7. תגובה כתוספת ל -6 ו-2 החיים הפשוטים הבתוליים לא יחזרו עוד לצערי גם היחס לעובד . כאשר עסק אחר בתחום יבקש אשראי כדוגמא זו הוא לא יקבל . האשלייה שהכל בסדר ואין פיקוח מקצועי חיצוני (ולו בחלקו ) הוא גורם לשאננות יתר ואמונות ריקות מתוכן ... שם מותג לא תמיד יוצר מזומן... ראה את קמפיין דור הג'ינס שותה קווינס (תחילת ש -80 ) מה גם שכיום לחם ארז לא ברור אם הוא בר מסעדה קנדטוריה (טעות קפולסקי חוזרת על עצמה ) מה המוצר ? ואיך המוצר ביחס למשקל ולמחיר ? צרות של עשירים..... ר | 10.08.10 (ל"ת)
6. הכל מתחיל ונגמר בניהול נכון או העדרו, ברכישת חומרי גלם במחיר סביר ובתגמול נכון של העובדים השכירים (חשוב לא פחות). | 10.08.10 (ל"ת)
5. ל-2 - זו המחלה של כל החנויות המוצלחות - הם מייד רצים להוציא זכיונות הבעיה היא שלרובם אין נסיון של רשת - הם טובים בלהיות בעל-הבית במקום אחד שמכירים אותם והם יכולים להשתלט עליו. סניפים דורשים ארגון של חברה וזה סיפור אחר לגמרי. אז זה פשוט לא עובד - זו חיה אחרת. מעטים הצליחו חי חי חי | 10.08.10 (ל"ת)
4. יקר הגזימו עם המחירים ...זה רק לחם ...אז למה כל כך יקר יורידו מחירים יקנו לא יורידו מחירים לא יקנו פלונית | 10.08.10 (ל"ת)
3. מוזר מאוד כל זכין משלם בין 30 ל-50 אלף דולר + כ-5 אחוז מהמחזור. הם גם חייבים להזמין את כל המוצרים מהחברה האם. זאת בנוסף לסניפים שלהם שממוקמים ממש טוב. איך הם מפסידים? לא ברור. איתי | 10.08.10 (ל"ת)
2. גדלו יותר מידי ומהר מידי אני זוכר את הימים שהיתה חנות בהרצליה ומסעדה צמודה, עם תנור אבן שיובא במיוחד. היינו נוסעים במיוחד לקנות סנדוויצים ופלוטים(שנעלמו), וכל מידי עוגות לא מסחריות. היו ימים שארז היה עובד במטבח ומוציא מנות שהיה ממציא לשולחנות לא לפי התפריט. אני בטוח שמסעדה היתה יותר רווחית מכל הרשת שצמחה ממנה זה התחיל במאפיה שאליה עברו בנתניה, שאני בטוח שיש שם עלויות מטורפות, וקצב פתיחת סניפים בשעה שנכנסו מלא מתחרים לענף שנהייה רווי ופחות רווחי. פשוט חבל. לפעמים יש מקומות שעדיף להשאיר קטנים ואינטימיים ולא להתמסחר ולהרוס מה שיש. חבל | 10.08.10 (ל"ת)
לחם ארז מבקשת הקפאת הליכים עד 30 בספטמבר
8 תגובות לכתיבת תגובה