2. אתם רציניים? הוא כל כך לא מאוזן איזה משקיע ישקיע בשף כזה, הגם שהוא כישרוני??? לא נראה לי רציני בכלל. בכל מקרה יצטרכו לשקם את המסעדה שכבר שנתיים לא מה שהיא הייתה פעם.. לבנה | 19.10.14 (ל"ת)
1. פלצנים הביתה! כל טבח מכתיר עצמו היום לשף. יש לי המון כבוד לטבחים ובשלנים אבל השפים שלנו מעליבים את המקצוע הזה. הכל עניין של כסף ולא בא לי לשלם על דוגמית פלצנית מחיר של ארוחה מלאה בפריס. אני מבשל בבית ממוצרים איכותיים וטבעיים מהשוק המקומי, או סתם בשביל הכיף אוכל פלאפל או שווארמה בבסטא השכונתית. יוסי צפוני | 19.10.14 (ל"ת)
האם השף ירון שלו בדרך חזרה למסעדת טוטו?
2 תגובות לכתיבת תגובה