10. עד עכשיו מסתמן שכדאי לשמור מרחק מהמתחם הזה כבר קראתי לפחות 5 ביקורות שליליות על המתחם והמסעדות בו. בד"כ האמינות של ביקורת שלילית היא פי 100 מביקורת חיובית וזה כולל שירותים ומוצרים (מנסיון רב) הביקורת הזו כמו כל השאר נשמעת אמינה מאוד. אז למה בכלל להתקרב למתחם שרונה ? גיל ג | 20.05.14 (ל"ת)
9. המבקר היה מונע לעצמו עוגמת נפש אם היה נעזר בביקורות הגרועות שהמקום קיבל משאר המבקרים. ראו למשל שגיא כהן בהארץ שהיה לו הרבה מה להגיד. עדי | 19.05.14 (ל"ת)
8. צודקים ואפילו יותר גרוע פשוט חבל יש במקום המון פוטנציאל מחירים יקרים אוכל גרוע ושרות חובבני . החזרנו פעמיים מנות ואפילו לא חשבו לתת פיצוי . גם הסיידר היה מזעזע פשוט לא אכפת להם בונים על לקוחות מזדמנים שיבואו פעם אחת. אסתר | 19.05.14 (ל"ת)
7. לא בטוח אם האוכל במסעדה גרוע או שהטועם גרוע בגלל שהוא מזמין אוכל מוזר בלשון המעטה ומצפה לקבל משהו אכיל. tbh | 19.05.14 (ל"ת)
6. צפוי שבמתחם כזה המסעדות לא יהיו כזה שוס בכל מקרה, תמיד אפשר לבוא עם סנדוויצ'ים מהבית יניב | 19.05.14 (ל"ת)
2. כל המסעדות במתחם תת רמה ומי שהכין את הסלמון לא יודע בישול מהו. בכלל - מדובר בהחמצה ענקית של מתחם שיכל להראות אחרת. | 19.05.14 (ל"ת)
1. טוב לדעת, כנראה מלכודת תיירים באמת. לא מבינה איך אפשר לפתוח מסעדה עם הסיכונים הכלכליים הגדולים, ללא הכנה מספקת של התפריט והמלצרים. רק מי שממהר להרויח עושה חצי עבודה. השם נפלא אבל לא נראה לי שבצורה הזאת הוא יחרט בראשנו לאורך זמן. יהודית | 19.05.14 (ל"ת)
הפסקה לעסקית: לאכול אבק
13 תגובות לכתיבת תגובה