3. פעם היו חדשות אוכל מעניינות בכלכליסט נראה שבמקום חדשות האוכל שמעניינות את הקוראים יש לוח סגירות או סתם עדכונים על פתיחות שמדיות אחרות כבר דיווחו עליהן. מה קרה לניוז השווים שהיו לכם עד לפני כשנה? כדאי שגם בכלכליסט יבינו שכדאי לכתוב על דברים שמעניינים את הקוראים ולא טקסט לצורך עדכון על סגירה של עסק שרק התחיל לפעול למשל שלא מעניין אף אחד גלית | 16.06.15 (ל"ת)
1. הצמידו את המילה "מולקולרי" למשקה, מוסיפים פירות ו"פעלולים" והרי לכם פלצנות במחיר מפוצץ... די כבר עם הישרא-בלופים! | 10.06.15 (ל"ת)
חדשות האוכל: מסיבת קוקטייל מקורית
3 תגובות לכתיבת תגובה