10. לא צריך להגזים! המסעדות בלאס וגאס לא כל כך גרועות האוכל טוב, אבל לא באמת מפעים ויקר כמובן. Nיקי | 30.09.11 (ל"ת)
9. מריו בטאלי אוכל במסעדותיו בחודש מאי הייתי בלאס וגאס אכלנו ארבעה אנשים ב" קרנה וינו" שברנו משכנתא מפני שאמרתי שאני חייב לאכול אצל מריו בטאלי. אז אני לא אשמיץ אם אומר בזהירות שעד העצם טובה בהרבה ויש עוד כמה כמו הבוקרים אבל פחות פלצנים. מריו בטאלי מבקר במסעדה בערך פעמיים בשנה ( בדקתי עם האנשים) כנראה כדי לקחת את הכסף. לא בטוח שאם תלכו לאיטאלי תפגשו אותו. מסעדה ברמה כפי שמצופה ממנו דורשת נוכחות , במיוחש כאשר גובים בוחטה של כסף חבל אילן | 30.09.11 (ל"ת)
7. הם אנשי שיווק הם לא שפים, מבלים עפ"י נוסחאות רק ג'ימי השף העירום הוא השף האמיתי הוא ורמזי שני אפסים | 30.09.11 (ל"ת)
6. באבו - המסעדה הטובה ביותר בניו יורק ! לכל המגיבים , כנראה שלא אכלתם אצלו עדיין , אבל מדובר ללא ספק בגאון.. עזבו אתכם ממניירות וקנאה מוסתרת .. לכו באישון לילה בלי שאף אחד ישים לב לאחת מהמסעדות שלו בניו יורק שהמומלצות מביניהם הן "קאסה מונו" ואיך לא - "באבו".. ואז תבינו כמה אתם טועים ..בתיאבון.. אמיר | 30.09.11 (ל"ת)
4. גם בארץ ל-99% מה"שפים" אין השכלה קולינארית והקהל נוהר אליהן ע"פ מידת החשיפה בטלביזיה זה מה שמקבלים כשהשף המוביל בארץ הוא תתרן ומעתיק ללא בושה ספרי בישול מחו"ל ובת של בשלנית שכתבה כמה ספרי בישול היא פתאום הטרנד החם הבא. וככה זה נראה | 30.09.11 (ל"ת)
2. אני לא אוכל במסעדות של שפים שיש להם יותר ממסעדה אחת אם השף המהולל לא נמצא פיזית במסעדה מדי יום, אז מה הקטע בעצם? לקנות ספר בישול של השף ולבשל את המתכונים שלו גם אני יכול. צביקה | 29.09.11 (ל"ת)
1. הכל רק תדמית וחשיפה, בניו יורק תוכל למצוא לפחות 1000 מסעדות עם אוכל לא פחות טוב עליזה | 28.09.11 (ל"ת)
מאריו בטאלי: השף שחייבים לאכול אצלו
10 תגובות לכתיבת תגובה