85. רותי ברודו - כוהנת האוכל לגלי וולוצקי - לסוג של פנקייק תימני (עם בועות אויר) - קוראים - ל ח ו ח !!! ולא סוג מלווח - שהוא סוג של בצק עלים !! אורה | 02.11.18 (ל"ת)
84. פעילותכם יוצאת מן הכלל ביקרנו היום לראשונה במקומכם החדש ביהודה הלוי, היה פשוט נפלא. בסוף לא אעמוד בפיתוי, ואצטרף לשורותיכם, בין כעורכת דין ובין בתחום הקולינרי. אתם כל פעם גורמים לי להתקדש מחדש :-) אילנה | 18.02.12 (ל"ת)
82. כל הכבוד! ממש התרוממות רוח לראות מפעל חיים כל כך גדול שבנוי על תשוקה למקצוע, אהבת למזון ומשקאות , אהבת שירות ופרפקציוניזם מוחלט. למרות הגודל והעוצמה, שימו לב לצניעות ולשמירה על הפרופורציות!!! גדי | 27.12.11 (ל"ת)
81. מדהימים!! כל הכבוד, פשוט מרגש להכנס לכל אחת מהמסעדות שלכם. עושים עבודה מדהימה. בקופי בר אני אוכלת כבר שנים. תמיד תחושת בית טובה ומוכרת .המבורגר ביין שאף פעם לא מאכזב וניוקי עם שרימפס מדהימים. מקום שווה לא פלא שהצוות ותיק ולא מתחלף. המשיכו כך! יישר כח! יעלה | 25.12.11 (ל"ת)
80. התמונה הראשונה בכתבה אומרת ,עם האצבעות גברת ברודו, לא אצלי בצלחת. אתם פוגעים בקניין של דיירים שלקחו משכנתאות כדאי לחיות בשקט ,אין סיבה שתצליחו פה אצלי בסלון. אני דייר בבנין | 22.12.11 (ל"ת)
79. יושר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעניק הצלחה לטווח ארוך!!! אתם בדרך למטה!!!! הפעם יש לכם דיירים שגרים בבנין עצמו , בכל המסעדות הדיירים בסביבה של המסעדה!!! כבר בקרוב אתם סוגרים ,חסרי כבוד לזולת!!!!!!!!!!! גאון | 22.12.11 (ל"ת)
78. איזה שיר הלל על כלום - נשברתי באמצע הכתבה - די נמאס כבר הדגשים על אוכל אוכל אוכל והטועמת חמורת הסבר המקפידה (שלעבוד אצלה - טוב...) והמפיות במאה אלף שקל - חברה' צדק חברתי שמעתם - באמת לא צריכים פריטטה בנוסח פריקסה פרובנסל מארץ הבסקים התחתונה עם נגיעות שזיף מקדוני ב- 500 ש"ח- 10 גרם - הגזמנו וגם הזוג הזה כבר נמאס ממזמן עם הצוות ואיש הצבא הקשוח. די!! היחצנות לעומת זאת - למופת - אגרסיבית כמו שצריך.ואם אוכל איפה המסעדות הפשוטות סטייל אלימלך או בתיה של פעם? אין! יוהנה | 22.12.11 (ל"ת)
77. חוסר הפירגון שיש פה לאנשים מעורר תמיהה גדולה המסעדות נהדרות, עיצוב מופתי, האוכל נהדר ושומר על אותה רמה איכותית כבר שנים רבות שזה בפני עצמו מחזה נדיר ביותר במחוזותינו והשירות בקופי בר בעיקר הוא השירות הטוב ביותר בארץ נקודה!!!! אז למה לאנשים בארץ שלנו כל כך קשה לפרגן, כל ביקורת חיובית למסעדות מדורגת במינוסים רבים והשאלה שנשאלת היא מדוע? מה כל כך קשה לכם לפרגן? זוהי קבוצה שצמחה מלמטה, ובזכות עבודה קשה מאודדדד, התמדה, מקצועיות ללא רבב, הם גדלו ופתחו עוד מקומות שמצליחים גם כן, אז במקום לפרגן ואולי אפילו גם ללמוד מקצועיות מה היא, עסוקים כל הפריפריילים פה בלהשמיץ, לקטר, ולקנא. רותי, כבר שנים שלא ביקרתי במסעדות שלך אבל הנאה כל כך צרופה מהאוכל, השירות ומהאוירה לא חוויתי זמן רב! ביקור הבא בארץ אני בקופי בר - כל כך התגעגעתי. טובי | 22.12.11 (ל"ת)
76. אין להם אלוהים תאכלו ותדעו שרמסתם שכנים שהמפעל הזה שוכן בתוך הסלון שלהם יתכן שמגיע להם הלל על האוכל אבל ההתנהלות וחוסר האכפתיות מהשכנים פשוט לא יאמן . אולי התרגלנו "שבעלי ההון" עושים ככל העולה על רוחם כי להם קשרים בכל מקום. הפעם ישנה קבוצה מגובשת שלא תתן לרמוס את החוק ולעשות ככל העולה על רוחם . יש צדק ועם יהיה צורך יגיע מירושלים (בהמ"ש העליון ומבקר המדינה) לכן מתלהבים יקרים על תיבנו על זה שיפתח בתוך בניין מגורים 3 קומות של מפעל מזון. כדאי שתחפשו מקום " כשר" ולא על חשבון החיים השלווים של עשרות דיירים בעלי משפחות. אם חלילה יפתח נדאג להזכיר לכם שההנאה שלכם היא הסבל שלנו. גם אם מי שהוא התבלבל מדינת ישראל היא מדינת חוק כן ואולי גם צדק שתהיה שנה טובה לאנשים טובים !!! דייר | 22.12.11 (ל"ת)
74. כתבה יפה, אבל הייתי פעם אחת בבראסרי ופעם אחת בקופי בר. בקופי בר מקק ביקר אותי תוך כדי ארוחה. האוכל היה סתמי והשירות גרוע. בבראסרי השרות היא די מתנשא, צפוף שם וגם לא מצאתי את עצמי מתלהב מהאוכל. בואו ליהוד, אכלו באסתר, בלחם יין או בצ'ארלי ותהנו הרבה יותר מבתל אביב הפלצנית. דן | 22.12.11 (ל"ת)
72. מפרגנת אמיתית רותי , כמי שמכירה אותך לא מעט שנים ויודעת כמה שאת מיוחדת, מוכשרת ויוצאת דופן , אני לא מופתעת ושמחה לשמוע על ההצלחה המרשימה שלך לאורך השנים . אני מפרגנת לך מכל הלב! אולי תפתחי גם מסעדה בנתניה! יש לנו חוף ים מדהים... את יודעת , כך נוכל להיפגש יותר מפעם ב - 20 שנה!!! המון בהצלחה -:) אורלי | 22.12.11 (ל"ת)
71. "הוטל מונטיפיורי" זו המסעדה מספר אחד בארץ !! אווירה ואוכל שאין בשום מקום בארץ. עידן | 22.12.11 (ל"ת)
70. למה כזו צרות-עין? -תפרגנו קצת, -זה לא כל כך נורא כשזה מגיע בזכות ולא בחסד! אכלתי בשלושת המסעדות כמה פעמים. השירות אכן הכי מקצועי שיש. האוכל ברמה. המחירים סבירים. אם ישנה אי שביעות מצד הלקוח הם תמיד יגלו זאת עוד לפני שהלקוח התלונן על כך וגם יפצו מיוזמתם. הבעלים יזמו, יצרו, השקיעו את מיטב כספם בענף עם הכי הרבה סיכונים. הצליח להם תודות לעבודה קשה והתמדה. עכשיו קמו להם כל צרי העין עם ביקורות שליליות –על מה ולמה? -אולי בגלל שזה טרנדי להשתלח בכל מי שהצליח בחיים תודות לעבודה קשה? -או סתם כי זה מאוד אופנתי עקב המחאה החברתית? תפרגנו קצת, -זה לא כל כך נורא כשזה מגיע בזכות ולא בחסד! שי | 22.12.11 (ל"ת)
69. הפלצנות לאן?! כל הסימנים להתפוצצותה של הבועה המערבית כבר כאן והתהליך החל כבר לפני שנה. זה יהיה גדול, חזק מאוד וישאר להרבה מאוד זמן! בוקר טוב מציאות | 22.12.11 (ל"ת)
68. בקשה חשובה - אנא פיתחו מקום כשר! רותי יקרה נשמע לי שהאוכל והשרות אצלכם מעולים אבל לצערי הרב לא אוכל לבדוק זאת בעצמי מכיוון שאין לכם מקום כשר. לדעתי אתם מפספסים קהל לקוחות עצום של שומרי כשרות שמחפש מקומות איכותיים אבל לא מוצא מספיק כאלה מחוץ לניו יורק. אנא , פיתחו מסעדה כשרה ותרוויחו קהל גדול ונאמן. חיים | 22.12.11 (ל"ת)
67. הכי קטע שרוב העובדים חתיכים אפילו בשירות חניה שלהם העובדים עם עניים כחולות והמלצרים מהממים טלי | 22.12.11 (ל"ת)
66. לידיעת הטוקבקיסט המתלהם מס' 23, והטוקבקיסט הקמצן מס' 22 מס' 23: אם מלכת הקולינריה בישראל בחרה להשתמש במילה "לוקיישן" כנראה שזאת המילה שצריך וראוי להשתמש בא. מוזמן להגיע לאחת מהמסעדות בבעלותה ואז תבין מדוע המילה מיקום תבזה את המקום. מס' 22: בהשוואה לחומוסיות שבהן אתה רגיל לאכול, אולי המחיר מעט גבוה יותר. אבל בהשוואה לאיכות המוצר שמוגשת בכל אחת ממסעדות הרשת המחיר הוא שווה לכל כיס. במקום להתלונן, הזמינו לעצמכם מקום באחת מהמסעדות שבבעלות הזוג, והכינו את החך שלכם (ולאו דווקא את כיסכם) לחוייה קולינרית ותרבותית ממעלה ראשונה... טל | 21.12.11 (ל"ת)
65. בני אדם עבדתי שם במשך כמעט עשור. חבורה של מקצוענים והכי חושב בני -אדם שיודעים להעריך עבודה קשה. מאחל הצלחה לכל החבורה ! TA | 21.12.11 (ל"ת)
64. אין קשר בין צרפת ובראסרי למה שיש באבן גבירול וכדאי שהם לא ייתלו במילים שקשורות לבראסרי, צרפת וכו'. הבלגן שם אינו צרפתי, המוזיקה אינה מצוייה בבראסרי בצרפת, השפריצר של ניקוי השולחן שמתיז על צלחת השכן אינו צרפתי, והמזון, מה לעשות, גם הוא אינו קשור לשם. איל | 21.12.11 (ל"ת)
62. פרס ישראל רותי יקירתי אוטוטו 18 שנה אני סועד את שולחנךמיום פתיחתו של הקופי עוד בימיו הראשונים 6-8 שולחנות אווירה פריזיאנית אמיתית באזור המוסכים של מתחם המסגר. זוכרת את שאמרתי עוד אז זה הקטן גדול יהיה.האמת הזמן לא עוצר מלכת אבל האיכות או האיכות משתבחת עם הזמן.זה רק אנחנו שמתבגרים\מזדקנים. פעם צחקנו שהצעתי לבנות כיכר ביד חרוצים ולפסל את דמותך הנישאת המרשימה כל כך. אם רק היו שומעים בקולי... אין עוד כמוך!! אלוהית, חברים לקוחות יקרים הרימו את הכפפה וניתן לאשה בדיוק מה שמגיע לה! פרס ישראל. האחד והיחיד | 21.12.11 (ל"ת)
61. כח לא ינצח פה!!!!!!!!!!!! יש לכם בעיות גדולות מול הדיירים!! אתם משתמשים בשיטות של דיקטטורה!!! זה לא המתכון. דייר | 21.12.11 (ל"ת)
60. למה לא מספרים שהמסעדה הזו נפתחת תוך רמיסת השכנים ותוך מלחמה אדירה בכל בתי המשפט? אתם אוכלים רבותי במסעדה ובדרך שותים את הדם של השכנים! דו | 21.12.11 (ל"ת)
59. ליבי נחמץ שבבאר שבע אין מקום שמפגין את האיכויות וההקפדה של R2M. לא נותר לי אלא לקנא ...כל בית אוכל שנפתח בבאר שבע תמיד מזייף... והמעצבנת ביותר היא "קמפאי" שבה האוכל בינוני והשירות מתחת לכל ביקורת. לפחות עדיין יש לנו את "שיפודי אמונה" ועוד כמה מקומות מסוג זה שאין בהם יומרנות אלא אוכל פשוט וטוב. רחלי | 21.12.11 (ל"ת)
58. מההתחלה - איכות אני מכירה את המסעדה ביד חרוצים מהיום שהיא נולדה. תנו לי להגיד לכם משהו, כשבן אדם הוא איכותי, הוא איכותי מהתחלה ועד הסוף. עוד בימים ההם, של 1994, רותי היקרה (באמת יקרה) הקפידה על כל פרט, זכרה כל מי שנכנס למסעדה ונתנה שירות עד למשרד ברמה שלא הכרנו עד אז. בזמנו היא הכינה לנו כיבוד לאירועים שעשינו במשרד ובפעם הראשונה שהיא ערכה את השולחן, אני כמעט התעלפתי. האישה יש לה טעם שרק מעטים נולדים עם כזה טעם. את השיק הזה, חברים, לא קונים במכולת. זה בא ישירות מהקב"ה. אם את קוראת את המילים הללו, רותי, אני מאחלת לכם בהצלחה בכל מה שאתם עושים. ומילה קטנה - אם פעם תרצי לפתוח עוד מקום (רק זה חסר לך :) תחשבי על משהו עבור הלקוחות ששומרים היום כשרות ולא יכולים כבר לאכול אצלך, אבל מה זה מתגעגעים. ג' | 21.12.11 (ל"ת)
57. להשוות לפריז? אין מצב! אין כמעט מסעדות כאלו בפריז, שרות כזה איכות כזו, ומחיר כזה,זה נדיר בפריז... השבוע הייתי במסעדה נחשבת בפריז, והערתי על גודלם של המולים, שהיו פיצפונים, המלצר אמר לי "שאם זה לא מוצא חן בעיני, אני לא חייב לאכול, אבל לא תהינה הנחות במחיר"!!!! בארץ זה לא היה קורה, ובוודאי לא באחת המסעדות שלהם! המשיכו כך! בשבוע הבא אני אצלכם! דני | 21.12.11 (ל"ת)
55. מעורר השראה גם בלי לקרוא את כל הכתבה המספרת על הירידה לפרטים והמקצוענות, ניתן להבין שכך בדיוק מתנהלים אצלם הדברים, גם מביקור חד פעמי באחת המסעדות. כשעושים משהו במסירות, מקצועיות ואהבה גדולה - זה מצליח. כיף שיש בארץ מסעדות ברמה כזאת ומשמח לשמוע שבקרוב יתווסף מקום חדש. בהצלחה, זה מגיע לכם. לקוחה | 21.12.11 (ל"ת)
51. אינני מכיר את הבעלים אך אני מכיר היטב את המסעדות שלהם אני לקוח חוזר במקומות שמנהלים בני הזוג שבכתבה. עד היום ממש לא ידעתי שהם מנהלים את המקומות הללו, אך משהתגלה לי הבנתי מדוע אני אוהב את המקומות האלה. הרומן שלי אתם התחיל לפני שנים רבות בקופי בר. שאלתי את עצמי איך זה שבכל פעם שאני נכנס לשם יש סידור פרחים כל כך טרי ומרהיב בכניסה, מישהו אוהב פרחים שם. זה המשיך בחווית שירות בלתי ישראלי בעליל. מעולם לא קבלתי שם תשובה הרווחת במחוזותינו כמו "זאת המנה, חביבי" אלא, "במה אני יכול/ה להחליף לך את המנה כדי שתהנה?" מול גישה שכזאת, הייתי אומר אמריקאית בשירות ואירופאית באיכות, בני הזוג הללו נכנסו לי לארנק לא מעט פעמים, וההנאה היתה מרובה. מי שמקפיד על סינון המלצרים, הכשרתם וניהולם בצורה מקצועית, מצליח לאורך זמן. הם יודעים את העבודה, הם מספקים תמורה מלאה למחיר (הבלתי זול בעליל) ועכשיו יש לי חשק עז לעלות על המכונית ולנסוע אליהם לאכול ארוחת ערב טובה. בהצלחה בכל המקומות שיפתחו, כי הם מכבדים את הלקוח ומתייחסים אליו כמו שצריך וראוי. שאחרים ילמדו מהם. דן שפט | 21.12.11 (ל"ת)
50. הורסים את הקיום - חילוני עוד מקום טרף שמביא קללה והתבוללת בארץ היהודים. עוד פעם השאלה מה מיחד אותנו. מה הבעיה לעשות משהו כשר. הרס עצמי. כאילו באמת יש ערך מוסף לאכול חזיר וטרפות. בכל בירות העולם מסעדות עם אוכל כשר פורחות וכאן הופכים מורשת מפוארת ללעג. כמה חבל. במקום לפעול ביצירתיות בתחום הכשר.. ירון נוימן | 21.12.11 (ל"ת)
49. ל"רונה"(עלאק) מחולון,מגיבה מספר 33: כל כך שקוף שאת מייחצנת את המסעדה חוץ מלרשום את זהותך האמיתי עשית כל טעות אפשרית,זה שקוף שאת ממקורבי ההנהלה ויותר מכך!!! זה זמיהרת לשלוף את ההודעה המסנגרת שלך שכתובה בצורה כל כך מלאכותית ומשכנעת מראה שאנשים פה צדקו ושאתם נלחצתם!!!! תתחילו להוריד מחירים ותנו הזדמנות גם לאדם הפשוט לאכול אצלכם ולא תזדקקי לשמות בדויים ולהסתתר תחת ניק מזוייף BJ PEN | 21.12.11 (ל"ת)
48. יש רק בעייה אחת אתם מקצוענים מגיע לכם שאפו אנחנו משקיעים אצלכם הרבה כסף ומקבלים תמורה הולמת למעט הצפיפות שגובלת בהעדר פרטיות מינמלית במיוחד בבראסרי ומיכיוון שאתם מודעים לזה נישאלת השאלה האם אתם גרידים? יהודי | 21.12.11 (ל"ת)
47. המגרש של הזוג ברודו במי עמי לזוג ברודו היקר לפני יותר משש שנים קבלתם מגרש במושב מי עמי והתחייבתם לבנות את ביתכם במושב. המגרש מחכה שומם ועזוב.אנא בואו לגור במי עמי,או העבירו את המגרש לאחר.אתם גורמים לנו נזק. אורי | 21.12.11 (ל"ת)
46. הכל יפה, חוץ מהשמות המעצבנים שהם בוחרים למקומות שלהם בראסרי, הוטל מונטיפיורי, בייקרי - שמות דוחים במיוחד. "בלוקיישנים", כמובן | 21.12.11 (ל"ת)
45. Inspirational CoffeeBar had been my favorite spot in Tel Aviv since day one with stylish yet homey design and great food and ambience. Kol Hakavod!. Riva Nahmiyas | 21.12.11 (ל"ת)
43. אני באופן אישי בז לתופעת ה"קולינריה המתקדמת". פערי מעמדות כמו במאה ה-19 אני באופן אישי בז לתופעת ה"קולינריה המתקדמת" שצומחת לה בארץ. עוד דרך להעמיק את הפער בין עשירים היושבים להם באמצע הרחוב העמוס, ואלה שמסתכלים עליהם..אין פה שופ תרבות של אוכל, מדובר על תופעה חברתית נטו..כולם מסכימים שיש אוכל מצויין גם במסעדות עממיות..העניין כאן הוא ה"נעלות החברתית". ולכל אלה שבוכים על המחירים..אנחנו אשמים מכיוון שאנחנו משלמים..משהו בסדר העדיפויות נדפק, כנראה גם כחלק מהדרדרות תרבותית של זהות לאומית. אם מישהו משלם 150 שקלים לסועד, שלא יתפלא מדוע מחר זה עולה 180..מי שמבין באוכל ורוצה להתאחד עם אחרים כמותו, שיילך למועדון בית למביני אוכל ושיפסיקו להשתלט על רחובות תל אביב עם השטויות האלה של10%מהאנשים יש את האפשרות להינות מהם. טל | 21.12.11 (ל"ת)
42. אני תמיד מקנא !!! תמיד כשאני אוכל בברסרי אני מקנא (ואני לא מתחיום המסעדות?) במי שמצליח כל פעם לגרום לי לחייך להרגיש טוב ולהרגיש קצת חו"ל תמיד טעים תמיד שירות מעולה ותמורה ראויה לכסף עלו והצליחו בכל שתעשו רמי | 21.12.11 (ל"ת)
41. אם אל הייתם כל כך יקרים בלי הצדקה, הייתי באה רק אליכם. ואני אוכלת כל יום בחוץ. בעיה. יעל | 21.12.11 (ל"ת)
40. אנשים מדהימים עם עובדים מסורים כל ביקור באחת ממסעדות הקבוצה, חוויה מדהימה של טעמים ושירות ברמה הגבוהה ביותר שניתן לקבל במחוזותינו. זוג חרוץ שעובד עם הנשמה ומעורב בפרטים הכי קטנים עד היום, מוקפים בעובדים שהם כבר חלק מהמשפחה וזה מורגש באיכפתיות ובמתן השירות והירידה לפרטים ! יישר כח !!! שיהיה להם המון בהצלחה !!! גליה | 21.12.11 (ל"ת)
39. חבורה מוכשרת כזו של אנשים קשה שלא תצליח... אמנם קשה מאוד לעבוד אצלם עקב דרישות בלתי מתפשרות ולעיתים גם מעט שגעון שעובר גבול אבל מצד שני הם חמים כמו משפחה בסרט טורקי ויעידו על כך העובדים שאיתם כבר שנים. לא מפתיע שהם מצליחים כל פעם מחדש, פשוט אנשים סופר מוכשרים. גבי | 21.12.11 (ל"ת)
38. החטא היחיד שלכם הוא מנות ללא גלוטן כאמא לילד צליאקי וכצליאקית (שנינו גילינו בשנה האחרונה), הפסקנו בכאב לב גדול ללכת למסעדות שלכם. דווקא אתם, עם כל החדשנות ושימת הלב לפרטים הכי קטנים, חוטאים בגדול בעניין זה. בשבת האחרונה, נסענו לצפון ואכלנו אצל אורי בורי, אושיה קולינרית מובילה, ואין מנה בתפריט שלו שלא ניתנת להכנה ללא גלוטן כולל הלחם שהוא אופה במקום שזה פשוט מדהים בפני עצמו. אנא מכם, תנו לנו אפשרות לחזור לאכול אצלכם. תודה נירית | 21.12.11 (ל"ת)
35. בהצלחה במקום החדש וגם הצעה לשיפור: בדקו בבקשה מה הולך עם המארחים בבראסרי. בפעם הקודמת שהייתי שם בשישי בערב המוקדם המתנו למארח כמה דקות ארוכות בהן לא התפנה אלינו, או אפילו הישיר אלינו מבט, כי היה עסוק בוויכוח עם מלצרית / לקוחה / חברה שלו. כשהחלטנו להיכנס בעצמנו הוא פתאום התעורר, ובטון נוזפני, כאילו ניסינו לגנוב משהו, שאל "לכמה?" אמרנו שלשניים והוא אמר שנצטרך לחכות. שאלנו אם אין מקום על הבר והוא אמר שאנחנו יכולים להכנס בעצמנו לשאול את האחראי על הבר ואולי יהיה לו מקום בשבילנו. WTF? כמובן שלא עשינו זאת ופשוט הלכנו למקום אחר. רונית | 21.12.11 (ל"ת)
34. מילה טובה, כי באמת מגיע. נשמע זניח, אבל באמת מעיד על המקצוענות. השבוע הזמנתי מבראסרי אוכל, ובטעות שלחו לי תפוחי אדמה במקום צ'יפס. התקשרתי לבקש את הצ'יפס ובתוך עשר דקות שלחו לי אותו ביחד עם עוגה כפיצוי. מסעדה שבאמת מתייחסת ללקוחות בכבוד! | 21.12.11 (ל"ת)
33. מסעדנים מדהימים עם מחירים שפויים! כמי שמרבה לאכול ולחרוש את מסעדות העיר אני חושבת שהוטל מונטפיורי ובראסרי הן יצירות מופת. בבראסרי יש עסקיות צהריים בסביבות השישים שח שכוללות מנה ראשונה עיקרית ולימונדה. השרות מדהים המקום נעים, חומרי הגלם מושקעים, והמחיר לא זול אבל בהחלט הוגן לתמורה. כל ישיבה בארומה היום עולה 40 50 שח אז 60 שח למסעדה כזאת זה הגיוני. אני מעריצה של המסעדות הללו. מחכה למעדניה ומקווה שגם היא תקלע לכך ההגדרות האלה. הרבה הצלחה רונה | 21.12.11 (ל"ת)
32. מאוד אוהבת את המסעדות של הרשת ופוקדת אותם בקביעות רק עם יורשה לי לפני שבועיים אכלתי בבראסרי ארוחת בבוקר והיא לא מה שהייתה קודם. הביצה עלומה הגיע קרה, הסלסלת לחמניות/ מאפים לא מרשימה וטעימה כמו שהייתה קודם! לתשומת לבכם! מורן | 21.12.11 (ל"ת)
31. "לוקיישן" זה פשוט הרבה יותר פלצני כמו כל המסעדות האלה והלקוחות שלהם שלא חוסכים שקל מהסיבה שכל היום הם מבזבזים ת'כסף שלהם על מסעדות פלצניות וביום שבת הולכים להפגין כי אין להם כסף לדירה. מאור | 21.12.11 (ל"ת)
30. לא בושה לפרוש בשיא, אפילו הכרחי. העשור הנוכחי יביא איתו את המכה הקשה ביותר לכלכלה המערבית, כל השווקים המערביים עתידים לסבול ממיתון קשה וגובר שימשך שנים רבות. זה בפרוש הזמן לצמצם. המכה שתגיע תהיה מכה קשה מאוד! בהצלחה. פלאפל | 21.12.11 (ל"ת)
28. הם האורים והתומים בתחום! כיף גדול לבלות בכל המקומות שלהם. במיוחד לפדנטים כמוני שמעריכים הקפדה. המשיכו כך! גל | 21.12.11 (ל"ת)
27. עבדתי בקופי בר לפני יותר מעשור אני כבר בערך 6 שנים בהיי טק ועדיין לא היה לי מנהל נחמד כמו אורן שנבל :) בחיים אני לא אשכח את הארוחת מלצרים שעשו לנו עם מתי ורותי גם הצטרפה בסוף. ממש מקום מיוחד. תמשיכו להבריק :) טלי | 21.12.11 (ל"ת)
26. סועד של פעם בשנה המפעל הנ"ל ראוי לכל שבח. מדובר בעבודה קשה ובמקצוענות אני יושב בקופי-בר רק פעם בשנה ותמיד הכל מוקפד עד לפרט האחרון וכל האוכל - יצירת פאר. זו לא פלצנות, אלא איכות, ונכון שלא כולם יכולם להרשות לעצמם. בכל מקרה בהצלחה מהסועד של פעם בשנה! ד. | 21.12.11 (ל"ת)
23. לידיעת הגולשת רותי ברודו זה עתה הודיעה האקדמיה ללשון עברית שהם הצליחו למצוא מילה עברית ל:"לוקיישן"..... המילה שנבחרה היא:" מיקום".....שמעתי שההחלטה היא סופית. הם הסבירו גם שמקור השם הוא מהמילה:מקום. משולם | 21.12.11 (ל"ת)
22. אל תתלהבו! לא יכולתם לממן את הארוחה בבראסרי וכך יהיה גם עם המקום החדש למי שלא יודע לקרוא בין השורות: המסעדות של הזוג מיועדות לאלפיון העליון ולאוליגרכים,אנשים פשוטים ממעמד הביניים כמוני הם אנשים לא רצויים,עובדה שרמ התמחור כה גבוהה שאדם רגיל מהשורה צריך לקחת משכנתא נוספת רק למנות הראשונות! BJ PEN | 21.12.11 (ל"ת)
21. ל-6 די לצרות העין מה מפריע לך שמישהו אחר מרשה לעצמו לשבת במסעדה פעמיים בשבוע? אם לא יהיה לו כסף, יהיה לך יותר? אם הוא יסבול יותר, אתה תסבול פחות? תסתכל בצלחת שלך ולא בשל אחרים. כתפסיק לדאוג כל הזמן מה יש לאחרים ותתחיל לדאוג למה אתה עושה, אז אולי יהיה לך יותר. מה מפריע לך? | 21.12.11 (ל"ת)
20. הם ברמה אחת מעל כולם אף פעם לא איכזבו אותנו הם קבעו סטנדרט חדש בהקפדה על הפרטים, השירות והאוכל מגיע להם להצליח !! קונקי | 21.12.11 (ל"ת)
19. למשפחת ברודו עם כל הכבוד (ויש !!) אנא מכם....יש גבול גם להתרחבות. למה לכם ? לשם מה ? לא די ???. מה אתם רוצים להוכיח ולמי ? די לקרוא בדיוק היום את הכתבה אודות ההתרסקות של הספר שוקי זיקרי. ........חלילה,איני משווה בינו לבינכם,לא באישיות ,לא בקפיטל הכספי ולבטח שלא בתחום העיסוק....אך זו היא נורה אדומה לכל בר דעת....!!!!....המשיכו להצליח,מפרגן לכם מכל ליבי,אך אין קשר בין הצלחה לבין התרחבות.ממש לא !! יאיר | 21.12.11 (ל"ת)
18. רותי, את תותחית. כמו כל הצ'כיות. אמרתי לך את זה פעם לפני הרבה שנים. לצ'כים יש נפש חזקה ואופי מיוחד... ומה שאת עושה, זה ציונות לשמה. הלוואי וכולם יעבדו בסטנדרט כזה.... בכל הארץ בכל העסקים ובכל התחומים. יישר כוח. TA תל אביבי | 21.12.11 (ל"ת)
17. מעריץ גדול שלהם 5 שנים אכלתי יום יום בקופי בר, מאז אני פוקד בעיקר את הבייקרי. כמובן שביקרתי כבל המקומות האחרים. אף פעם, אבל אף פעם, לא יצאתי חצי מרוצה (שלא לדבר על לא מרוצה). הזוג בורדו (לשעבר) והמפעל המדהים שהקימו הם ההוכחה שעוד יכול להיות פה טוב.... אורן | 21.12.11 (ל"ת)
14. מסעדות ברדוגו בתור לקוח ותיק - שישב בקופיבר בהקמתו המסעדות מנוהלות במתודולוגיה של חברת הי טק אין נפילות עם אוזן קשבת ביותר ללקוח. כל האימרות להאזנה ללקוח - נכונות ואמיתיות. מעולם לא נפלתי באוכל בכל המסעדות של משפחת ברדוגו. ואם הייתה תלונה או אי שביעות רצון ממנה כל שהיא - המנה לא תומחרה בחשבון על אף שנשארה על השולחן. קבוצה חריגה בנוף המסעדנות הישראלי - ולדעתי גם העולמי (יעידו סועדים מכל העולפ שהיו איתי במסעדות הקבוצה). כיף לאכול שם או לשבת על הבר של קופיבר רק בקשה אחת - תתחילו למזוג חצאי לטרים של בירה - ואל תתקמצנו ותנסו להרוויח עוד כמה מעות על הבירה. דוד | 21.12.11 (ל"ת)
13. אכזבה בקופי בר למען הגילוי הנאות אכלתי לא מעט פעמים בקופי בר ובמרביתן נהניתי. אבל........ בפעמיים האחרונות שאכלתי שם עסקית צהריים (בהפרש של מספר חודשים) התאכזבתי מאוד. הן מהשירות והן מטעם האוכל. בשני המקרים חזרה התופעה שהמנות הראשונות התעכבו מאוד להגיע וכך גם המנות העיקריות, למרות שהזמנו מנות שהכנתן קלה ופשוטה (מרק, לראשונה וחזה עוף על הגריל לעיקרית). בכל אחת מהפעמים המתנו למנות קרוב לשעה. מאחר ומדובר בעסקית צהריים, באמצע יום העבודה, נאלצתי בפעם הראשונה לעזוב את המסעדה מבלי לאכול את המנה העיקרית. המנה נארזה לי וכשפתחתי את האריזה התחוור לי שלא מדובר במנה שהזמנתי. אציין כי לא חוייבתי בגין המנה. בפעם השניה נאלצתי לאכול בחופזה וגם המנה לא הייתה טעימה וכפיצוי הוצעו לנו בסיום הארוחה קפה ומיני עוגות ועוגיות אך מפאת קוצר הזמן סירבנו בנימוס. במקרה זה שילמנו את החשבון במלואו. קצת פחות מתלהב | 21.12.11 (ל"ת)
12. המקום הבא מול מוזיאון ארץ ישראל בתל אביב מיקום מעולה ותפריט אחלה במיקום עם תנועה של איכותיים חבלז POOLCAFE poly | 21.12.11 (ל"ת)
4. פעם אחת ויחידה ישבנו בבראסרי. צפוף מדי ורועש. לא נהננו! ואנחנו גרים מאד קרוב למקום אך מאז מעדיפים ללכת למקומות אחרים למה לצופף כל כך??? | 21.12.11 (ל"ת)
3. ב ה צ ל ח ה !!! אתם צוות נהדר ומביאים לנו את הניחוח המיוחד הזה של חו"ל, אלינו לתל אביב, ועושים את תל אביב נהדרת. תמשיכו כך ובהצלחה! אילן שנהב - חותם הקפה אילן שנהב - חותם הקפה | 21.12.11 (ל"ת)
2. ממש אחלה כתבה, וזאת אכן המציאות, לכל מקום שאנחנו מגיעים ששייך לקבוצה, וזה קורה לפחות פעמיים בשבוע, אנחנו נהנים. | 21.12.11 (ל"ת)
עד רמת החור של הבייגלה
85 תגובות לכתיבת תגובה