אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בפריז נגמלתי מקפה

3 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

2.
מדויק וקולע!
ההפוך הצרפתי לא קיים. המסורת שלהם כה מקובעת ונטועה בקפה קרם משהו שכבר עבר מהעולם ושייך למאה הקודמת. ותוספת חלב מזניקה את מחיר הקפה ליותר מכפול. שוב ענין של מזורת הרי אין הצדקה לכך שקפה עם חלב יעלה ארבע יורו כפול מבערים האחרות בארופה. וגרוע מכך השרות של המלצר הפאריזאי שלא יודע לתת שרות. הוא יכול לקלל ואף להעיף לקוח אם חלילה ביקש משהו ו"הטריד" אותו. למי שאוהב לטה או קפוצ'ינו טוב צריך לותר מראש על הרעיון לשתות אותו כמו שהוא רגיל ואוהב.בפריז.
חובבת קפה | 13.08.13
1.
חלק מהפאן זה לגלות את בתי הקפה הנכונים
הנה טיפ, הבעיה בקפוצינו הצרפתי היא בחלב ולא בהקצפה, לכן כשאת מזמינה קפה תבקשי חלב טרי ולא עמיד שהוא החלב השכיח בצרפת, סתם לדוגמא בתי קפה שבהם ניתן ללגום קפה סביר: סגאפרדו בבולוורד איטלי, אילי מול האופרה. רוצה סניפים מעט פחות מתויירים - קפהטק בהוטל דה-ויל, קפה ממש משובח וסניף סמי שכונתי, קוטום בבבילון ויש עוד לא מעט, גם בערים אחרות בצרפת ניתן למצוא בתי קפה ייחודיים, צריך פשוט לעזור להם בהכנת הקפה הרצוי
דויד | 18.03.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת