30. באירופה גם יש יינות ב 5 אירו (ופחות) ולא במבצע וברמה יותר טובה ממה שמשווק ב25 ש"ח, אז מה ההסבר? קונה | 17.12.13 (ל"ת)
25. הכי חשוב זה החלק שאבא הלך לגור בווילה ב זה הדבר הכי חכם לעשות בגיל 60 לצאת לפנסיה במקום זול ביותר ומקסים ביותר !!!!!!!!!!!!!!! גאון נתן | 16.12.13 (ל"ת)
24. ארבעה בקבוקים ב־100 שקל - "ויין נמכר היום ברשתות שיווק במבצעים של שלושה־ארבעה בקבוקים ב־100 שקל. מזה לא נשאר כמעט כלום ליקב". נהפוך הוא - מכאן שב- 25 ש"ח לבקבוק - עדיין נשאר רווח ליקב!!! כלומר מ 25 ש"ח ל 90 ש"ח לבקבוק - רווח של 250% הפוך גוטה | 15.12.13 (ל"ת)
23. אחד הקורסים המהנים ביותר שאמדוקס הציעה לפני 14 שנה אם לא הקורס של ברי לא היה לי מושג איך לבנות מיין בלי כל הפלצנות שאנשים עושים. אורי | 15.12.13 (ל"ת)
20. ל2 אין שום דבר איכותי בארבעה ב-100! איני יודע במה עיסוקך אבל ביין אינך מבין. 1. חבל שהם סוגרים; הם יחסרו 2. הדוגמה של שביבי העץ, ממחישה שוב את ההבדל בין האנגלו סקסונים לעומת הישראלים שגילוי נאות מהם והלאה. וזה פרצופה של המדינה. הגילוי הנאות שלי: לרוב אני מוציא כ-45 שקלים על יין מיובא (יש מציאות רק צריך לדעת לבחור, להעז ולנסות) ונדרש להוציא כ-70 שקל ומעלה על מנת לקבל יין ישראלי טוב ומעלה. אז לעזאזל, החלטתי לתת ליקב סגל צ'אנס ורכשתי בקבוק בעלות של כ-40 שקל. את כאבי הראש לקח לי יומיים להיפטר מ...היקב משתמש מין הסתם במקסימום הכמות המותרת של סולפיט, להבדיל מיקבים אחרים המשתמשים בכמות המינימלית. מיותר לציין שאני עדיין ממתין שיתקשרו אלי משרות הלקוחות או המומחה ליין בחברה, אף שהבטיחו לעשות זאת.... עברו כבר שבועיים פלוס... לעולם לא עוד! | 15.12.13 (ל"ת)
19. הייננית רוני ססלוב.....את ודומיך הפכתם את היין לתפל ואת הטקס בישבן לעיקר מי יכל בכלל לשלם כל כך הרבה על ה'מוצר' האפור והתפל שלך הרי ברבע מהסכום ניתן להשיג יינות נאפה וולי אמיתיים. זייליג גריסרו | 15.12.13 (ל"ת)
18. עצוב, יין מצויין! הייתי קונה אותו במבצעים ונהנה מכל לגימה. בהצלחה בהמשך.... שייק | 15.12.13 (ל"ת)
17. שימו לב למה שהיא אומרת על המבצע גם כשהם עשו מבצע 1+1 הם הרויחו, כלומר ביום יום הם פוצצו במחיר. תסלחו לי שאני לא מזיל דימעה עליהם. כל תעשיית יינות הבוטיק בנויה על חמדנות ולכן היא כושלת אור | 15.12.13 (ל"ת)
16. נשאר רק להגיד תודה! אפשר להשליך את הסיפור הזה על תעשיה שלמה של עסקים משפחתיים שלא מצליחים להסתדר היום בשוק הטייקונים. חבל שזהו המצב כיום. תודה לכם על שנים רבות של עשייה! אלעד | 15.12.13 (ל"ת)
15. ל 2 אני מסכים איתך לחלוטין, יחד עם זאת, לדעתי במקרים האלה זה לא תאוות בצע של היצרנים, הם במלחמת הישרדות תמידית רק להישאר רווחיים. זוהי ארץ אוכלת יושביה. | 15.12.13 (ל"ת)
14. מחזק את תגובה 2 בדבר עושק הצרכן הישראלי ומחירי היין המופרזים. הוא שכח להוסיף: כשקונים יין באיכות פחות או יותר של ססלוב ב-4-5 אירו בשוויץ (לא מאמינים? כנסו באינטרנט לקפור או לאלדי בצריך, ז'נבה) - אסור לשכוח שהמשכורת המומצעת שם היא 24,000 ש"ח - עושקים אותנו כבר אמרנו? אזרח | 15.12.13 (ל"ת)
13. ססלוב קראתי ונעצבתי.הכרתי את ברי בתחילת דרכו.היו לנו מס שיחות בעיקר על עתיד הענף. לצערי התהליך שקורה לא מבשר טובות לענף,אבל חורה לי יותר מהכל איך אדם (נפלא) עם חזון ופורץ דרך מסיים בצורה כל כך נוגה. איש יקר אם אתה קורא את הכתוב כאן,אני מבקש ומאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה.מקווה שיום יבוא וגם אתה תבוא להיות ביננו כאן. להתראות לך מאחד שמוקיר אותך שוקי | 15.12.13 (ל"ת)
10. רוני אישה מוכשרת ומקסימה ססלוב אדום היה מהיינות הראשונים שלימדו אותי בשנת 2003 את ההבדל בין יין טוב ליין פטישים. רוני ייננית מוכשרת ומקסימה ונקווה שתמשיך בהכנת יין. ולכותב על היינות בצרפת ב 4 יורו אז למרות השיק הצרפתי הם לא ברמה של ססלוב וגם לתשומת ליבך הם מסובסדים על ידי משרד החקלאות הצרפתי. פה אין שום עזרה או סובסידיה ליין. אמיר | 15.12.13 (ל"ת)
9. המעבר לכשרות הקפיץ מכירות כי מכרו בחצי מחיר מלאי ישן, בינתיים המחיר עלה היינות היו טובים, אבל בטווח המחירים שהם נמכרו יש יינות יבוא רבים לא פחות טובים. מעבר לגודל מסויים של יקב חייבים הפצה טובה ובזה הם נכשלו. קשה להצליח בארץ, מרגלית מצליח כי הוא מוכר את מרבית יינותיו ביקב, וגם בזה ססלוב נכשלו. דרך אגב, אני בטוח שבמחסן הצפוף החדש של מרגלית הוא מוכר / ימכור הרבה פחות מאשר במקום הקודם. עובדה שזה לא עזר | 15.12.13 (ל"ת)
8. לא עצוב ולא נעליים, חצופים! באירופה 20 יורו עולה יין הכי יקר בסופר מרבית היינות בסופרים בגרמניה, בצרפת, באיטליה עולים 5-10 יורו. מה קרה? יינות בוטיק עלאק... השמש לא זורחת להם מהמקום עליו נהוג לשבת! 4 בקבוקים ב-100 ש"ח זה המחיר הריאלי שאזרח אמור לשלם משה | 15.12.13 (ל"ת)
6. בחור חמד , מוצר נהדר , תקופה קשה 1.5 ק"ג לייצור בקבוק + בקבוק , פקק ,מיכלי תסיסה , שבבים וחביות , מביא את העלות ללא עבודה ל 20 ש"ח לבקבוק . תוסיפו עבודה ומע"מ , פחות מ 60 ש"ח מפסידים . זאת הסיבה שהגדולים מייצרים כמות ולא איכות david | 15.12.13 (ל"ת)
4. היין שלכם אפרודיזי וקסום, תודה על הטעמים המדהימים ועל האהבה שנשפכה ממעשה ידיכם. כוש | 15.12.13 (ל"ת)
2. המחירים מופרזים בלי שום סיבה גילוי נאות: אינני מכיר את היקב ואת מוצריו. יחד עם זה, מחירי היינות בישראל, כמו גם מחירי מוצרים אחרים, מופרזים ומוגזמים. מחיר של 80 עד 100 ש"ח לבקבוק הוא לא "נגיש", ואין סיבה לשלם מחיר כזה. אין גם סיבה לזלזל באיכותם של יינות שנמכרים "ארבעה במאה", ויש יינות טובים גם במחיר נמוך יותר. גב' ססלוב עצמה מעידה, כפי שמצוטט בכתבה, שהמבצע של 1+1 הצליח מאד וכולם הרוויחו ממנו, כולל היקב. כלומר - המחיר הרגיל כ-100 ש"ח לבקבוק, ובמבצע רק 50 ש"ח לבקבוק (לדעתי גם זה מוגזם). אז למה לא המשיכו ברמת מחירים זו? בכל סופרמרקט באירופה במדינות כמו צרפת וגרמניה יש מבחר עצום של יינות במחירים של 4-5 אירו, וכולם מצויינים. יש כמובן גם יינות יקרים יותר, למי שלא יכול "להתאפק". אזרח | 15.12.13 (ל"ת)
1. עצוב. גם זה שהאב ירד מהארץ זה עצוב. בכלל כל הסיפור עצוב. ממש חבל. שתשאר היא בארץ. | 15.12.13 (ל"ת)
הייננית רוני ססלוב: "עשינו עבודה נהדרת, וזה נגמר"
30 תגובות לכתיבת תגובה