אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

עסק כשר

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
לכל "המומחים" לבשר כשר
שחיטה כשרה לא חייבת להרוס את הבשר: רוב הבשר הטרי בארץ, בעיקר זה המוגש במסעדות העילית הטובות ביותר, הוא בשר שמקורו בשחיטה כשרה. מפעל "אדום-אדום" של תנובה וגם "מרבק" - הגדול בבתי המטבחיים, שוחטים את הבקר בשחיטה כשרה. ההבדל באיכות הבשר הוא לרוב אם מדובר בבשר מקומי שעבר יישון ראוי או בבשר מיובא, שגם הוא כמובן כשר, אך אינו מיושן בטרם מוקפא ונשלח לארץ ואז מופשר ואינו מתיישן אלא נרקב.
משה הקצב | 11.08.10
11.
לכל הפוסלי כשרות
א. תתביישו לכם (כן) ב. זאת שחצנות לשמה ג. למי שיהודי עליו לדעת כי העובדה שאוכל טרף מטמאת ומטמטמת לו את השכל ואת הנפש, וזה דבר שלא ניתן לתקן ד. אלוקים יודע יותר טוב מכם מה טוב לכם, כמו שאבא יודע יודע יותר טוב מהבן שלו מה טוב לו ומה מזיק לו. ה. ומי שילעיז- יכול לקפוץ לי, אני אומרת את האמת תתמודדו. ו. אוכל כשר זה הכי טעים והכי בריא. ז. תחזרו בתשובה חנטרישים
ענבל | 11.08.10
10.
הייתי כבר במסעדה באותו היום שפתחו אותה אין מילים לתאר כמה עונג יכולה לייצר מסעדה
מדובר במסעדה הכשרה הטובה ביותר בתל אביב נקודה! פשוט חוויה קולינרית מדהימה,האווירה,הסגנון,הטעם האלוהי של האוכל מפרי יוצרו של השף אבי ביטון שלדעתי מדובר בשף המבטיח ביותר בתחום!! אציין גם את נושא השירות המדהים ,הנקיון של המסעדה ,סגנון כלי ההגשה , כל הירקות בפתח המסעדה פשוט אווירה אותנטית ישראלית,ממש מסעדה לדוגמא . כל הכבוד לכם אמליץ בחום רב עלו והצליחו!
אופיר | 11.08.10
9.
כשטבח מתחיל להתפשט לכמה מקומות האוכל הופך לבינוני בכולם
ומה שנשאר זה רק המותג והפלצנים שמוכנים לשלם יותר עבורו ולקבל פחות.. נכון שיש בעייה עם בשר כשר ולכן אני אוכלרק במסעדות כשרות שמגישות אוכל יהודי מזרח אירופאי. כשבשר מבושל היטב עם תוספות או בצלי ההמלחה מפריעה הרבה פחות. לא הייתי אוכל סטייק במסעדה כשרה סוררי. רק שלא נראה לי שמישהו שקוראים לו ביטון יוכל להכין טשולענט וקישקע או בורשט וגפילטע בטעם הנכון.. ואגב לא הבנתי מדוע אין למסעדה כשרה יתרון במקום שסגור בששי בערב ובשבת? אולי ההיפך? היכן שסגור בסוף השבוע המסעדה לא מאבדת קליינטים כי ממילא סוגר..
michael | 10.08.10
8.
כשרות= פח זבל קולינארי...
מסעדות כשרות לא יכולות להיות טובות כי זה למעשה פח זבל קולינארי שהורס את הבשר... ומסעדה שאין לה סטייק פלדלפיה= בשר מצופה גבינה, בשר לבן, פירות ים לובסטרים... פואה גרה קוקי סאן ג'ן מסעדות בלי מטעמים אילו - שוות לקיוסקים ופיצוציות זבל קולנארי לשונאי אוכל טוב
אוהב אוכל | 11.08.10
4.
כשר או לא כשר, השאלה המרכזית היא: למה מסעדות לא מחזיקות מעמד?!?!?
ישבתי בשטוטגרט במסעדה קטנה, ממש לא באיזור מרכזי, וביקשתי בירה מסויימת. היא הגיעה עם כוס תואמת. בטעות שלחתי יד לכוס של זה שישב על ידי (מיתוג של תוצרת שונה), והמלצר פנה אלי בנימוס ותיקן את טעותי, באומרו: לא כדאי לנסות את הפקחים, זה עלול לעלות לנו ברשיון המסעדה, והלא היא בת 380 שנה..." למה המסעדות שלנו מחזיקות פחות מ 10 שנים ומתאדות להן?!? ובבקשה, אל תאשימו את הכשרות! כשר או לא כשר, הן מתאדות. מה, זה לא ביזנס?
בבר | 10.08.10
1.
כשרה יוקרתית = בשר לא טוב + מחירים יקרים
1. תהליך ההכשרה עם כל המלח הורס את הבשר. חבל על הפרות המסכנות. לא פלא שהמסעדות הכשרות תמיד נשארות מגזריות - קהל מבין מבקר בהן רק מחוסר ברירה (ארוחת ערב עם הדוד הדוס), וגם לא חוזר. 2. המסעדות האלה, מחוסר תחרות ולאור המאמץ, יקרות. הן נותנות תמורה לכסף רק לקהל דתי, שאין לו ברירה אחרת (או לאכול שווארמה). אין שום סיבה לקהל חילוני לשלם כסף טוב כדי לקבל אוכל פחות טוב ממה שאפשר לקבל בלי כשרות. בקיצור, למי שלא חייב - יש מספיק מסעדות טובות לנסות בת"א בלי שצריך לבזבז ארוחה.
אתאיסט | 10.08.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת