18. הלוואי על כולנו... אבל אני מתערב שלפחות בחלק מהמקומות הללו הרבה אנשים יישארו רעבים. במסעדות כאלו לא נהוג לפנק במנות גדולות, כמו שאנחנו רגילים כאן ובאמריקה למשל... אבירם שלו | 20.04.14 (ל"ת)
17. ממסעדת לה-מרמיט יש נוף פשוט מדהים המסעדה נמצאת בתחנת הסקי קורוויליה שמעל סאן מוריץ. המחירים אכן בשמיים - כמעט 1000 ש"ח לארוחת צהריים לזוג (למנות הלא יקרות!). ישנן מסעדות יותר זולות על ההר, אך לא באותה איכות. אחרי בוקר של סקי ארוחת צהריים בלה-מרמיט בהחלט ממלאת את המאגרים, ומרוקנת את חשבון הבנק... גולש | 11.04.14 (ל"ת)
14. גם בארצות-הברית שלא הייתי בה יש מסעדות יקרות במיוחד בניו-יורק, בלוס-אנג'לס ובוושינגטון אקדמאי נאה | 10.04.14 (ל"ת)
13. איך אף אחד לא הזכיר את העיצוב המדהים של כל מסעדה? מבחינתי זו כתבה בפוטו כלכליסט. רק העיצוב שווה חצי מהמחיר. יוקו קרית אונו | 10.04.14 (ל"ת)
12. lists that mean nothing don't believe these list,s I ate in probably over100 stars over the years. some of the most written about are nothing special. for instance Dinner by Heston Blunmenthal was a disappointment. these places are like certain cars. SHUFUNI I can spend loads of money. El | 10.04.14 (ל"ת)
11. ל1, אכלתי כמה פעמים במסעדות כוכבי מישלין וכמעט תמיד התאכזבתי תמיד זה היה בהקשר עסקי שהוזמנתי או שהזמנתי אחרי שסגרנו עסקה תמיד הציפיות בשמיים והאוכל די סתמי בנוסף לכל הטרראם הנילווה אליו, כל מיני מלצרים מנופחים מסבירים חצי שעה על הדג שהשף דאג ללטף במיוחד בשבילנו וכל המנה היתה ביס וחצי... מלבד מסעדה איטלקית אחת בבריסל שבאמת היתה שווה את הכסף אף אחת לא ממש הרשימה אולי כי הגעתי רעב לארוחה... יאיר | 09.04.14 (ל"ת)
10. No meal is worth this price In the mid seventies to the mid eighties I was lucky to eat at quite a few similar places. I didn't had to pay for my meal as I was invited by my business hosts or it was paid by my unlimited business expense. The décor was from nice to gorgeous and the food was between good to excellent although some times you could get out hungry. In most cases it was not worth the price. You can get much better food in places that the food come first. the only advantage to these places is that you can show off that you ate there especially that only few people pay there with their own money Gideon Zeidler | 10.04.14 (ל"ת)
7. קצת מצחיק שמסעדה עם 3 כוכבי מישלן לוקחת את אותו סכום כמו איזה שף סוג ד' בישראל שמופיע בטלווזיה. | 10.04.14 (ל"ת)
4. אין ספק שהמסעדות האלו הן חלם עבור כל פודי שמכבד את עצמו כן, זה בהחלט יקר לשלם $600 לזוג במסעדה כזאת, אבל יש אנשים שמוציאים את הסכום הזה על נעליים או הימורים בקזינו או גאדג'ט כזה או אחר. מי שאוהב ומבין באוכל ישמח להוציא סכומים כאלה. ומי שטעם טעמה של פטרית כמהין שחורה אמיתית (לבנה עוד לא יצא לי, לצערי) מבין על מה כל המהומה. יעל | 09.04.14 (ל"ת)
2. איפוא, איפוא ניתן למצוא היום מנת פלאפל אמיתית ? במקום בורקס דמוי פיצה מאז שהגברת מזמינה גלידה צבעונית - הלכו פייפן ימי הפלמ"ח והמחתרות מלוחמי תש"ח | 09.04.14 (ל"ת)
1. אכלתי פעם אחת במסעדת שני כוכבים אמנות באוכל. שווה כל שקל. ובאתי שבע כדי להינות מכל ביס. 4 שעות של עינוג החיך. מובטל ולא עשיר | 09.04.14 (ל"ת)
מפריז ועד דנמרק: המסעדות היקרות ביותר באירופה
18 תגובות לכתיבת תגובה