אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חוקרים מנאס"א ומתל אביב יצרו את החיבור האלחוטי המהיר בעולם

20 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

20.
לא הבנתי איפה ישתמשו בזה
לא ציינו עם אפשר לעבור את מגבלת המטר הבודד שניסו, יכלו במעבדה לנסות גם 3 מטרים עם כל הכבוד, ולראות את ההשפעה, לא ציינו איזו מהירות ישימה באטמוספירה, ומחוצה לה, האם מדובר בקרינה מהסוג המסרטן מאד או מסרטן קצת, לא ציינו מה גודל המשדר והמקלט האפשריים, אם אני צריך לסחוב מקלט בגודל של עוד לפטופ אז אולי לא שווה לי... מעבר לזה, במהירויות האלה ישתמשו רק האופרטורים.
אחד העם  | 04.07.12
19.
מגיב 18, מה שאתה מציע לא הגיוני בעליל
נכון, התדרים ששודרו בניסוי (אגב, לא ברור אם הטכנולוגיה מוגבלת רק לאור הנראה) יכולים בתיאוריה להיות מופרעים על ידי אור מהסביבה. אבל רק לידיעתך גם אור שיש לנו בסביבה הוא לא רק אור נראה. השמש שלנו פולטת אור גם מחוץ לטווח הזה בספקטרום רחב מאוד ועובדה - איכשהו זה לא ממש מפריע לשידורי הרדיו בעולם...
כלכלן אוסטרי | 30.06.12
8.
כנראה שלא נהנה בקרוב ממהירויות גבוהות כאלה כיוון שה-BUS נותר צוואר הבקבוק במחשב.
בעוד מהירות העברת הנתונים באוויר עולה, המחשב נותר צוואר הבקבוק. מבלי לדבר יותר מדי על מהירויות מעבדים (חוק מור שהפסיק לעבוד) וכמות החשמל שהם זוללים שמגבילה את נפח המידע שניתן לעבד, ומבלי לדבר על מהירות האיכסון הבעייתית (אפילו של זיכרונות Flash המהירים ביותר כיום) החלק המגביל ביותר במחשב כיום הוא ה-BUS שמקשר בין כולם שעדיין תקוע במהירויות איטיות להחריד. אז כבוד לטכנולוגיה ולאספקט הישראלי, אבל כנראה שייקח עוד קצת זמן עד שנהנה ממהירויות מידע בסדר גודל שכזה.
אסף | 26.06.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת