אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שאלה שצריך לישון עליה: לנמנם או לא לנמנם בעבודה?

17 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

17.
אני לא אשבור שגרת יום בשביל שעת שינה, אפשר לשנות את מועד המנוחה או לבטלה אבל העיקרון ברור !!!
אני לא יהפוך שעות עבודה מ 5 עד ל 9 או יותר מאוחר לשעות נימנום מול מחשב , אם חצי שעת נימנום או שעה מלאה נותנים לי כוחות עד לסוף היום , במיוחד שמיטת המנוחה לא רחוקה מעמדת המחשב , הרי בשביל זה היא שם !!!!!!!!!!!
spider(black widow algorithm | 02.02.12
14.
למה לעזאזל אנחנו מנסים להידמות לארה"ב במקום לאירופה ?
את כל תרבות העבודה לקחנו מהמדינה המחורבנת הזאת ובגלל זה אנחנו עובדים פה כמו חמורים בלי שום התחשבות בזמן הפרטי של העובד (מה שנקרא Work Life Balance) ובלי כמעט ימי חופש. אני לא מדבר על לישון בעבודה אבל לפחות שעבודה תשאר עבודה ולא תשתלט על כל החיים. שיום עבודה שמוגדר כ-9 שעות יישאר 9 שעות. שסופ"ש יהיה סופ"ש. שיום מחלה יהיה בשביל להחלים. שיהיה ניתן לקחת חופשה שנתית ארוכה אחת לפחות. זה רק ניראה מוגזם לבקש את כל זה בגלל שהתרגלנו לחיות כמו עבדים. רק בשביל ההשוואה, הכמות המינימלית (הקבועה בחוק) של ימי חופש (לא כולל חגים) שמקבלים בצרפת הוא 5 שבועות. גם בפינלנד. בגרמניה והולנד 4 שבועות. בספרד 22 ימים. בנורווגיה 25 ימים. בישראל זה 10 ימים !
אסף | 31.01.12
11.
סוגרים פגישה ביומן והולכים לישון ברכב.
השיטה היא: עוד בבוקר, להחנות את הרכב עם החזית לקיר, או לגדר, בפינה נידחת של החניון (במקום שיהיה מוצל בשעה 2) או בפינה שאף אחד לא יגיע אליה (בחניון תת קרקעי). לסגור פגישה ביומן, ממש אחרי פגישה אחרת. ואז מהפגישה, ללכת לחניון, להכנס לרכב, לכוון את הטלפון להשכמה, להוריד המשענת ולישון, לא לנמנם. לישון. פשוט לנחור. אני ישן ברכב יותר טוב מאשר בבית. מנסיון.
אנדי | 31.01.12
10.
מניסיון דיאטה דלת פחמימות פותרת את בעיית העייפות כמעט לחלוטין
ממליץ לעשות דיאטה דלת פחמימות. מאז שאני נמצא בדיאטה זו אני מרגיש מלא מרץ גם בלי הרבה שעות שינה. חוזר אחרי ארוחת הצהריים מרוענן ובזמן שעמיתי למשרד נרדמים מול המחשב אני מרגיש מצויין ולא צריך לשתות קפה בכלל. לפני שעברתי לדיאטה זו והייתי תוכן פחמימות הייתי מת מעייפות ולפעמים הולך לנמנם אחרי ארוחת הצהריים (יש לנו במקום העבודה מקום ייעודי לזה)
בבה | 31.01.12
9.
אני רווק ועובד מהבית, להלן מסקנות בנוגע לסייסטה בצהריים
כמי שגם מנהל את עצמו וגם מנוהל ע"י הצורך לספק הכנסה,וכמי שעושה סייסטה כמעט כל יום, יש לי כמה טיפים לעובדים ולבוסים: 1. כמו שהצורך במנוחה בא בשעות מסויימות זה בא גם בעונות מסויימות. לא להנעל על כך שתמיד צריך סייסטה אחה"צ. 2. אי אפשר לעשות סייסטה כמו שצריך עם שעון על הראש. ברגע שיש דד-ליין לסיום הסייסטה, יש סטרס וזה פוגע במנוחה. עדיף לסמוך על האינטואיציה מתי לקום.גם אם זה אומר שעתיים סייסטה. אם כבר אז כבר, המטרה היא למלא מצברים. 3. זה חייב להעשות באיזור מבודד כדי לא לראות עובדים אחרים או את הפעילות במשרד. 4.התפוקה עולה אחרי הסייסטה בטירוף. מה עדיף ? לשוטט מול פייסבוק בזמן שהעיניים חצי נעצמות ולהעמיד פנים שאתה עובד ? או לנוח כמו שצריך,לקום כמו נמר ולתת עוד שעתיים תפוקה רצינית ? 5. לפעמים עדיף לוותר על המנוחה בצהריים ולעבוד על טורים גבוהים רצוף, ההספק של כל היום גבוה יותר.אבל העובד צריך לדעת שיש לו את האופציה לנוח.זה מניח את הדעת.וצריך לתת לו שיקול דעת מתי להשתמש באופציה הזו. בקיצור, לטווח הארוך צריך אופציה לסייסטה. לטווח הקצר ובפרוייקטים עם דד ליין קצר לא כדאי.
עצמאי | 31.01.12
8.
קישקוש אחד גדול
הסיבה עייפות בזמן העבודה נובעת: 1) מחסור שעות שינה בלילה. אדם בוגר זקוק ל-7 שעות שינה, מינימום 6. 2) העדר פעילות גופנית. אדם צריך שעה ביום של פעילות, בין אם זה ריצה או הליכה מהירה 3) לא לאכול פחמימות עמילן לסוכר בצהריים - לחם, אורז, פסטה ותפו"א מעלים את רמת האינסולין בדם ועל מנת שהגוף יוכל לפרק את האינסולין הוא צריך להכנס לתרדמת. בצהריים איכלו חלבון וירקות
יוני | 31.01.12
1.
למי יש זמן לישון?
קמים בבוקר, שותים קפה, לא מרגישים איך הזמן טס וכבר 8 בערב, עוד שעה נסיעה חזרה הביתה. סידורים, חברים, טלוויזיה וכו', השעה כבר 1-2 בלילה, ישנים בקושי 6 שעות ביממה. בסופ"ש לא מתעוררים ובראשון, שוב חוזר חלילה. כבר ידוע שמי שרוצה לעשות כסף, לא ישן הרבה שעות. מי שיש לו זמן לישון, 2 אפשרויות, או שהוא בטלן או מחוסר עבודה.
דני | 30.01.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת