אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הקטשופ זורם כמים

31 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

27.
הפתרון שלי לשאריות הקטשופ:
אם אני מכין מרק, או סיר אורז, או כל מה שמחייב בישול (קורה פעם ביומיים בערך), אני מוציא את הבקבוק הכמעט ריק, שם בו מעט מים, משקשק עד שכל הקטשופ נמס, ואת מי רוטב העגבניות שופך למי הבישול - ככה אני מסיים את הבקבוק וגם מעשיר את התבשיל בליקופן וטעם עגבנייתי משגע
החסכן | 27.05.12
26.
לכל אלו שלא חושבים בצורה נכונה
מה יותר מבאס מלזרוק בקבוק לא גמור? מי מכם היה הולך לסופר ורואה שני בקבוקים של חברות קטשופ מתחרות ולא קונה את הבקבוק החדש שמונע בזבוז? החברה שתשכיל לצפות את הבקבוקים בחומר החדש תזכה בהמון לקוחות חדשים שלא רוצים לזרוק אוכל וגם כאלה שבעד הסביבה..
 | 27.05.12
24.
פחחחח זה יפחית מכירות מוצרים ויעלה יותר לחברות היצור. נראה לכם שיסכימו?
החברות המייצרות הן נבלות . לא רואות ביזבו משאבים ממטר. ממש לא יתנדבו לגרום לצרכנים להשתמש עד הטיפה האחרונה במקום ללכת לחנות לקנות עוד מוצר. מה גם שיעלה להם יותר לשים שיכבה כזו בבקבוקים. רק חקיקת חובה תגרום לזה לקרות. ומי יחוקק? מושחטים שהולכים לעבוד אצל החברות האלו בתום הקדנציה הציבורית? הצחקתם אותנו . לא יקרה.
החברות ילחמו בזה בכל הכח | 27.05.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת