אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סומלייה, מה הוא אומר?

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
בסה"כ המלצות טובות, מקוריות ומעניינות, אבל שתי הערות:
כדי להיות רלוונטיים יותר הייתי ממליץ לשלב יותר יינות במחירים דו-ספרתיים (וכן, אפשר למצוא כאלה שהם גם מעניינים, רק צריך להתאמץ קצת) כדי להיות יותר רלוונטיים #2 - כשרות. אני ממש לא אוהב את הסחטנות והעסקנות של הגופים שמעניקים כשרות בארץ, בלשון המעטה. אני גם לא שותה רק יינות כשרים בעצמי. כמובן שלא אצפה לכתבה על יינות כשרים בלבד, אבל בכל זאת 2/10 (אלא אם פספסתי) לכבוד הפסח מרחיק חלק לא מבוטל מהקוראים מההמלצות, וחבל. בנוסף, מי שמכיר את הממליצים (מקצוענים, על-אמת) יודע שהם חברים טובים של חלק מהייננים/בעלים של היקבים עליהם הם ממליצים. נכון שאלה יינות (ברובם) שהרוויחו ביושר את ההמלצה, ונכון שבתעשיה הקטנה כולם חברים של כולם. ובכל זאת.
טולי | 14.04.14
6.
חבל
חבל שכאשר כבר עושים כתבות על יין זה כל כך מקושקש, נטול מקצועיות ולא נותן שום אינפורמציה או אנדיקציה אמיתית על סגנון היין וטעמו, כרגיל התאכזבתי מסגנון הכתיבה שלא אומר שום דבר. וחבל שהקוראים מקבלים רושם כל כך מוטעה על מקצוע שנחשב למאוד מכובד בכל מקום חוץ מבארץ.
 | 13.04.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת