אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כף של נחמה

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
קונסומה
האדון פראנק מספר סיפורים! לא צריך יומיים על קונסומה ולא צריך חומרים מי יודע מה כדי להכין קונסומה מספיק מה שנישאר כ"פסולת" שלא צריך לשימוש יומיומי כדי להכין קונסומה: קליפות, עצמות של בשר ועוף ודגים וזהו. כתוב כבספר הבישול של הקורדון בלה בדיוק איך מכינים קונסומה ובטח שלא יומיים אז שלא יספר סיפורי סבתא (חוץ מהעובדה שלמדתי שנה וחצי בישול בגרמניה) וזה לא מצדיק מחיר של 60 שקל (= 15 יורו! - אתם יודעים מה מקבלים עבור 15 יורו בגרמניה לארוחה?) למרק! איזו גניבה! ומי שזורק חומרים טובים של מרק לזבל אחרי הבישול לא יודע כלכולציה בלירה ויתפלא אחר כך למה הוא צריך לסגור את העסק כי הוא פשט רגל! ועוד משהו שעושים במסעדות - תבדקו במסעדה התיאלנדית ברחוב בוגרשוב בתל אביב: הם נותנים לכם תפריט שבו כתוב שמחיר המרק הוא 62 שקלים ולוקחים אחר כך 68 שקלים ואם אתה מתלונן הם מביאים לך תפריט אחר עם המחיר האחרון כדי שתווכח בעצמך. ואז אתה צריך להתחיל לחפש את התפריט הקודם כדי להוכיח להם שהם טעו. לא נכנסת לשם יותר והמרק היה בטעם של מים דלוחים.
שרה אנגל | 10.12.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת