אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אלבה מחפשת אליבי

29 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

26.
צריך להחליף את העם
רוב המגיבים פה מתלהמים סתם. אלבה הייתה מסעדה נהדרת. אחלה מיקום באבן גבירול ליד כל חניוני אחוזת החוף, עסקית צהריים ב 55-79 שקל. היו גם טעויות תמחור בעיקר בערב, ויחס שהיה יכול להיות חם יותר, אבל בסך הכל עסקה שווה מאוד. מדהים איך כולם נוהרים לאותן מסעדות יקרות בהרבה ולא מוצלחות בכלל כמו הבראסרי ודומותיה.
גל | 05.04.14
25.
פער בין הכוונה לביצוע וההשוואה לאירופה מופרכת
בהתחשב בפנטזיות על איכות המנה המחירים אפילו נמוכים לעומת מסעדות מישלן. אבל המקום לא היה מסעדת כוכבים אלא ביסטרו וככזה היה צריך להיות מתומחר בלפחות 50 אחוז פחות. כמובן שזה גם דורש מיקום אחר ולא רק בגלל מחיר השכירות. ועוד הערה קטנה, אל תמכרו ״שווארמה״ עם 30 גרם בשר וכמה עלים במחיר של 3 מנות של המנה האמיתית! ממש לידכם ברחוב. אם יש משהו שכדאי ללמוד לגבי הישראלים זה שכמות שווה איכות. כן אכלתי שם. כן היה טעים. לא, לא הייתי חוזר בגלל המחיר. מאחל ליאיר הצלחה מכל הלב.
עושה שלום | 04.04.14
23.
דוגמיות במחיר מופקע
מה זה האוכל הזה ? אני לא מאמין שיש אנשים שמוכנים לשלם מחירים כאלו על דוגמיות . תפתחו פלאפל או שניצל בבאגט ותרוויחו יותר עם פחות כאב ראש. אל תשכחו שרוב תושבי המדינה מנסים היום לחסוך כמה שיותר ומחפשים לשבוע במינימום כסף. תמשיכו לעשות טעויות ותשארו מרוששים.
בועז | 03.04.14
20.
גם חמותי הפולניה בטוחה שהאוכל החיוור שלה הוא הגורמה של הגורמה. פחחח
תנחת מהר לפני שתשרוף עוד מיליונים כדי ללמוד שהישראלים מבינים מה טעים. 60 שנה זה לא אומר שאנחנו בבונים שאוכלים זבל ומשלמים את כל המשכורת. לא כל מי שיודע להעמיד סיר ולצלחת יכול לפתוח מסעדה. נמאס ליפול
שלומי | 03.04.14
19.
מאחל לך בהצלחה וביישום מסקנות...
לא מאחל לכישלון של אף אחד. מקווה שתלמד, תפנים ותנגיש את המקום הבא לאנשים הנכונים, שזה לא העשירון העליון. אכלתי פעם אחת והיה טעים. המקום לא לטעמי ומרגיש מנוכר ובטח לא חם כמו ביסטרו. התמחור היה שערורייתי לטעמי ביחס לכמות המזון ולייחודו בצלחת, פשוט שערורייתי. ודבר אחרון לגבי השותף, מי שחובר לכלבים שלא יתפלא אם התעורר עם פרעושים.....
שי | 02.04.14
14.
גלי-תודה על הכתבה המעניינת
לא אכלתי שם כי לא קיבלתי את הרושם שלצמחונים יש מה לחפש שם, אבל אני יכולה להעלות על הדעת כמה סיבות לסגירה: א. מקום בלי חניה - מי שמגיע מחוץ לעיר יכול לחנות רק בחניונים יקרים, אז מי שיכול לבוא ברגל זה בעיקר סטודנטים עניים -שזה לא מתאים להם תקציבית - ואלפיונים מהמגדל...כמה כאלה כבר יש וכמה הם יכולים לאכול באותה מסעדה? ב. העיצוב היה אמנם יפה ומהודר- אבל שידר קור. עברתי שם הרבה פעמים והעיצוב מעולם לא משך אותי להיכנס פנימה. יוספי- בהצלחה בהמשך, מעריכה את התשוקה שלך למקצוע, מקווה שבמקום הבא תהיה יותר חניה נגישה, עיצוב פחות קר- וכמה מנות לצמחונים. תודה.
א | 02.04.14
12.
"שום דבר לא היה טעות"? אה, באמת? בגלל זה סגרת???
אם סגרת מסעדה אחרי שנתיים למרות השקעה של מיליונים, אז משהו שעשית היה טעות... אם אתה לא מסוגל להבין או להודות בזה, גם העסק הבא שלך ייכשל. להיות טבח טוב זה דבר אחד. להיות שף ולנהל מסעדה מצליחה זה דבר אחר לגמרי. חבל שאנשים כמו יוספי לא קולטים ולא מבינים את ההבדל בין שני הדברים.
איזה הצהרה מטופשת | 02.04.14
10.
לא נעים לי להגיד אמרתי לכם אבל...
אמרתי לכם. המקום פשוט לא היה טוב. אני גרה רחוב ליד, והעסקיות בצהריים היו ממש מפתות וגם הצצוות נחמד. אבל כל פעם פשוט התאכזבתי מחדש מהאוכל.ממש. פשוט לא היה טעים. הקוקטיילים דווקא היו סבבה. אחרי הפעם הראשונה שהייתי שם אמרתי שהמסעדה לא תחזיק. צפיתי בכאב בהדרדרותה ובסגירות המוקדמות שלה. לצערי, צדקתי. שיהיה בהצלחה לכל המעורבים בהמשך, ופעם הבאה - שפרו את האוכל!
ליאורה | 02.04.14
5.
חוסר הבנה בסיסית בעסקים
"נכין את האוכל שמתחשק לנו לאכול ונמכור את הבירות, היינות והקוקטיילים שמתחשק לנו לשתות". חבוב, העסק שלך מוכר מה שהלקוחות רוצים לקנות, לא להפך. וכן מסעדה זה עסק לכול דבר, גם מסעדת יוקרה. תתחילו לחשוב על לקוחות, מה הם רוצים ואל תדחפו להם מה שבא לכם שיאכלו.
לירן | 02.04.14
2.
מה שלא אמיתי לא מחזיק מעמד
3פעמים נתתי צאנס למקום יומרה לא סנוביות היתה שם אוכל שלא מצדיק את המחיר ואת הלוקישן נורא פשוט מבקרי המזון ברובם אוסף של ילדי מפתח שאכלו מזון נחות בבית נתנו למקום ניקוד שמעולם לא היה מגיע לו עבורי המקום היה סוג של כאילו התחזות בניגוד לדעת המומחים הציבור מבין איפה הוא מקבל משהו אמיתי ומתי הוא קורבן של יומרה ללא כיסוי
אבי | 02.04.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת