אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מלחמת השפים: "גבר, אתה חי בסרט"

50 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

48.
רושפלד אתה מדבר על מנה של בתי קפה במחיר מופקע?
מעולם לא אכלתי בטוטו (לא בזמן שלו ולא בזמן רוט), אבל אצלך הייתי (אחד העם). רוב המנות היו פשוטות מאוד, הטעם מאוד סטנדרטי (למעט 2-3 מנות, מתוך ה- 8 שלקחנו. ע"ע הסלט עגבניות... נו באמת), ומאוד יקר. אז גם עם המנה של מושיק בינונית ולא מתאימה למסעדה (אפילו לא טעמת! המנה חדשה), מה לך כי תלין? בוא תסתכל קודם כל על המנות שלך... בתור פרפורמר אתה לא רע, בתור שף כנראה שפחות.
ליאור | 02.10.14
45.
מישלן כבר לא באותה רמה ממה שהיה פעם
מאז שמישלן פתח את שעריו מחוץ לצרפת, הרמה ירדה והשתוותה לשאר המגזינים בעולם. וחוצמזה, הסולם במישלן מחולק ל-2. הראשון מדבר על המזון( מסומן במזלגות-עד 5) השני מדבר על השירות, נקיון,נגישות,אווירה ומקצוענות( מסומן בכוכב-עד 3) יכולה להיות מסעדה עם 3 כוכבים, אבל עם 3-4 מזלגות ויכול להיות גם הפוך. מעניין אותי לדעת כמה מזלגות יש למושיקו. שנה טובה
le chef | 02.10.14
44.
רבותי פרופורציות - סעו לסין שם מאכילים מיליארד ורבע באוכל שנראה טוב וטעים יותר
המסעדות בערים הגדולות ענקיות ומשרתות מאות אנשים, וכאן מסעדה ל 100 איש שמהסה למכור עצמה כבין הטובות בעולם, קצת צניעות, ואהבתי את צ'יץ בראיון שמסביר שאת טיילת להט הגה קודמו בראשות העירייה רבינוביץ, שהספיק וביצע את חלקה הראשון - שוברי הגלים ווצ'יץ רק השלים את רבינוביץ, יהי זכרו ברוך.
מיקי | 01.10.14
36.
אני ללא טבח אבל מבין משהו בצילום
הצילום " לא טעים" לי. טוטו יכלה להציג צילום יותר מיקצועי שיעיד גם על הטעם. בחצילים אני כן מבין ולמרות הצילום הבינוני אגיע לטוטו כדי לראות, לטעום, לצלם ו"להקשיב" לחציל המשתתף בהרמוניה הסימפוניה והקקופוניה של ה-טבחים. לאן נעלם אייל?
אבי | 01.10.14
34.
וזה בדיוק למה
לא תמצאו אנשי הייטק לדוגמא , כאלו שעשו אקזיטים במליונים , עשרות מליונים , או מעצבי על, מדברים בכלל על העבודה שלהם או רשומים לרשת חברתית. אלו שבאמת יש להם במה להתגאות , נמצאים הרחק מאור הזרקורים. איכשהו תמיד אלו שלא באמת יש להם במה להתגאות(טבחים ממדינה ים תיכונית קטנה) מתגאים הכי הרבה.
 | 01.10.14
33.
לא סרט ולא חצילים
הי רושפלד, אולי זה הזמן שתבין שאתה בסה"כ טבח. האוכל שאתה מבשל הוא סתם שמות מפוצצים שרשומים בתפריט. קודם תלמד לבשל ולהכין אוכל טעים. בינינו יש לך עוד מה ללמוד בענייני אוכל. אתה מפציץ אותנו בשמות של חומרי גלם, מאכלים ושמות של מנות. האוכל שלך סתמי וכל מזנון של אוכל רחוב מכניס אותך לכיס הקטן. קצת צניעות היתה יכולה לשדרג כל מנה שאתה מכין.
הרברט  | 01.10.14
30.
לא מבין איפה הקרב
כשמדובר במנות מורכבות ויקרות, ובשפים מקצועיים כמו רוט ורושפלד, ברור שהתגובות למנות יהיו יותר קיצוניות; שני האנשים האלה מספיק מקצועיים כדי להיות רגישים לתוצר לפי טעמם האישי. הם מעריכים אחד את השני מספיק כדי להגיב אחד לשני כך שאין כאן מלחמה אלא דיון ישראלי ואני שמח שהיגענו לזמנים בהם ישראלים מספיק מקצועיים ליצר מנה טובה מבוססת חציל במקום להגיד תודה על פיתה עם פלאפל ב 5 לירות בגלל ״המצב״.
 | 01.10.14
25.
שף של מסעדות קופונים מעביר ביקורת על שף מסעדת כוכב מישלן
ממש מוזר. זה לא שטוטו חזרה להיות המסעדה הטובה בישראל, ממש לא. היא רחוקה משם שנות אור. אבל רושפלד היקר לא בדיוק השף שיכול להעביר ביקורת אחרי שמסעדה אחת שלו נסגרה והשאר מדשדשות. המזל של רושפלד זה שהפטרון שלו עדי שטראוס עדיין מאמין בו, אין לי מושג למה, כי רוב המנות שלו מועתקות ממסעדות אחרות. ורוב הסועדים הם קוני קופונים ומחפשי מציאות. מאחלת למושיק רוט להתאפס על עצמו ולגבש תפריט טוב, כי הוא עדיין לא מספק את הסחורה, ולרושפלד התאפקות. מי שגר בבית זכוכית שלא יזרוק אבנים...
שירי | 01.10.14
23.
רושפלד
לדעתי אין מה לעשות רושפלד צודק מאוד, למרות שמר אדוני רוצה ללקק בתחת של טוטו, עדיין נגמר עידן החציל ביוגורט או בטחינה, דיי עלינו כולנו כיתה, ונמאס מזה , וטוטו מאחרת באיזה שנה שנה וחצי , אז שיתעדכנו ואז ינסו למשוך אותנו בחזרה אליהם, והאם נגמר להם כבד האווז שהם גנבו ,,,,,
בן דור יעל | 01.10.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת