7. צריך להסתכל על הרווח שמציגות חברות המזון, בעונת הדוחות איך זה שבגרמניה, למשל, גם אזרח שלא עובד, יכול למלא את מקררו ולשבוע, על אף חוסר הכסף בכיסו ? "למה נהיינו דומים לברית המועצות, בתקופת המחסור ?" (מצטט את חמי) אברהם אל תלך לשם | 17.06.12 (ל"ת)
6. נו באמת, מר לסין, אתה חושב שאנחנו עוורים, חרשים ולא יודעים לספור עד מאה? מחירי החומוס-טחינה עלו בעשרות אחוזים בשנה האחרונה. חבילת פסטה עולה 8 ש"ח. על בשר אדום כבר אפשר רק לחלום, כי מחיריו צמודים כנראה לשכר שלך ושל חבריך. נראה שרק כשהחברות שלכם יפשטו את הרגל תבינו מה דורשים מכם: הוגנות, אחריות, צניעות. אז כמה אתה מקבל בחודש? וכמה הפועלים שלך? | 17.06.12 (ל"ת)
2. פירמידת המחירים הגבוהים נובעת ממחירי שכ"ד גבוהים במרכזים מסחריים, תשלום דחוי פירמידת המחירים הגבוהים נובעת ממחירי שכ"ד גבוהים במרכזים מסחריים, לטפל ולהגביל מחירי שכר הדירה בקניונים ומרכזים מסחרים, להגביל בחוק זמני תשלום שוטף +120 יום ע"י גורמים חזקים ועוד שמאלצים העלאת מחירים. גד | 17.06.12 (ל"ת)
1. אם חברות המזון לא מרוויחות יותר, אז למה משקיעים מחו"ל בוחרים להשקיע בהן? משקיע, מעצם הגדרתו, לא ישקיע בתעשייה שלדעתו לא תרוויח. Dudi. | 17.06.12 (ל"ת)
גדי לסין: "הטענה שחברות המזון מרוויחות יותר בישראל אינה נכונה"
7 תגובות לכתיבת תגובה