אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"המדינה מופרעת ותל אביב פסיכית"

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
לראות שחיטה של בעח זו טראומה מצמררת.הבעיה שהבשר מזין,וגם טעים,ראיתי
בערוץ נשיונל גאוגרפיק תוכנית שבה רואים את עתיד האנושות באכילת חרקים,שחלקם טעימים מאד,וגם מזינים,עלות גדול החרקים מבחינה כלכלית,וחסכון באנרגיה,ופליטת הגזים של חיות המשק ממש קטנה,נותר רק ללמד את הצבור לאכול חרקים כמו במזרח אסיה,וזו משימה כמעט בלתי אפשרית,אבל צריך להתחיל מתישהו.
אור | 29.04.14
7.
אתם מוזמנים לקרוא
הרשימה הנ"ל המתארת את הפרוייקטים בהם היה מעורב יענקלה היא אפילו לא קצה קצהו של המזלג. יענקלה חתום על כל כך הרבה מקומות וכל כך הרבה סוגים של מנות. כל המשמיצים פשוט לא מכירים אותו ולא מבינים מה זה להגות רעיון ולייעץ למסעדה שתשרוד את השנה הראשונה. יענקלה אתה תותח!
שי | 29.04.14
6.
יענק'לה שף מחונן שהצליח בגדול בכל מה שנגע בו
יענק'לה עשה מהפך בתחום מסעדות הבשרים במוסקבה והביא למצב בו ניתן לקבל ארוחה מצויינת במחיר שווה לכל נפש. ממצב בו שילמו על סטייק 80 דולר לחתיכה במסעדות פלצניות יענק'לה הביא להמונים את הקוספט של תמורה לכסף והתמורה שווה. לאחר מכן המשיך במעשיו גם בארץ והביא לנו את שיין אנד שארפ. שף מחונן בלי פלצנות, מתנה לקולינריה העולמית. תודה לך ותמשיך במסורת!
אורח קבוע | 29.04.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת