אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

האם בסויה יש הורמונים נשיים?

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

19.
טכנולוגיות עיבוד הסויה
ההסטוריה של כלכלת חלבון הסויה רווית אסונות. המחשבה לייצר מזון להמונים מחלבון צמחי זה עלתה בתחילת המאה הקודמת. המזונות בתחילת הדרך הביאו לקטל בקרב המשתמשים. שיפור בטכנולוגיה הביא כמבון לשיפור ניכר בתוצר אבל........... כדי לייצר מזון מחומר הגלם נדרש תהליך תעשיתי שהוא חריג במורכבותו בתעשית המזון . מהלך התהליך הזה ישנם כמה שלבים בהם תוצרי חימום הסויה נותרים במזון וחלקם לא מזוהה . יש חשש שחלק מאותם תוצרי חימום רעילים במידה זו או אחרת.
דניאל | 30.04.11
17.
נו.. שוב קביעות נחרצות "מטעם"... אני מציע שתקרא קצת יותר ומעבר לתרגום של ויקיפדיה..
כמו מקרים רבים, לעיתים הסיבה איננה נעוצה דווקא במושא עצמו אלא במשהו שמתחבר אליו: אתם מוזמנים לקרא את הרשום כאן: http://www.thomhartmann.com/forum/2011/04/dr-don-huber-continues-pressure-us-ag-dept-ongoing-push-research-new-pathogen-glyphosa המסקנה האפשרית היא שהגורם הוא גורם שלישי שאוהב מאד גם כן סויה.. ואותו אנחנו צורכים יחד עם הסויה. הבעייה אצל רוב בני האדם (ויצירי כפיהם הוירטואלים) שכאשר נכנס כסף לכיס, הם נוטים לשכוח (במתכוון או שלא במתכוון) מגורמים נוספים.
בעיקר מחקרים אחרונים | 30.04.11
9.
ל- 5 , בתחליפי בשר שמכילים סויה יש הרבה סויה. רואים גם בעין בלתי מזוינת. וגם מרגישים בטעם.
כי זה יותר זול מבשר וחוסך עלויות ייצור... אבל אני ממילא לא מתקרב למזון תעשיתי מעובד, אז לא איכפת לי. בשביל זה למדת 4 שנים הנדסה כימית? להכניס שטויות באוכל? ? E202 ? E421 , גומי ערביקום? אוכלים טבעי וזהו, ולא צריך שום טכנולוגים של מזון. תשאל את סבתא שלי , בת 95 ובריאה כמו שור שלא אכל סויה מימיו... היא מכינה גונדי הכי טוב בעולם וכשאומרים לה סויה היא חושבת שטעינו ומתקנת אותנו ואומרת לא סויה, סוראיה... אלמנתו של השח פרסי החיה בפריז...
ציון | 30.04.11
5.
הורמונים בבשר כנגד פיטו-אסטרוגנים בסויה = הכל ענין של מינון
בואו נעשה סדר יש בשר שיש בו הורמונים מלאכותיים שמקורו בהזרקת תרופות לחיות משק בתהליך הגידול - וזה אינו קשור לסויה ! בכלל לא ! בסויה יש פיטו-אסטרוגנים באופן טבעי.הכמות שלהם מאד נמוכה והחוזק היחסי שלהם(בהשוואה לתרופות הומניות הורמונליות)שהם חלשים פי 400 פחות=כלומר 1 מיליגרם של פיטו-אסטרוגן הוא פי 400 יותר חלש מ-1 מ"ג של אסטרוגן אנושי(שזה המינון הקיים בטבליות של אסטרוגן סינטטי). גם מי שאוכל מנת סויה כל יום או שותה כוס משקה סויה כל יום לא יכול להגיע למינון שיש לו השפעה רפואית על גוף האדם. דרך אגב,מה שמגן עלינו הוא המחיר הגבוה של סויה כמזון לבעלי-חיים,ולכן,הכמות שלו בתערובת המזון המוגש לבעלי-חיים היא מאד נ מ ו כ ה ! האגדה שפרות או בעלי-חיים אחרים עומדים באמצע שדה שמגדלים בו סויה,ואוכלים את כל השדה=הסיפור הזה לא קיים במציאות.גם אם מאכילים בעלי-חיים בסויה טרייה(בספק גדול),הרי,מערבבים כמות קטנה של סויה עם כמות ענקית של מרכיבים אחרים כמו עשב אלפלפה או תלתן אחר או קש חיטה וכו'. גם כמות הסויה בתוך תחליפי בשר וגם כמות הסויה בתוך טופו(גבינת סויה) או רוטב סויה היא מאד נמוכה ומתבטאת באחוזים בודדים ! בתוך זה,כמות הפיטו-אסטרוגנים היא אפסית !!! בילדד השוחי - כדאי היה לעשות תחקיר טכנולוגי ולכלול מידע מדויק זה בתוך הכתבה שעיקרה,הבעת עמדה אך לא מסירת מידע עובדתי מדעי. חבל.
טכנולוג מזון בכיר וותיק | 30.04.11
1.
מוזר, אותם אלה שתוקפים את תעשיית הבשר בגלל הורמונים שאנו מקבלים כביכול מהבשר,
קובעים פתאום שההורמונים האלה לא פועלים כשזה מסויה ירוקה וחביבה? ככה להשליך לפח מחקרים מעדיים? טוב נו, זה רק מדע. זה ל עבר את המשרד לביקורת תקינות-פוליטית! הירידה בפוריות של גברים המערב? הו, זה סתם מיתוס שתעשיית הבשר הנרשעת מפיצה, מן הסתם.
גאיה | 29.04.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת