12. מס' 8: ממש לא טראומתי. שחטתי תרנגולות מגיל 8. אחד היתרונות בלגור בחווה. יודעים בדיוק מאיפה מגיע הבשר על השולחן. מקס | 29.04.14 (ל"ת)
9. עאלק מסעדן - מכור לקופונים ולשאר אבקות מסעדה שנולדה עם הבטחה גדולה והפכה לבינונית מינוס שמשרתת קופוניסטים שבלעדיהם היתה נסגרת מזמן. לך תאשים את כל העולם חוץ מעצמך. שמואל | 29.04.14 (ל"ת)
8. לראות שחיטה של בעח זו טראומה מצמררת.הבעיה שהבשר מזין,וגם טעים,ראיתי בערוץ נשיונל גאוגרפיק תוכנית שבה רואים את עתיד האנושות באכילת חרקים,שחלקם טעימים מאד,וגם מזינים,עלות גדול החרקים מבחינה כלכלית,וחסכון באנרגיה,ופליטת הגזים של חיות המשק ממש קטנה,נותר רק ללמד את הצבור לאכול חרקים כמו במזרח אסיה,וזו משימה כמעט בלתי אפשרית,אבל צריך להתחיל מתישהו. אור | 29.04.14 (ל"ת)
7. אתם מוזמנים לקרוא הרשימה הנ"ל המתארת את הפרוייקטים בהם היה מעורב יענקלה היא אפילו לא קצה קצהו של המזלג. יענקלה חתום על כל כך הרבה מקומות וכל כך הרבה סוגים של מנות. כל המשמיצים פשוט לא מכירים אותו ולא מבינים מה זה להגות רעיון ולייעץ למסעדה שתשרוד את השנה הראשונה. יענקלה אתה תותח! שי | 29.04.14 (ל"ת)
6. יענק'לה שף מחונן שהצליח בגדול בכל מה שנגע בו יענק'לה עשה מהפך בתחום מסעדות הבשרים במוסקבה והביא למצב בו ניתן לקבל ארוחה מצויינת במחיר שווה לכל נפש. ממצב בו שילמו על סטייק 80 דולר לחתיכה במסעדות פלצניות יענק'לה הביא להמונים את הקוספט של תמורה לכסף והתמורה שווה. לאחר מכן המשיך במעשיו גם בארץ והביא לנו את שיין אנד שארפ. שף מחונן בלי פלצנות, מתנה לקולינריה העולמית. תודה לך ותמשיך במסורת! אורח קבוע | 29.04.14 (ל"ת)
4. בסופו של דבר לאדם רציונלי ומודרני ברור - איבדנו פרופורציה מפעלי בשר ולא משחטות, מכונות מכניסות יצור חי בצד אחד ובצד שני מוצר מוגמר זה נורא. ריאליסט | 29.04.14 (ל"ת)
"המדינה מופרעת ותל אביב פסיכית"
12 תגובות לכתיבת תגובה