5. כתבה נהדרת עמית תמשיך לעניין אותנו במשקאות מעניינים - טעמתי השנה כבר 8 עד 10 גראפות שונות ברמות שונות - פולי,ג'יורי,אלכסנדר,פיור דה ויט (לצערי) ועוד ללא היסוס גרפות של ג'יורי ופולי הובות ביותר בקטגוריה - עם יתרון ניכר של ג'יורי. ייבואנים יקרים - הנמשיכו לייבוא גראפות טובות - אני לקוח פוטנציאלי:) גרזון | 26.03.11 (ל"ת)
4. גראפות טעמתי בהרברט סמואל גראפות של פולי נראה לי זה היה אחד הדברים היותר טובים ששתיתי איזה יופי של גראפה כל הכבוד שיש משקאות כאלה רונן | 24.03.11 (ל"ת)
3. גראפות מדהימות שאפו לחברת צילינסקי שמביאה את עילית מותגי האלכוהול מאיטליה לישראל תעשו והצליחו יורם | 11.03.11 (ל"ת)
2. הגיע הזמן הגיע הזמן שהם בציון יתחיל לשתות משקאות פרימיום ולא יסתפק בוודקה סוג ד' מעורבבת עם סוכר, צילינסקי התותח עשה עם הקוזה נרה עבודה מדהימה והראה לכל הבליינים שיש משקאות שחורים טעימים ויש משקאות עם טעם של תרופה (והמבין יבין...) אהובה | 08.03.11 (ל"ת)
1. סוף סוף כתבה על המשקה האהוב עלי כחובב גראפות מושבע,הייתי בטיול יקבים ומזקקות בצפון איטליה ואך ביקרתי במזקקת ג'יורי המכובדת- ממליץ עד מאוד לנסות את האדאג'יו שלדעתי היא גראפת הדגל של המזקקה ולא "אקווה די ג'יור" (המעולה) כמצויין בכתבה נחכה לראות כמה זה עולה בארץ מנדי | 02.03.11 (ל"ת)
הגראפה משתדרגת
5 תגובות לכתיבת תגובה