. כשיגיעו אליהם אחרי זמן מאוד ארוך, הם כבר לא יהיו בתוקף. אפשר לסובב את זה לכל כיוון שרוצים - רק מחקר מאוד מעמיק יכול לחזות באמת מה תהיה ההשפעה על המותג. ש.ש | 25.04.10 (ל"ת)
4. עוד 20 שנה ייתגלה שהם מכילים חומרים מזיקים מאוד לגוף.. עוד תעלול של הישראלים עוד 20 שנה ייתגלה שהם מכילים חומרים מזיקים מאוד לגוף.. עוד תעלול של הישראלים חיים | 25.04.10 (ל"ת)
3. לא ימומש קוקה קולה תקנה את הפטנט ולא תשתמש בו.עדיף מבחינתה שתזרקו בקבוק פג תוקף ותקנו חדש. ש | 25.04.10 (ל"ת)
2. אין מה להגיד חוץ מכל הכבוד... באמת, חשיבה יצירתית והגדלה של שולי הרווח מכיוון שהפסיקו לחשוב עליו כאפשרי... עד היום חשבו שאריזה בוואקום וסטריליות זה מה כל מה שאפשר לעשות... אז מסתבר שיש עוד דברים לעשות :) כל הכבוד... יניב | 25.04.10 (ל"ת)
בלעדי ל"כלכליסט": קוטל החיידקים מרחובות בדרך לקוקה-קולה
32 תגובות לכתיבת תגובה