אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הדבר הבא במטבח

10 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
צבי אבישר ביפו תל אביב??
האמת שזה חיבור קצת מוזר. האוכל שהוא עשה במלון רוטשילד ומה שהוא עשה מהמלון עצמו בכלל היה מדהים. לא ברור לי למה הוא עזב שם. זה היה מקום שונה ולא מתחנף. מאלו שחסרים לנו בעיר הזאת. איך הוא מצליח להשתלב במקום כמו יפו תל אביב. זה אוכל שונה לחלוטין. טוב אבל הכי מתחנף שיש. מוזר אבל ברור לי שיצליח. הוא נראה אחד כזה שתמיד מצליח.
יאלה | 11.01.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת