2. עוד מסעדת "מצליח" ישראלית-טיפוסית שהמוטו שלה: בואו נפתח מסעדה, נגיש אוכל שקשה לקרוא לו אוכל, נזלזל בסועדים ונדפוק להם מחיר "ללא תחרות". לא מפליא. יואש המיואש | 30.08.11 (ל"ת)
1. יקירתי, הגיע הזמן להשלים עם זה שכשגרים בישראל בד"כ השרימפס והקלמארי שתאכלי יהיו מהזן הקפוא. אפשר כמובן להסתפק במנה קטנה בחצי או לשלם כפול ואז תקבלי פירות ים טריים. זו לא אשמת המסעדה, תאשימי את הים. שלמה | 30.08.11 (ל"ת)
צהריים עם הילדים: חופים הם לפעמים
2 תגובות לכתיבת תגובה