אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חיית מחמץ

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
כתבה מצויינת !
אהבתי מאוד ! צריך יותר מודעות לנושא עתיק זה של אפיית לחמים היום כולם חיים באינסטנט קונים בסופר לחם של 3 שעות ממצב קמח למצב מוצר מבלי להבין כמה מלאכותי ותעשייתי זה לחם מחמצת זה המקור ! ככה אבותנו אכלו , לא היה שמרים של סופר מרקט וכל מיני E201 ... מחמצת וקמח מלא יוצרים לחם טעים מאוד ובריא מאוד! כל הכבוד על הכתבה !
יוסי | 21.09.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת