14. אפשר לעשות אחלה קיצור דרך שבעולם לאוליביה יש שקשוקה בצנצנת, רק להוסיף ביצים. עשירית מהעבודה של שקשוקה רגילה וטעים באותה המידה. אהרל"ה | 10.03.11 (ל"ת)
13. שקשוקה משודרגת אפשר להוסיף חציל לחתוך לקוביות קטנות גמבה אדומה כמה שיני שום לבשל יחד עם העגבניות והפפריקה החריפה מעט קימל. להוסיף ביצים ולכסות במכסה. אחלה שקשוקה. אילנה | 05.03.11 (ל"ת)
12. עגבניות ,פילפל חריף ,שום,פפריקה חריפה,מלח,ביצים,ולחם אחיד. זהו!! כל השאר זה פלצנות תל אביבית | 05.03.11 (ל"ת)
7. אוכל זול ומשביע כמו שהיהודים אוהבים ..... לטעמי זה לא אוכל בכלל כפר שמריהו הנה אני בא דני רופ | 05.03.11 (ל"ת)
3. רק מילואימניקים ויובל המבולבל אוהבים שקשוקה כל ההתחכמויות עם הגבינה, הבשר והתבלינים האיזוטרים לא מחפים על כך שמדובר במאכל אינפנטילי של אנשים שלא ממש טובים בבישול. לראיה, אפילו שם אמיתי עוד לא המציאו למאכל המוזר הזה. אלון בלון | 03.03.11 (ל"ת)
2. השיטה המוצלחת ביותר לקבל חלמון רך/נוזלי וחלבון קשה: הבעיה: זמני הבישול של החלבון והחלמון הם כמעט שווים. כך שמי שרוצה חלמון רך/נוזלי יקבל כמעט תמיד חלבון לא מבושל שלדעתי יש לא טעם בלתי נסבל. הפתרון: לחובבי חלמון רך וחלבון קשה הוא: להפריד את החלמון מהחלבון. אחרי שהרוטב מוכן, מוסיפים את החלבון לבד ונותנים לו להתבשל עד שהוא מתקשה, כאשר הוא כמעט מוכן מוספים את החלמון. מבשלים עד דרגת קושי רצויה ומקבלים שקשוקה מושלמת (בהנחה שהרוטב נעשה כראוי). מבחינת גבינות: פטה זה תמיד מוצלח. למי שרצה טעם יותר עדין אני ממליץ מוצרלה. בתאבון גבריאל גבריאל | 03.03.11 (ל"ת)
איך להכין שקשוקה מנצחת
15 תגובות לכתיבת תגובה