אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

10 יקבי הגאראז' הטובים בישראל

10 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
הכירו יקב נוסף - "כפירה" ו- "גשם"
כתבה יפה מאד. שווה מאד להכיר גם את יקב "גשם" ממושב דלתון שהוקם ומנוהל ע"י מוטי מאמו ואת יקב "כפירה". היקב של ד"ר רוני שפירא מחלוצי יקבי הבוטיק בשנות ה-90 שחידש את פניו בשיתוף עם יקב גשם. את שניהם ניתן להכיר ב-15 לחודש דצמבר במפגש מעניין בטייסטינג רום ב-ת"א. לפרטים נוספים: DANMOV@012.NET.IL חג אורים שמח
דני מובשוביץ | 07.12.15
7.
היי אילת היי אילת
יאמר לזכותו הרבה של אורי שחר, בעלי יקב הים האדום באילת. תכולתו ואיכות הכנת היין מדברים בעד עצמם. עם עבודת כפיים מאומצת וחזון. לא רק ניתן להפריח את הדרום בלשונו של בן גוריון, אלא ניתן להטביע חותם על כל תרבות היין המתפתחת בארץ ובעולם. כל הכבוד אורי שחר ושותפו לעבודה מיכה,אתם צוות מנצח. היין שלך עד עכשיו מתקתק בגרוננו בהצלחה ובפרגון משפחת חייט נ.ב בסוכות חוזרים לסבב גבינות וטעימות נוסף.
בועז חייט | 21.09.12
6.
היופי שבדירוג כזה יש אובייקטיביות מהדהדת ונשמרת היושרה במקצוע.לכן הפעם קלעו בול במטרה
אני חובב יינות מושבע. ונוסע ברחבי העולם לנסיעות עסקים ותמיד דואג לשתי בקבוקי יין איכותיים כאשר אני חוזר לארץ. אך את התופעה המיוחדת שאני הולך לספר לכם,גם אני הייתי מופתע(לטובה). בשנה האחרונה, אנוכי נוסע לאילת עם השבט שלי(משפחה 11 נפשות)מנהג שכבר 20 שנה אני עושה, החלטנו לא לוותר על מסעדה אחת מיוחדת שהיא המחבוא של אדי שאותה אני פוקד 20 שנה.בעיקר בסופי שבוע קצרים שאני מפנק את אישתי. הסיפור מתחיל לפני שלוש שנים סיפר לי השף של המחבוא על יין איכותי מקומי שהם הכניסו לתפריט והייתי כל כך סקרן. יין הקברנה סוברניון של יקב הים האדום באילת, הזמנו באותו ערב שלושה בקבוקים שזכו בתחרות בין לאומית יוקרתית לשנת 2009. ופשוט התענגנו משכרון טעמים מתקתקים של היין הכל כך טעים ואיכותי והן מהאוכל המשובח שבתפריט. בלי לחשוב פעמיים רציתי לפגוש את מי שעומדים מאחורי סיפור הסינדרלה המדהים הזה. התפלאתי כמובן מי החבר'ה עם השיגעון להקים יקב באילת,שיחה עם השף המוכשר אשלי שנתן לי את הטלפון של אחד משני הייננים, בוקר למחרת הפתעתי אותם בצלצול והזמנתי מקום בצאת השבת אצל אורי ומיכה שעושים ארוחות בהזמנה מראש. אורי הוא יינן בעל התמפרמנט המפתיע עם ידע רב של אנציקלופדיה ומיכה הוא יינן יסודי וחד שיודע בדיוק לטפל בתהליך ההכנה מתחילתו ועד סופו( סיפרו לי השניים שהם כל כך משוגעים שהם קמים בשלוש בבוקר לבדוק טמפ') הייתי המום שרק בשבילי פתחו לנו שולחן עם בשרים וטעימות יין ושירות "אל-הקארט"-מקצועי ואדיב כמו שאומרים בצרפתית. אני ואשתי התמוגגנו מאושר ומכל הטוב שהעניקו לנו שני החבר'ה האילתים שעשו את הלא יאומן. במפרץ הים האדום הקימו את היקב המקסים הזה. שני החברים האלו מתנהגים כמו זוג נשוי לכל דבר ומפתחים משנת 2006 יקב(הבייבי) לתפארת,נקי באופן קיצוני. שלל מדליות וזכיות בתחרויות בארץ ובחו"ל.אודות ותודות לעמל הרב ששניהם משקיעים בו יום וליל ולכשרון שכל אחד מהם בקי בו, אני יכול להתענג היום על יין משובח. לא הייתי מופתע כשקראתי את כתבה הזאת.ואני חייב לציין פרט אחרון. כל הכישרון והידע שלהם נרכש בלימוד אוטודידקטי תוך כדי עשייה נהיו שני החברים האלו ייננים מקצוענים והיום הם קוצרים את הפירות נפרדנו בחיבוקים ונשיקות עד לפעם הבאה לא לפני שרכשתי שני ארגזים למשפחה במרכז לפעמים יש חוויות שאסור להפסיד ואם לא טיילתם שם לא ידעתם חוויה מה היא. אני התאהבתי ותמיד אשמור להם מקום בלב.
גולן זהבי-פוקס | 20.09.12
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת