43. פונדק הים כי כבר מעל לשלושים שנים, לא מתאכזבים מן המסעדה. החומוס הכי טוב. מבחר סלטים. הדגים הטריים עם הרוטב המעולה, שאין כמוהו בשום מסעדה אחרת. צי'פס טרי וחם. בשר מעולה, שלא מתאכזבים ממנו אף פעם. פיתות טריות ועבות, פיתות טוסט הכי טעימות, על הגריל. יחס ושירות נפלא. בקיצור טעם של עוד ועוד ועוד.... נתנייתים | 04.02.14 (ל"ת)
40. הייתי במפלט האחרון לפני 3 שנים...ארוחה שממש לא מצדיקה איזכור בעיתון...! הייתי במסעדה עם קבוצה גדולה (מקום העבודה). רובנו קיבלנו דגים יבשים באופן קיצוני! לברק הוא דג שדי קשה להרוס אותו...אבל הם הצליחו...כולם השאירו בצלחות את רוב המנה. בקיצור, המלך עירום! איל | 02.02.14 (ל"ת)
39. מסעדת פינגויין בנהריה מסעדת פינגויין בנהריה קיימת כבר למעלה מ 60 שנה ארבעה דורות! גל | 02.02.14 (ל"ת)
38. אוסף אקלקטי ולא קוהורנטי של חלק קטן ממבחר גדול. התל אביביות זועקת מהרשימה. בוקיסריקי | 01.02.14 (ל"ת)
36. ואידי מה ??? איך שכחתם את אידי באשדוד ? מליון שנה אותה רמה. אף פעם עוד לא נפלתי שם במנה ואין חודש שאני לא גורר לשם מהנדסים מחו"ל שמבקרים בארץ. פיקולו | 31.01.14 (ל"ת)
35. בלזק, . בלזק, מסעדה איכותית, מקום בילוי לערב רומנטי, חוויה מיוחדת בכל פעם שמבקרים בה. | 31.01.14 (ל"ת)
32. אקליפטוס בירושלים מאז שאני זוכר את עצמי הייתי לאחרונה עם הילדות במסעדה כל כך הרבה השתנה אבל הטעם נשאר כמו פעם. אחד שזוכר הג'ינג'י | 31.01.14 (ל"ת)
28. הצחקתם אותי חחח רשימה בלי מסעדת "עזרא ובניו" באזור לא רשימה !!! קיימת כבר 40 שנה עם אותו תפריט ואותה הגשה עצמית ירואר שחף | 30.01.14 (ל"ת)
27. אידי מסעדן שהרים את האף - עשה כסף ומזלזל הן באיכות הן בשירות והן בכמות ירון זהבי | 30.01.14 (ל"ת)
26. הוותיקה בירושלים:פונדק עין כרם !!! איך פיספסתם.. מעוז הירושלמים ואחת הטובות מפנקות וטעימות שיש . חושבת שפועלת מ1985 , כשבעין כרם עוד לא היתה תאורה ברחוב (-; הירושלמית | 30.01.14 (ל"ת)
24. כתבה מוזרה יש המון מסעדות ששורדות מעל 12 שנה בירושלים לבדה .... צ'קרה, שאנטי, בארוד וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על מסעדות פועלים או מסעדות עממיות יותר כמו סטייקיות שם אפשר לספור עוד עשרות באדי התותח | 30.01.14 (ל"ת)
23. אגב לברק עולה כ- 65 לק"ג לצרכן סופי ופחות למסעדה; גודלו של דג המוגש במסעדה מבוסס על 300 גרם; בין אם לברק, דניס או פורל; עשו חשבון. לוקוס נמכר לרוב כנתח פילה או סטייק עקב גודלו ואם מדובר בדג יחיד וקטן המחיר בהתאם אבל כי מדובר בפרמיום שאינו זמין כל העת. | 30.01.14 (ל"ת)
21. הגיע הזמן שמעיין הבירה וגם מסעדת הנצחון ילמדו להגיש מוז'דה אמיתי כמו שצריך ואם הם לא יודעים איך מכינים מוז'דה אמיתי ( ולא הר של סתם שום ) אז בבקשה :L זה מאד מאד פשוט , וכך עושים את זה נכון בכל מסעדה רומנית עממית ( ברומניה ) מערבים את השום הקטוש ( ידנית ) עם חומץ , שמן זית ומלח כך שהתוצאה של הכל ביחד הוא גם סוג של תבלין שלא אוכלים ממנו הרבה אלא כתוספת לבשרים ולקבבים ודי , חלס עם הר של שום חסר טעם ואפילו מקלקל את הבשר שאתם מגישים בהצלחה ולא הר של סתם שום | 30.01.14 (ל"ת)
20. אתם רציניים? 110 שקל לדג לברק מגידול חקלאי זה שיא האונס. כנ"ל לגבי צלע שפונדרה (נתח זול קטע שהם מציינים "צלע") בתנור במרידנת דבש (130 שקל) ושיפוד סינטה אסייתי בתיבול רוטב צדפות על סלט כפרי (145 שקל). לא רק בגלל המחיר (אני מת לדעת כמה גרם) אלא השילוב ההזוי של רוטב צדפות; הכנתם לבד מאפס או מקופסת שימורים. גם המנה של הצוואר בנטף מגוחכת שהרי מדובר בדוגמית. | 30.01.14 (ל"ת)
18. אם כבר אילת והמפלט: Eddie's Hide-a-way אם כבר מקום מפלט באילת- המחבוא של אדי, המסעדה הכי טובה, לא מגיעים לאילת בלי לעצור שם! | 30.01.14 (ל"ת)
17. מסעדות ששורדות מחוץ לתל אביב שכחתם את המסעדה הטובה ביותר בארץ, בעיר אשדוד, השורדת כבר יותר מעשרים שנה ושומרת על רמה בין לאומית - מסעדת אידי דגים. אלון | 30.01.14 (ל"ת)
14. מעל 70 שנה מה זה 20 שנה ? הייתם צריכים לעשות כתבה על המסעדות הכי ותיקות בארץ כמו פינגווין בנהריה שנפתחה ב- 1940 ופועלת ללא הפסקה מאז ועד היום. אורי | 30.01.14 (ל"ת)
11. המסעדות הכשרות היחדיות ששורדות שנים הן המסעדות בבתי המלון. ששם לפי חוק, זה חייב להיות כשר. חוץ משתיים שלוש מסעדות שכאלה, כולן שוות כמו הבשר היבש והדלוח( אבל כשר,כן?!!|) שהן נותנות לתייר המסכן. בפסח לדוגמא, אין מלון חמץ. כולם מאלצים את התיירים לאכול רק מצות ולחמניות כשרות לפסח. טוב תעשה המדינה אם תבטל את החוק המיותר הזה. אליהו קקאו | 30.01.14 (ל"ת)
10. כתבה לא נכונה יש אלפי מסעדות טובות שעובדות כבר יותר מ-20 שנה היה יותר טוב לחפש את המסעדות הלא טובות שנכשלו וסגרו אריאל | 30.01.14 (ל"ת)
5. המסעדה של רמה בנטף - אכזבה גדולה שמענו הרבה זמן על המקום במסגרת טיול שבת עם חברים הזמנו שם מקום לפני כמה חודשים יקר שירות גרוע המקום אמנם יפה אבל ערך לכסף Value for money לא תקבלו שם רלי | 30.01.14 (ל"ת)
12 מסעדות ששורדות מחוץ לתל אביב כבר יותר מ-12 שנה
44 תגובות לכתיבת תגובה