אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

איך להכין שקשוקה מנצחת

15 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

2.
השיטה המוצלחת ביותר לקבל חלמון רך/נוזלי וחלבון קשה:
הבעיה: זמני הבישול של החלבון והחלמון הם כמעט שווים. כך שמי שרוצה חלמון רך/נוזלי יקבל כמעט תמיד חלבון לא מבושל שלדעתי יש לא טעם בלתי נסבל. הפתרון: לחובבי חלמון רך וחלבון קשה הוא: להפריד את החלמון מהחלבון. אחרי שהרוטב מוכן, מוסיפים את החלבון לבד ונותנים לו להתבשל עד שהוא מתקשה, כאשר הוא כמעט מוכן מוספים את החלמון. מבשלים עד דרגת קושי רצויה ומקבלים שקשוקה מושלמת (בהנחה שהרוטב נעשה כראוי). מבחינת גבינות: פטה זה תמיד מוצלח. למי שרצה טעם יותר עדין אני ממליץ מוצרלה. בתאבון גבריאל
גבריאל | 03.03.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת