אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

12 מסעדות ששורדות מחוץ לתל אביב כבר יותר מ-12 שנה

44 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

43.
פונדק הים
כי כבר מעל לשלושים שנים, לא מתאכזבים מן המסעדה. החומוס הכי טוב. מבחר סלטים. הדגים הטריים עם הרוטב המעולה, שאין כמוהו בשום מסעדה אחרת. צי'פס טרי וחם. בשר מעולה, שלא מתאכזבים ממנו אף פעם. פיתות טריות ועבות, פיתות טוסט הכי טעימות, על הגריל. יחס ושירות נפלא. בקיצור טעם של עוד ועוד ועוד....
נתנייתים | 04.02.14
21.
הגיע הזמן שמעיין הבירה וגם מסעדת הנצחון ילמדו להגיש מוז'דה אמיתי כמו שצריך
ואם הם לא יודעים איך מכינים מוז'דה אמיתי ( ולא הר של סתם שום ) אז בבקשה :L זה מאד מאד פשוט , וכך עושים את זה נכון בכל מסעדה רומנית עממית ( ברומניה ) מערבים את השום הקטוש ( ידנית ) עם חומץ , שמן זית ומלח כך שהתוצאה של הכל ביחד הוא גם סוג של תבלין שלא אוכלים ממנו הרבה אלא כתוספת לבשרים ולקבבים ודי , חלס עם הר של שום חסר טעם ואפילו מקלקל את הבשר שאתם מגישים בהצלחה
ולא הר של סתם שום | 30.01.14
20.
אתם רציניים?
110 שקל לדג לברק מגידול חקלאי זה שיא האונס. כנ"ל לגבי צלע שפונדרה (נתח זול קטע שהם מציינים "צלע") בתנור במרידנת דבש (130 שקל) ושיפוד סינטה אסייתי בתיבול רוטב צדפות על סלט כפרי (145 שקל). לא רק בגלל המחיר (אני מת לדעת כמה גרם) אלא השילוב ההזוי של רוטב צדפות; הכנתם לבד מאפס או מקופסת שימורים. גם המנה של הצוואר בנטף מגוחכת שהרי מדובר בדוגמית.
 | 30.01.14
11.
המסעדות הכשרות היחדיות ששורדות שנים הן
המסעדות בבתי המלון. ששם לפי חוק, זה חייב להיות כשר. חוץ משתיים שלוש מסעדות שכאלה, כולן שוות כמו הבשר היבש והדלוח( אבל כשר,כן?!!|) שהן נותנות לתייר המסכן. בפסח לדוגמא, אין מלון חמץ. כולם מאלצים את התיירים לאכול רק מצות ולחמניות כשרות לפסח. טוב תעשה המדינה אם תבטל את החוק המיותר הזה.
אליהו קקאו | 30.01.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת