אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מתי רעל יכול להציל ממוות?

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
תשובה ל-3
תחושת ה "הי" משתיית אלכוהול לא נגרמת ישירות מהאלכוהול, אלא מהאצטלדהיד. חומר זה הוא תוצר ביניים של פירוק האלכוהול בגוף. חוץ מלגרום ל "הי" הוא גם רעיל וגורם לנזקים, והכבד מפרק אותו בסופו של דבר לחומרים לא מזיקים המןפרשים בשתן. לפי הכתבה שכאן, אצל אסיאתיים הגוף הופך את האלכוהול לאצטלדהיד באופן איטי יותר, ולכן תחושת ה"הי" נמוכה יותר אצלם.
יובל | 04.06.10
3.
משהו לא ברור לי
מצוין שאטצאלהיד גורם נזק, ולכן אלכוהול נצרך פחות באסיה. האם אצטאלדהיד גורם לאנשים בכלל, לאסייתיים במקרה זה, הרגשה רעה? אם לא - מדוע פחות כיף להם לשתות? כבר מוכח וידוע שזה שחומרים גורמים לאנשים נזק לא גורם להם לא לצרוך את החומרים (כמו אלכוהול וסמים).
דבורה | 04.06.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת