6. לא הכל רומנטי כמו שמציגה הכתבה. מאז חדירת הפאקוג'ט שלדעתי רבים מהמטבחים המוזכרים משתמשים בו, יש אינפלציה ב"גלידה ייצור עצמי" ב"מטבחי עלית" כשלמעשה התוצאה מזכירה יותר לפעמים ממרח סורבה או ממרח גלידה. קיצור הדרך שמציע אותו מכשיר הופך את העניין ההכנה לקל מאוד כשלדעתי לא תמיד המרקם מניח את הדעת. עין צופיה | 17.06.10 (ל"ת)
4. בשביל יחס עלות-איכות... כבר עדיף לקנות קרמיסימו בסופר, או אפילו בן&ג'ריס. אני לא מצליח לדמיין איך גלידה יכולה להיות טעימה יותר במידה כזו שמצדיקה את המחירים הללו. לא השתכנעתי - אני ממשיך לחסוך לדירה. גלידת כורכום-טחינה-אבטיח | 14.06.10 (ל"ת)
3. מאד לא נעים אבל יועזר התגלה כאכזבה זה לא שלא היה טעים- אבל לא היה טעים מספיק בשביל המחירים השערורייתיים או לחילופין המחירים היו גבוהיים יותר מאיכות המנות אילו הייתי ניהנת מהאוכל ממש לא הייתי מתרגשת מהמחיר אבל בסיום הארוחה היתה לי תחושה ששילמתי מחיר מופקע מידי לארוחה שקיבלתי וגם הגלידה שהיתה טובה - לא היתה מספיק טובה........ (דרך אגב המילה כמהין לא מחייבת להוסיף עוד 0 למחיר המנה...) נוגה | 14.06.10 (ל"ת)
הגביע הקדוש: 10 מנות גלידה גורמה במסעדות
7 תגובות לכתיבת תגובה