11. חזה עוף אורגני קפוא במגשית עולה בניצת הדובדבן..... מוכנים?...... 100ש"ח. נחמיה אינבר | 31.10.18 (ל"ת)
10. מחירים יקרים ולא מוצדקים. אין זה בטוח שהם נקיים מריסוס רעלים ולגמרי אורגני! ההההההההההההההה | 14.10.12 (ל"ת)
9. רק אורגני בשבילי,0 ריסוסים כימיים,0 הנדסה גנטית,פיקוח הדוק וגם המחיר זול רק מי שמשווה מחירים באופן קבוע יודע שמחירי הפירות והירקות האורגניים זולים לעומת הקונוונציונליים רוני | 13.10.12 (ל"ת)
8. ל- 4 חשבת על זה ששינו את התקן של ירקות שנמכרים בסופרים כך שגם הם יכללו בו? זה לא שירקות רגילים | 13.10.12 (ל"ת)
7. אוהבת אוכל אורגני אני מאוד אוהבת אוכל אורגני, גם נקי מריסוסים וגם טעים יותר. הבעיה שהמחירים מאוד גבוהים. צריך שיותר חקלאים יעברו לגידול אורגני, ושהמחירים יהיו בהישג ידם של כולם... לאה | 13.10.12 (ל"ת)
6. מי קונה את השטויות האלה בכל כך הרבה כסף? תמכרו ירקות נורמליים במחירים נורמליים, רק אז נקנה. אזרחית | 13.10.12 (ל"ת)
5. בכל פעם שהזמנתי אורגני התאכזבתי מאיכות הירקות והפירות (ואני מדברת על כמה ספקים שונים), לעומת זאת, הפירות והירקות שאני מזמינה/קונה משוק הכרמל תמיד טעימים, טריים ובשלים וכמובן המחיר גם זול יותר. אורלי | 13.10.12 (ל"ת)
4. אבל למה אורגני? אין באמת שום יתרון לאוכל האורגני לעומת אוכל נורמלי שיש עליו פיקוח טוב [כלומר מרססים חומרים מותרים בכמויות מותרות ומפסיקים לרסס בזמן המתאים לפני קצירת הפירות]. הייתי שמחה לקנות פירות וירקות טריים ורגילים ישירות מהחקלאי, אבל לצערי לא הצלחתי למצוא שום מקום שמספק שירות שכזה. רק החקלאים האורגניים מוכרים ישירות לצרכן, וזה מאוד חבל לדעתי. ל | 11.10.12 (ל"ת)
2. עם מחירים כאלה, מצידי אתם יכולים להשאיר את כל הסחורה אצלכם! יש בבעלותי כ-10 חנויות טבע ואני משווק פירות וירקות מיוחדים למסעדות יוקרה ולאירועים. במחירים שמוצגים בכתבה הזאת, מצידי כל החקלאים האלו יכולים להשאיר את כל הסחורה אצלם! גם אם אני אשאר בלי סחורה בכלל, אני אפילו לא אפנה אליכם! ירון | 11.10.12 (ל"ת)
המדריך לקניית אוכל מהחקלאי
11 תגובות לכתיבת תגובה