9. פלסטית הבעיה של הפיצה כשהיא מתקררת ומחממים שוב הפיצה פשוט גרועה אם תעשו משלוחים זה לא יהיה אותה פיצה דני בירן | 04.06.13 (ל"ת)
8. עגבניה הפיצה היחידה פיצה עגבניה זו הפיצה היחידה שאנחנו אוכלים אחרי שטועמים פיצה עגבניה כל הפיצות האחרות מרגישות כמו פלסטיק שומני פיצה עגבניה קלילה ואיכותית ובאמת כיף שפתחו סניפים גם בשרון אנחנו אוכלים בהרצליה רעננה ורמת השרון הלוואי ויפתחו עוד סניפים מיכל | 10.01.13 (ל"ת)
7. הפיצה שלהם טעימה מייד כשהיא יוצאת אבל לא טעימה לאחר חימום ולכן אני קונה שם משולש רק אם הוא יצא מהתנור ממש באותו רגע. שי | 09.01.13 (ל"ת)
6. פיצה עגבניה - עשו שיעורי בית ממליץ מאוד לפיצה עגבניה לעשות שיעורי בית לפני שהם יוצאים בהצהרות. היקף המשלוחים בפיצה האט ובדומינוס עומד על 40% בממוצע. אם היה 70-80% הם היו פותחים סניפים מהבית. גולן | 09.01.13 (ל"ת)
3. פיצה נהדרת, כשרות נפלאה כיף שיש את פיצה עגבנייה. הפיצה תמיד טרייה ואיכותית, משהו איטלקי ודק. אני גם שמח שיש פיצריות כשרון למהדרין כמו בכמה סניפים של הרשת בהרצליה ורעננה למשל. יישר כוח, והלוואי שיצליחו בתהליך הצמיחה החדש אדי | 09.01.13 (ל"ת)
2. קצת מוגזם 180 אלף לזיכיון, חלטורה רצינית. איזה שם יש להם בכלל? אפילו 50 אלף זה מוגזם, אפשר לחסוך את כל העלות הזאת ולפתוח 'פיצה רסק עגבניות' | 09.01.13 (ל"ת)
1. כשתעשו משלוחי ותפתחו זכיינות - כבר לא תהיו מיוחדים...... כיום אתם קטנים ומיוחדים ואיכותיים. זכיינים יגרמו לאיבוד הציויון והייחודיות, וזה יפגע רק במוניטין ובייחודיות שלכם. זוכרים ספגטים? רמי | 09.01.13 (ל"ת)
פיצה עגבניה מתכוונת לפתוח השנה 10 סניפים שיפעלו בזיכיון
9 תגובות לכתיבת תגובה