28. תהיו עממים. אני אוכל מדי פעם יופי של שווארמה בלאפה ב 23 ש"ח. יותר טעים מכל הבלוף המפונפן של ת"א. ### | 08.05.13 (ל"ת)
27. לכל האנשים שמזכירים שווארמות. מדוע לפני 10 שנים יכלותי לקנות שווארמה ב-13-20₪ היום בפיתה עולה 30₪!!! זו גניבה. אני זוכר תקופה שלאפה הייתה עולה 22 וכך גם באגט. היום משלמים 38₪ שימי | 08.05.13 (ל"ת)
25. ככה חסכתי- אחרי שנים של הוצאה מטורפת על מסעדות הייתי אוכל פעם פעמיים בשבוע במסעדות הכי יקרות. בנוסף פעם בשבוע יוצא לשתות , גם הוצאה של איזה 300 ש"ח הוצאה חדשית - 5000 ש"ח היום - מתפנק פעם בשבוע בארוחת בוקר מפנקת (יש הצע ממש טוב) ופעם פעמיים בשבוע עיסקית צהריים. פעם בשבועיים שלשה - ארוחת ערב יחסית זולה (גירף לדוגמא). כולל פה ושם שוורמות ופלפל טובים. הוצאה חדשית - 1500 ש"ח כל ההוצאות לזוג יוני | 07.05.13 (ל"ת)
24. השארנו בטפאו בשבת 300 ש"ח ויצאני מורעבים!! המסעדות בישראל צריכות ללמוד לנהוג בצניעות. טאפס בר בספרד אכן מספק מנות קטנות, אבל במחיר הרבה יותר נמוך שמאפשר לאכול כמה מנות ולשבוע והאלכוהול כמובן הרבה יותר זול. לחם עם קערונת קטנטונת, שמכילה כפית רסק עגבניות, כפית גבינה וכמה טיפות שמן זית וחומץ בלסמי עולה 19 שקל!! 5 עלי חסה קטנים ועם כפית פירורי פיסטוק ב 26 ש"ח!!! בקיצור זה לא גורמה ולא יוקרה זו גזלה!! על מה לעזאזל הם בוכים??? אנחנו למסעדות כאלה שהתמורה שלהן לכסף כל כך גרועה לא נלך יותר!! אני | 06.05.13 (ל"ת)
23. ככל שיטילו עלינו עוד ועוד מסים - כך נסתגר בבית ולא נוציא כסף לכו חפשו פראיירים אחרים - מנה ב-150 ש"ח זה לעשירים | 06.05.13 (ל"ת)
21. מצמצם צריכה אני נהגתי ללכת פעמיים בשבוע למסעדה בשביל לאכול במקום בבית. היום רק פעם בחודש כבילוי וגם לא הולך למסעדות יקרות. די הזוי להוציא 400-500 שקל לזוג. אייל | 05.05.13 (ל"ת)
19. גם פלאפל נהיה יקר.... אני חושב פעמיים לפני שאקנה מה גם שכל תקופה מחיר המוצר בזחילה אומנם אבל בבטחה שקל ועוד שקל... חבריי לעבודה ואני בעלי הכנסות של 8000 ברוטו לראש חושבים פעמיים לפני שאוכלים בחוץ צהריים במהלך יום עבודה...וגם מצטמצמים לעד 20-22 שקל למנה שצריכה גם להשביע....ואם קונים שתיה אז בקבוק גדול משפחתי בטח שלא אישי....פעם בשבוע נאמר בבמוצע ואף פחות.... מעמד ביניים נמוך בעל משפחה | 05.05.13 (ל"ת)
18. ברוב המנות האלה חומרי הגלם לא עולים 10-20% מהמנה אז למה שאם הפרגיות עלו ב 20% (ל 45 שקלים לקילו למסעדה, אם אני משלם 50), ומנת פרגיות עלתה 50 שקל גם קודם ל 200 גרם, במקרה הטוב. עדיין יהיה מדובר בפחות מ 20% מהמנה. רפי | 05.05.13 (ל"ת)
17. תפסיקו עם נוהל הטיפים המטומטם. הסועד לא צריך לשלם משכורת למלצר/ית כך אפשר יהיה להזמין אוכל בלי לחשבן שצריך להוסיף על זה 10% חבי | 05.05.13 (ל"ת)
16. ערימה של בכיינים שפותחים עוד ועוד מסעדות . התרגלו לרווח של אלפי אחוזים . מלצר עשוק. | 05.05.13 (ל"ת)
15. שבוע להזמין מקום למסעדה בגלל ירידה ניכרת בכמות המסעדות!!! לכל החכמולוגים שטוענים שאין מיתון לפני מספר שנים בהרצליה פיתוח היו מסעדות אין ספור! בשרים איטלקי צרפתי אמריקאי אסייתי וכו... לא נשאר כלום ! אולי מסעדת שיפודים ואיטלקית ירידה דרסטית בכמות המסעדות סימן מובהק למיתון ולכלכלה קורסת היום שכבר יוצאים לאן שהוא קשה להשיג מקום , מכיוון שנשארו 25 אחוז מסעדות ממה שהיה פה לפני עשר שנים מוק | 05.05.13 (ל"ת)
14. לשמחתי, אנחנו יכולים להוציא 300 וגם 500 ש״ח לאדם במסעדה אבל... איך אפשר להנות מאוכל במחיר כל כך גבוהה? העלות מטורפת, התועלת? נמוכה מאוד מאוד. מנת שווארמה טובה מפנקת הרבה יותר ועולה הרבה הרבה פחות שלא לדבר עם מסעדות פועלים שפזורות בכל הארץ וארוחה מלאה ומעולה לא עולה מעל 40 ש״ח. ליאת | 05.05.13 (ל"ת)
13. הייתי דופק ארוחות חופשי במסעדות יוקרה ב-300-400 ש"ח לסועד... עד שאכלתי פעם אחת בשווארמה של עזריאל בראש העין, ארוחה בכ-30-40 ש"ח. אז הבנתי שעד אותו הרגע הייתי הפראייר הכי גדול בעולם. אף מנה באף מסעדה שאכלתי לא השתוותה לשווארמה של עזריאל... יוסי | 05.05.13 (ל"ת)
12. מסעדות? רק לעשירים... הכנסה חודשית משפחתית ברוטו - כ-40 לחודש. סביר, לא? אז קודם כל מיסים-מיסים-מיסים ואז שכ"ד, החזקת רכב - אלוהים ישמור, שני ילדים ואנחנו עובדים כמו מטורפים - אז מטפלת/צהרון/הוצאות בית-ספר/קייטנות/אמא-משעמם-לי, אוכל שעולה הון, חשמל ומים שהתייקרו ומה נשאר? פעם עוד "השתוללנו" והלכנו למסעדות (לא יקרות) פעם בחודש-חודשיים בעבר, בחודשים האחרונים הידקנו עוד יותר את החגורה ואין מסעדות, אין פאסט-פוד, אין קפה, אין כלום. רופא | 05.05.13 (ל"ת)
11. אייל לביא היקר, מנה פילה של 200 גר' עולה 280 שקל לסועד, כמו 3.5 קילו בשוק הסיטונאי ויטאלי | 05.05.13 (ל"ת)
10. הבנתם את זה עם ישראל ? תדירו רגליכם ממקומות יקרים והם בלית ברירה יאלצו להוריד מחירים ! הבנתם את זה עם ישראל ? תדירו רגליכם ממקומות יקרים והם בלית ברירה יאלצו להוריד מחירים ! שלא תחשבו לרגע שהם מפסידים ! אין דבר כזה "לי זה עולה יותר". לא תעשו זאת - הם יאלצו להעלות מחירים, מרצון. אתם תאלצו לשלם. הנוסחה | 05.05.13 (ל"ת)
9. יש הרבה אנשים עם יכולות לשלם על ארוחות ב 200 שקלים ויותר אממה הם לא כשרות הם סוגרים בפני חלק גדול שהם לא חרדים פשוט גדלנו בבית עם משורת לפחות אני מאמין כמו לחיים כהן אבל לא נטשנו את המסורת גם שחיינו בין הגויים בצרפת עשרות שנים פו בישראל יותר קשה למצוא מסעדה כשרה מאשר בצרפת למשל בצרפת הכל סגור בשבת גם בגרמניה וכל ארופה זה יום מנוחה לכולם כשרות | 05.05.13 (ל"ת)
8. אינפלציה, אינפלציה, אינפלציה... מה זה אומר שמחירי מוצרי הגלם מתייקרים? זה אומר שיש אינפלציה, בניגוד לשקר שהלמ"ס מנסה למכור לנו. ריבית אפסית = אינפלציה. אורן | 05.05.13 (ל"ת)
7. המחירים מוגזמים לא הגיוני לשבת שעה במסעדה והלשאיר בין 250-300 שקלים על אוכל פחות מבינוני, עם אלכהול פשוט ועוד לחזור רעב... במסעדות שמתחזות לאיכותיות תשאירו גם 500 ומעלה שקלים - לדעתי פראייר מי שמשתף פעולה עם המצב. | 05.05.13 (ל"ת)
6. על מה אתם מדברים? צריך להזמין מקום שבוע מראש מיתון? איפה? על המאדים אולי.... אביבה | 05.05.13 (ל"ת)
4. אין סיבה שאם מחיר חומר הגלם עולה ב-10% אז לעלות את המחיר לצרכן ב-10% מחיר חומר הגלם הוא מרכיב אחד קטן מהרווחיות, סטייק שנקנה ב-100 ש"ח לקילו נמכר ב-130 ש"ח ל-200 גרם ולכן עליה של 10% במחיר חומר הגלם לא אמור לגלגל עליה של יותר משקל שניים לצרכן. המסעדנים צריכים ללמוד ללחוץ ספקים למטה ולנהל הזמנות שיקטינו את הבלאי במזון שרכשו, וזאת במקום לעלות מחירים. מסעדנים | 05.05.13 (ל"ת)
3. מסעדת שף היא לא מוסד רווחי ??? אולי מסעדות שף אמיתיות כאילו יש בארץ בסביבות העשר שף | 05.05.13 (ל"ת)
1. מחיר המיסעדות ככל שיורידו את מחירי האוכל במיסעדות כך גם איכות ההנאה תרד כאשר יגיעו גם צרכנים למינהם. אריה אור | 05.05.13 (ל"ת)
עד 100 שקל: מסעדות במיתון
29 תגובות לכתיבת תגובה