אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הכנסות הבנקים מעמלות צמחו ב־2010 ב־4% ל־14 מיליארד שקל

18 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

16.
על זה צריך לומר תודה לממשלה "שהקטינה" את העמלות לבנקים
הריי הממשלה התגאתה שהיא הקטינה את עמלות הבנקים,ושאנחנו לא מבינים,ושנראה את ההקטנה בהמשך.שטויות במיץ,בממשלה (בכל הממשלות) יושבים אנשים פחדנים שדואגים לעתידם אחרי הפוליטיקה,ולא מוכנים להיכנס לויכוח עם הבנקים.וזאת התוצאה.אזרחי ישראל ימשיכו לשלם את עתידם של הפוליטיקאים
אבי מהגליל | 10.04.11
4.
מה דעתכם על זה?
מה יהיה לדעתכם אם נעשה את הדבר הבא במסגרת בג"צ: מכיוון שהבנקים מרוויחים מהכסף שלנו, מגיע לנו - האזרחים המושקעים בבנק - לקבל דיווידנטים מהרווחים של הבנק (על כל סכום מעבר לעו"ש). הרי אם אני משקיע כסף בבנק, אזי כספי בסיכון (אמנם נמוך יותר) כבעל מניות בבנק. לכן על הבנק לחלוק אחוז מסויים מרווחיו. למה שמנהלי הבנקים ירוויחו כל כך הרבה על חשבוניינו? הרי אם יש לנו סכום כסף מסויום שאנו רוצים לשמור, אז אין באמת ברירה אמיתית אלא לשים את הכסף בבנק - לשמחתם של מנהלי הבנקים. מהו הרווח שלכם על פק"מ בסכום מאה אלף ש"ח או על תכנית חיסכון?
צביקה | 10.04.11
2.
דמי כרטיס = 20 ש"ח לכרטיס. היו לנו שלושה כרטיסים בנקאיים והחזרנו את שלושתם
60 ש"ח לחודש רק תמורת הזכות להחזיק כרטיסי אשראי זה פשוט מופרך. במקום כרטיסי האשראי הבנקאיים (כ.א.ל בדיסקונט), לקחתי שלושה כרטיסים חוץ בנקאיים של לאומי-קארד: Free (חינמי לחלוטין), ושניים של שופרסל - האחד עולה לי 12 ש"ח בחודש (ומחזיר לי הרבה, הרבה יותר בהנחות והטבות בסופר), והשני - של אשתי - חינמי לחלוטין גם הוא.
צרכן נבון | 10.04.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת