30. אותה בעיה יש במיכלי הפלסטיק של הטחינה, היא נקרשת וקשה להוציאה. למישהו יש רעיון מה עושים מיקי | 27.05.12 (ל"ת)
27. הפתרון שלי לשאריות הקטשופ: אם אני מכין מרק, או סיר אורז, או כל מה שמחייב בישול (קורה פעם ביומיים בערך), אני מוציא את הבקבוק הכמעט ריק, שם בו מעט מים, משקשק עד שכל הקטשופ נמס, ואת מי רוטב העגבניות שופך למי הבישול - ככה אני מסיים את הבקבוק וגם מעשיר את התבשיל בליקופן וטעם עגבנייתי משגע החסכן | 27.05.12 (ל"ת)
26. לכל אלו שלא חושבים בצורה נכונה מה יותר מבאס מלזרוק בקבוק לא גמור? מי מכם היה הולך לסופר ורואה שני בקבוקים של חברות קטשופ מתחרות ולא קונה את הבקבוק החדש שמונע בזבוז? החברה שתשכיל לצפות את הבקבוקים בחומר החדש תזכה בהמון לקוחות חדשים שלא רוצים לזרוק אוכל וגם כאלה שבעד הסביבה.. | 27.05.12 (ל"ת)
25. יותר קטצופ אם יוסיפו את החומר הזה גם כך מוסיפים לקטצופ הרבה מלח וחומרים משמרים עדיף לרסק עגבניות להוסיף מעט חומץ ולבשל לקטצופ. לא קונה | 27.05.12 (ל"ת)
24. פחחחח זה יפחית מכירות מוצרים ויעלה יותר לחברות היצור. נראה לכם שיסכימו? החברות המייצרות הן נבלות . לא רואות ביזבו משאבים ממטר. ממש לא יתנדבו לגרום לצרכנים להשתמש עד הטיפה האחרונה במקום ללכת לחנות לקנות עוד מוצר. מה גם שיעלה להם יותר לשים שיכבה כזו בבקבוקים. רק חקיקת חובה תגרום לזה לקרות. ומי יחוקק? מושחטים שהולכים לעבוד אצל החברות האלו בתום הקדנציה הציבורית? הצחקתם אותנו . לא יקרה. החברות ילחמו בזה בכל הכח | 27.05.12 (ל"ת)
22. כן, אבל הייצרנים רוצים להרוויח ומעוניינים בצריכת יתר מדוע שירצו להשקיע בטכנולוגיה הזו? אודי | 26.05.12 (ל"ת)
21. יש לי המצאה טובה יותר! פשוט להוסיף קצת מים... למדתי את זה בהווארד :) 1 צודק עוד כמה שנים יגלו שהחומר הזה פוגע בבריאות | 27.05.12 (ל"ת)
19. אם כך, אז אלו הם 33 מיליארד "סיבות" לחברות המזון, למה לא להשתמש בזה... מעניין את התחת של חברות המזון אם נשאר משהו בבקבוק, או לא. מצידם, מיד אחרי שתקנה את המוצר תזרוק אותו, רק תקנה ולעזאזל העולם... אבל סחטיין על 100K$ חחח איתן | 26.05.12 (ל"ת)
16. אויש סתום כבר 1. עוד טמבל. בעוד 20 שנה אולי כבר לא תהיה פה אז מה אכפת לך (ולנו?) | 27.05.12 (ל"ת)
14. יש! עכשיו משאוכל לחסוך בהוצאותי האדירות על קטשופ, אני אוכל לפנק עצמי מדי פעם עם קוטג'... השמש שוב תחזור לזרוח מעתה בחיי... | 27.05.12 (ל"ת)
12. זה פטנט להגדלת הרווחיות של יצרני הקטשופ - בקרוב באריזות של עוד מוצרים בפועל החומר יגרום להוצאת יותר קטשופ בכל שימוש, הקטשופ יגמר מוקדם יותר ורווחי החברה יגדלו. עוז | 27.05.12 (ל"ת)
8. למה שיצרנים יתמכו בו? אם אנשים יוכלו לנצל כל טיפת קטשופ זה אומר שהם יקנו פחות קטשופ... זה אובדן הכנסות אדיר לחברות הרטבים. רן | 26.05.12 (ל"ת)
5. ל-1 : גם הפלסטיק ממנו עשויים הבקבוקים כבר הוכח כבעייתי אז לא בטוח שהחומר הזה מזיק יותר. | 27.05.12 (ל"ת)
4. if you could only use that stuff to line our blood vessels, that would be amazing! :) | 27.05.12 (ל"ת)
3. הציפוי של בקבוק אחד יעלה כמו תכולה של 100 בקבוקי קטשופ ואני מתכוון כמובן לציפוי המסחרי ולא לניסוי שעלה מליוני דולרים מתקציבי מחקר. ב.ק. | 27.05.12 (ל"ת)
1. עוד 20 שנה יבדקו עד כמה החומר הזה השפיע לרעה על הבריאות יחסכו 33 מיליארד דולר אבל יפגעו בבריאות | 26.05.12 (ל"ת)
הקטשופ זורם כמים
31 תגובות לכתיבת תגובה