אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רוכשי דירה בפרויקט באשדוד: שטח הדירות קטן ב־11 מ"ר ממה שהובטח

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
בצורה שכזאת הקבלן יכול לבנות עוד קומה על חשבון הדיירים.
צריך לזכור שהקבלן רוצה לנצל את כל אחוזי הבנייה שניתנו לו. והוא עושה זאת על חשבון אותם דיירים, למשל בהקטנת הדירות שלהם מבלי שירגישו בכך. הקטנת הדירה ב- 11מ"ר כפול מספר הדיירים יכול לתת עוד שני פנטהאוז על הגג. אנחנו הרי ארץ הקומבינות. במקרה הזה אסור לוותר לקבלן/ היזם ויש ללכת אתו "עד הסוף". בהצלחה!!!
עמית | 10.12.14
8.
ישנה בדיקה פשוטה שצריכה להיעשות
הבירור יכול להיות מאוד פשוט: מכיוון שמדובר בפרויקט ״מחיר למשתכן״ הרי שמחיר למ״ר דירה הנו המחיר שהציע הקבלן במכרז. המחיר ידוע למטר. ניתן לחשב לפי איזה מטראז׳ חישבה החברה את המחיר לרוכשים. אם על בסיס 102 מ״ר הרי שעליה לזכותם בהפרש. ואם על פי 92 מ״ר הרי שאכן מדובר בטעות סופר. פשוט וחסר יומרות!
ענת | 10.12.14
7.
מדבריך עולה כי את יודעת להעריך את גודל הדירה לפי גודלה במ"ר...
נראה לך שפרץ בוני הנגב או משרד השיכון הטעו בכוונה ? אם היו מציגים להם את הדירה כ 92.9 לא היו קונים ? אמרו להם נפלה טעות רוצים להתחרט קבלו את כספכם, אבל זו עדיין עסקה טובה. יש שיטות שונות למדידת שטח הדירה. יש דירות באותו השטח אבל עם רמות ניצול שונות וזה חשוב מאד.
לגילה | 10.12.14
5.
כנראה שזו שיטה חדשה ששוטפת עוד קבלנים
הרעיון להחתים לקוח בעת כריתת הסכם הרכישה על דירה גדולה יותר. בין הניירות מכניסים עוד נספח, שאומר שעם קבלת ההיתר, מתחייב הקונה לחתום על מסמכים חדשים, שלהפתעת כולנו, השתנה לרעת הקונה, בכל מיני פרמטרים. שיטה יצירתית חדשה. נראה מי ירים את הכפפה ויכה בנוכלים, הוגי הרעיון המעוות, ועורכי דינם ואחרים שמשתפים פעולה סביב רעיון זה, ונתנו ידם לשיטה הזדונית. הציבור הגדול, אכן תמים. אך כבר פחות ופחות תמים. בתי המשפט צריכים לתת דין וחשבון עם הציבור.
דן דין | 10.12.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת